Terreurgroep Zaandam: ‘Hart-verslaggever is neukfout’

Hart van Nederland is teruggegaan naar Poelenburg, de Zaanse wijk die in handen is gekomen van een vloggende terreurgroep. Dat meldt verslaggever Hans de Herdt op Twitter. De terreurgroep jaagde vorige week een verslaggeefster van Hart van Nederland weg uit de wijk, waarna ze verklaarde uit angst ‘nooit meer naar dat winkelcentrum’ te gaan. Haar collega durft nog wel. “Voor Hart van Nederland is een ieder gelijk. Daarom zijn wij weer op bezoek geweest in Zaandam“, zegt hij.

De Herdt is niet met open armen ontvangen in Zaandam. Hij wordt beschreeuwd door zonnebriltuig. “Luister, hij is een moderne slaaf, hij werkt voor een baas, hij wordt in zijn kont geneukt. Wat ben jij? Je bent een moderne slaaf. Je bent helemaal niets waard, je bent waardeloos. Jij bent een neukfout. Dat ben jij. Een mislukkeling, dat ben jij“, roept hij.

Een andere herrieschopper stelt dat zij alleen maar boos zijn, omdat de media hen boos maakt. “Jullie komen hier ons boos maken. Wij houden ons rustig“, roept hij.

De Herdt heeft op Twitter een voorproefje geplaatst van zijn bezoek aan Poelenburg. Vanavond volgt meer in de hele uitzending van Hart van Nederland.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen