Pauw stuurt Mariska Hulscher op zonnebriltuig af

Foto: MAXMariska Hulscher heeft maandagmiddag met tuigvlogger Ismail Ilgun rondgewandeld in de Zaanse terreurwijk Poelenburg. Dat was maandagavond te zien in Hart van Nederland. Het SBS 6-programma ging terug naar de wijk waar het eerder werd weggejaagd en de eerste twee personen die zij zagen waren Ilgun en Hulscher, vroeger bekend als RTL 4-presentatrice en tegenwoordig redactrice van Jeroen Pauw. Haar job is om voor zijn talkshow veldwerk te verrichten in de terreurwijk.

Ilgun wilde Hart van Nederland niet normaal te woord staan. Hulscher rekende niet op de cameraploeg van SBS 6 en struikelde bijna een bosje in.

Het is buitengewoon opvallend dat Hulscher rondliep in een ontzettend kort rokje, omdat ze naar Poelenburg kwam om een dialoog aan te gaan. De vocabulaire van dit soort islamitische jongens beperkt zich normaal gesproken echter spontaan tot woorden als ‘hoer’ en ‘slet’ bij het aanzien van vrouwen in zomerse kleding.

Volgens radiozender FunX zit de terreurjeugd aankomende woensdag voor de tweede keer in Pauw, na hun veelbesproken optreden van vorige week donderdag, toen ze allemaal met zonnebrilletjes op in de studio zaten.

Het is niet bekend hoe Hulscher hun komst voor elkaar heeft gekregen.

Lees ook:
Terreurgroep Zaandam: ‘Hart-verslaggever is neukfout’ (gisteren)
Kind Mariska Hulscher: ‘Scholieren lachen om Brussel’ (maart)

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen