Albert regelt gesprek tussen Jan Slagter en Televizier

Albert Verlinde gaat ervoor zorgen dat Omroep MAX-baas Jan Slagter en Televizier-baas Jeroen de Goeij met elkaar in gesprek gaan. Dat heeft de RTL 4-ster dinsdagavond gezegd tijdens een telefonisch interview met Slagter in RTL Boulevard. Slagter is niet blij met de stemprocedure voor de Televizier-Ring. “Ik ga zorgen dat jij en Jeroen om tafel gaan. Dan gaan jullie ergens in een kast en dan filmen wij dat. Dan gaan we hopen dat dit een les is voor de toekomst“, aldus Verlinde.

Slagter klaagde ook in RTL Boulevard over de omslachtige manier van stemmen, wat veel ouderen niet snappen. “Je moet je Facebook-account of Twitter-account eraan koppelen en dan kunnen ze bij je gegevens. Het gaat Televizier ook om de data.”

Ze kunnen bij je vrienden en ze gaan je e-mails sturen. Daar hebben mensen geen zin in. Ik vind het beter als je gewoon de site kan bezoeken, kan stemmen en kan verzenden. Televizier heeft zelfs een helpdesk voor als mensen het niet snappen.”

Albert Verlinde begrijpt Slagter. “Ik merk ook bij mezelf dat als ik iets van gegevens moet invullen, ik al stop. Ik hou daar niet zo van. Ik vind het bloedeng. Als ik gegevens moet invullen, dan denk ik: nee, stop, dat doe ik niet.”

Daphne Deckers is het daarmee eens. “Mensen zouden gewoon moeten kunnen stemmen zonder dat er naar extra data wordt gehengeld.”

Soms moet je zo ontzettend veel invoeren. Tot je bankrekening aan toe. Je moet ook inloggen via Facebook maar dat hebben heel veel mensen niet.”

Slagter: “Mijn vurige hoop is dat ze echt het gesprek aan gaan, want anders degradeer je die prijs wel. Dan wordt het niet meer een publieksprijs, maar een prijs voor jongeren.”

Gerelateerd:
Jan Slagter gaat stemmen op SynDROOM (gisteren)
Televizier reageert op felle kritiek Jan Slagter (gisteren)
Gordon begrijpt Jan Slagter: ‘Ik win ook nooit wat!’ (gisteren)
Genomineerde Johnny de Mol oneens met Jan Slagter (gisteren)
Jan Slagter is het zat: ‘Klaar met Televizier-verkiezing!’ (eergisteren)

 

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen