Parodie op Gerard Joling-column Özcan Akyol

Foto: Nick van OrmondtColumnist Jan Dijkgraaf heeft een parodie gemaakt op de vernietigende column van columnist Özcan Akyol over ‘hork’ Gerard Joling. Dat is te lezen op The Post Online. Joling schreef in een column hoe hij en een enorm groot deel van Nederland denken over vluchtelingen en moslims, maar dat doen slechts weinig BN’ers hem na. Hij kreeg dan ook veel kritiek te verduren van politiek correcte journalisten. Akyol zette Joling zelfs weg als ‘gemankeerde zanger’ die als fans ‘provinciale tokkies’ heeft.

Dijkgraaf vindt dat wel erg ver gaan en draaide de column van Akyol volledig om. Zo noemt hij de fans van Akyol ‘eenzame vrouwen met uitgroei, die op hoge hakken naar een lezing gaan en daar hopen ook eens door een Turk in het toilet te worden genomen’.

En waar Akyol Joling ervan beschuldigt in te spelen op de ‘primitieve oprispingen van zijn fans’, beschuldigt Dijkgraaf Akyol van hetzelfde: “Niets meer dan kwaadaardige volksverlakkerij van een doortrapte slampamper.

Het enige wat je wilt is nog meer aandacht en roem. Je weet dat vooral het Vara-publiek zich fysiek en digitaal tot je aangetrokken voelt, dezelfde mensen die in de Marqt even snel je column in Nieuwe Revu gratis snacken.

De column van Akyol is te lezen op de website van de columnist en de column van Dijkgraaf is te lezen op de website van The Post Online.

Gerelateerd:
Özcan Akyol vindt Gerard Joling een hork (woensdag)
Gerard Joling: ‘Straks meer moskeeën dan kerken’ (woensdag)
Gerard Joling vreest voor tsunami aan moskeeën (twee weken geleden)
PVV-Kamerlid Fleur Agema vindt Gerard Joling dapper (twee weken geleden)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen