PVV-Kamerlid Fleur Agema vindt Gerard Joling dapper

Foto: RTLPVV-Kamerlid Fleur Agema vindt het erg dapper dat Gerard Joling zijn angst voor een door moskeeën overspoeld Europa heeft uitgesproken. Dat heeft de rechterhand van Geert Wilders laten weten op Twitter. Joling vreest dat het tolerante karakter van ons land wordt aangetast door de toestroom van islamitische vluchtelingen naar Europa. Er zijn niet veel BN’ers die zo openhartig zijn over hun rechtse denkbeelden. “Wow. Je bent een dappere BN’er“, zegt Agema kort maar krachtig.

Joling spreekt in een column zijn zorg uit over de toestroom van asielzoekers. “Ondertussen ziet de Islamitische wereld met genoegen het ongelovige Europa overspoeld worden met Islamitische geloofsgenoten en staat Saoedi-Arabië klaar om honderden moskeeën te gaan financieren.

Alle beelden op tv bezorgen Joling rillingen. “Een snotaap van 16 die net twee weken in een asielzoekerscentrum zit: ‘Iek hebben recht op een haus’, sprak hij. ’t Moet verdomme toch niet gekker worden!

Iedereen weet toch zo goed wat er moet gebeuren, maar niemand durft het te zeggen.

Joling heeft met zijn column veel reacties uitgelokt. Er zijn veel negatieve reacties, maar ook positieve reacties.

Lees ook: Gerard Joling vreest voor tsunami aan moskeeën

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen