Ewout Genemans ingetrokken bij Blue Circle

Ewout Genemans en het team van zijn tv-productiebedrijf No Pictures Please zijn vandaag ingetrokken in het pand van Blue Circle. Dat heeft de productiereus vandaag laten weten. De verhuizing van Genemans van het Melkpad 18 in Hilversum naar de ‘s-Gravelandseweg 52 in Hilversum vloeit voort uit het meerderheidsbelang dat Blue Circle heeft genomen in NPP. Genemans blijft verhuizen, want Blue Circle verhuist per half december naar de Pieter Braaijweg 1 in Amsterdam.

Naast Blue Circle en No Pictures Please, verhuist ook zusterbedrijf FourOne.Media mee. “De keuze om te verhuizen naar Amsterdam komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren en uit te breiden“, zegt Blue Circle-baas Georgette Schlick.

De gemeente Hilversum heeft in het afgelopen half jaar intensief met Blue Circle opgetrokken om naar alternatieve locaties binnen Hilversum te kijken.

De intentie was er zeker vanuit Blue Circle om in Hilversum te blijven, maar op de korte termijn, waren er geen panden beschikbaar, die voldeden aan de begrijpelijke eisen die Blue Circle aan haar huisvesting stelt“, aldus wethouder Wimar Jaeger. “Wij wensen hen alle succes in Amsterdam.”

Blue Circle is producent van hits als Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt, Holland’s Got Talent, RTL Late Night en RTL Boulevard. NPP maakt onder meer Fans en From Russia With Love.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen