‘RTL-baas Erland Galjaard liefste man ter wereld’

Foto: EenVandaagRTL’s tv-baas Erland Galjaard is de liefste man ter wereld. Dat zegt zijn vrouw Wendy van Dijk, de first lady van RTL, in weekblad Story. Van Dijk is verzot op haar baas en echtgenoot. “Ik zit in de gelukkigste fase van mijn leven. Ik heb het goed voor elkaar; Erland is de liefste man van de wereld, ik heb twee schatten van kinderen, we zijn gezond en ik heb een carrière waar ik heel blij van word. Ik zou niet weten wat ik nog te wensen heb. Já, dat mijn leven zo doorgaat als het nu is…“, zegt ze.

De RTL-ster heeft naar eigen zeggen een ‘geweldig’ eerste huwelijksjaar achter de rug. “Erland en ik zijn zo ontzettend gelukkig samen, er is zoveel liefde tussen ons. We horen gewoon écht bij elkaar.”

Net als het merendeel van de BN’ers gaan Van Dijk en Galjaard deze zomer weer gezellig naar Ibiza. “Daarna vliegen we terug naar Nederland, om weer later terug te keren naar Ibiza”, aldus Van Dijk, die haar kinderen tijdens de tussenstop thuis afzet.

Van Dijk en Galjaard staan beiden bekend om hun moeizame relatie met de media en hun onhandige uitspraken in de media.

Zo had Van Dijk recent een woede-uitbarsting over een onschuldig artikeltje in De Telegraaf en vindt Galjaard de gemiddelde journalist ‘vrij beperkt’.

Lees ook:
Erland Galjaard walgt van Jean-Pierre Geelen (22 februari)
’Wat is Erland Galjaard blij met zichzelf’ (23 februari)
Wendy van Dijk boos om ‘kansloos stuk’ in Telegraaf (20 maart)
Wendy van Dijk verklaart woede-uitbarsting (21 maart)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen