Wendy van Dijk boos om ‘kansloos stuk’ in Telegraaf

Foto: Mike van den ToornWendy van Dijk is boos om een artikel dat vandaag op pagina Privé in De Telegraaf staat. Dat vertelt de RTL 4-ster vandaag op Twitter. Journaliste Vanessa Bontje had een interview met Van Dijk over haar huwelijksreis, gezinsleven en televisiewerk, maar de uitwerking van het gesprek valt niet in goede aarde bij de tv-ster. “Gadverdamme. @Telegraaf prive. Wát een kansloos stuk over onze huwelijksreis. Zoooo vermoeiend weer én negatief. #zelerenhetnooit“, zo laat Van Dijk weten op Twitter.

Waar Van Dijk zich aan stoort, is niet helemaal duidelijk. Mogelijk ergert ze zich aan de kop ‘Wendy’s vergalde huwelijksreis’. Door een darminfectie voorafgaand aan de reis, verliep die namelijk anders dan gepland. “De helft van de tijd bracht ik door op het toilet. Niet echt romantisch…

Er staan weinig opmerkelijkheden in het interview. Wel geeft Van Dijk in hetzelfde interview aan dat ze bewust drie jaar lang bijna geen interviews heeft gegeven. “Hóe je het ook zegt, mensen vormen altijd hun eigen mening.

Tv-baas Erland Galjaard van RTL, de man van Wendy van Dijk, heeft ook een moeizame relatie met de media. Hij staat erom bekend niet erg van kritiek te houden. Eerder boorde hij recensenten die kritisch waren over RTL Late Night en Gooische Vrouwen 2 volledig de grond in.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen