Peter R. wil verder met Internetpesters Aangepakt

Geplaatst op Wed 17 Jun 2015 om 11:05

Foto: RTLPeter R. de Vries wil graag een tweede seizoen van zijn RTL 5-programma Internetpesters Aangepakt maken. Dat heeft de misdaadjournalist laten weten op Radio Veronica. Het eerste seizoen van Internetpesters Aangepakt kwam maandagavond ten einde, maar als het aan De Vries ligt komt er een vervolg. “Daar gaan we binnenkort over praten. RTL heeft aangegeven dat ze zeer tevreden zijn. Het programma staat eigenlijk binnen een mum van tijd op de kaart.

Het programma is van groot belang, vindt hij. “Het heeft wel bewezen dat het maatschappelijk nut heeft, dus we gaan eens praten over een nieuwe serie.”

Ik denk ook dat het nog lang niet uitgeput is, want na elke aflevering worden we echt overspoeld met mailtjes van mensen die ook zo links en rechts hun ervaringen hebben.”

Internetpesters Aangepakt sloot maandagavond af met 552.000 kijkers op RTL 5, goed voor dik 9 procent marktaandeel. Dat ligt ver boven het zendergemiddelde van RTL 5.
5 Reacties op “Peter R. wil verder met Internetpesters Aangepakt”


 1. Danny

  Leuk progamma,

 2. Harley

  Zonder Peter R nog leuker, wat een braakbal

 3. Dean

  RTL5 zou gek zijn als ze geen tweede seizoen maken met deze kijkcijfers!

  Meneer de Vries wil dus ook doorgaan, dus ik zeg doen!

  Heb je alleen misschien kans dat hij opnieuw over zijn salaris gaat onderhandelen nu het een (voor RTL5 begrippen) hit is..

 4. Yes

  Wij willen dat ook!

 5. Rogier, Amsterdam

  Het is absoluut een boeiend programma dat zeker een vervolg verdient. Alleen was de laatste aflevering (die afgelopen maandag werd uitgezonden) volkomen overbodig, want het bevatte totaal geen nieuwsfeiten. Er werd opgesomd waar en hoe de politie faalde. Maar dat werd in de andere afleveringen al duidelijk benoemd. Ook het Facebook-proces was in de media al uitgebreid aan de orde gekomen, dus ook dat was gesneden koek. Kennelijk waren er door de zender zes afleveringen besteld, maar had de producent maar materiaal voor vijf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.