Gordon begrijpt Jan Slagter: ‘Ik win ook nooit wat!’

Gordon begrijpt de ergernis van Jan Slagter over het feit dat zijn Omroep MAX-programma Heel Holland Bakt niet is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring 2015. Dat schrijft de RTL 4-ster op Facebook. Vorig jaar was het Gordon die boos was op Televizier. “Ik begrijp Jan Slagter wel. Ik had vorig jaar exact hetzelfde gevoel met Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Twee miljoen kijkers, het eenzame ouderen probleem aan het licht gebracht en dan niet bij de laatste drie…

Dat klopte ook van geen kant, aldus Gordon. “Ja, dan moet je je een waardig verliezer tonen, maar dat is moeilijk als je iets met heel je hart hebt gemaakt.

Gordon voelt zich sowieso compleet genegeerd op het Televizier-prijzenfestijn. “Ik ben nog nooit eens genoemd bij de Televizier Ster Man en ik heb met 25 jaar carrière nog nooit een Edison-nominatie of iets anders gehaald

Vorig jaar drie programma’s boven de twee miljoen maar dat is geen graadmeter denk ik. Soms denk ik dat die systemen helemaal achterhaald zijn.

Gerelateerd:
Genomineerde Johnny de Mol oneens met Jan Slagter (vanochtend)
Jan Slagter is het zat: ‘Klaar met Televizier-verkiezing!’ (gisterenavond)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen