Manuel Venderbos en Patty Brard op foto: middelvinger naar Airen?

Manuel Venderbos lijkt een statement te maken door een foto te plaatsen met Patty Brard, zijn enige collega bij Shownieuws die publiekelijk heeft uitgehaald naar hun ‘vijand’ Airen Mylene.

Manuel Venderbos, Patty Brard en Airen Mylene © Instagram, SBS

Airen Mylene heeft zich niet populair gemaakt bij haar collega’s door een vuige roddel te verspreiden over een feestje van Shownieuws. Ze stelt dat twee collega’s daar tijdens een intiem onderonsje zijn betrapt in de kast en suggereert dat er ook een presentator bij betrokken was. Aangezien ze er zelf niet bij was, is het een kwestie van afstrepen.

Liegen of opbiechten

Collega Dyantha Brooks bracht direct een statement naar buiten dat zij niet in die kast zat – ze was er namelijk niet bij – en dan blijven er nog twee opties over: Tooske Ragas en Manuel Venderbos. Ze hebben beiden een reputatie op dit vlak, maar Manuel is het verdachtst: hij is ook al eens rampetampend betrapt terwijl hij vreemdging in zijn auto.

Zowel Tooske als Manuel hebben vooralsnog niet gereageerd en dat kan twee dingen betekenen: óf ze willen verder geen aandacht schenken aan deze roddel óf ze hebben een afspraak met elkaar gemaakt. Als een van de twee in die kast zat, komt hij of zij in zwaar weer te zitten als de ander ontkent. Dan kun je immers alleen nog maar liegen op opbiechten.

Kwaad op Airen

De hele rel wordt dus doodgezwegen, terwijl het allemaal behoorlijk juicy is en het waargebeurd lijkt: het verhaal komt immers bij Shownieuws zelf vandaan en Dyantha heeft reeds expliciet ontkend. Volgens het juicekanaal Juice Channel is Airen in een lange excuusmail inmiddels diep door het stof gegaan bij haar collega’s.

Toch lijkt dit niet op iederéén effect te hebben. Patty Brard heeft namelijk genadeloos hard uitgehaald naar Airen toen zij na dit kastverhaal ook nog met haar ordinaire beha-anekdote op de proppen kwam. “Wat een stupide aandachttrekkend gebral!”, reageerde ze onder Airens post op Instagram. En deze opmerking, duidelijk geen grap, staat er nog altijd.

Foto met Manuel

Patty is de enige die zich publiekelijk uitspreekt tegen Airen en het lijkt erop dat Manuel zich daarin gesteund voelt. Hij plaatst vandaag, voor de eerste keer, een selfie met alléén Patty op zijn Instagram. “Pinky Pinky met m’n onnavolgbare, maar o zo lieve ‘tv-moedertje’ Patty Brard! #latenight #talking”, staat erbij.

Late night talking? Over hun gemene collega Airen? Het zou zomaar kunnen. Eén ding is duidelijk: het rommelt achter de schermen van Shownieuws. Airen maakt sowieso nooit een uitzending met Manuel of Tooske – ze bekleden dezelfde functie – maar deed dat tot voor kort wél met Patty. Die zijn de laatste tijd echter niet meer samen in de studio gespot.

Samen met Patty?

Airen en Manuel spraken elkaar van de week via een nogal afgemeten liveverbinding op tv. De écht grote vraag is: heeft Patty geëist dat ze geen uitzendingen meer met Airen hoeft te maken? Dat is niet heel ongebruikelijk bij Shownieuws; zo heeft Evert Santegoeds vastgelegd dat hij nooit aan dezelfde desk als Guido den Aantrekker hoeft te zitten.

Als de twee binnenkort tóch weer samen op de buis te zien zijn, dan kan het nog wel eens spannend worden. Van Patty is algemeen bekend dat ze het héél duidelijk laat blijken als ze iemand niet mag, ook al is ze op dat moment live op televisie. Dat kan dus nog behoorlijk netelig gaan worden. Vraag maar aan Jan Versteegh…

Instagram

Manuel op de foto met Patty. De foto is niet geliket door Airen. Sterker nog: ze volgt Manuel niet eens meer.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen