Dyantha Brooks van à propos na opmerking over decolleté: ‘Ohhh’

Dyantha Brooks raakte gisterenavond even flink van haar stuk toen collega William Rutten een reactie voorlas over haar decolleté. “Ho, ho, ho, wacht even, ik zie een heel leuk tweetje!”

William Rutten en Dyantha Brooks © SBS

De bekende BN’er-fotograaf William Rutten bezorgde presentatrice Dyantha Brooks gisterenavond een blos op de wangen aan het eind van een nogal kabbelende uitzending van Shownieuws. Hij zat tijdens de reclamebreak wat te scrollen op X en trof daar onder meer een vrij pittige tweet aan over het decolleté van Dyantha.

Decolleté

Aan het eind van de show is Dyantha eigenlijk voornemens om de website van het programma te promoten. “Nog heel even dit…”

William grijpt vervolgens in: “Ho, ho, ho, wacht even, ik zie net een heel leuk tweetje op X voorbijkomen.”

De bewuste tweet luidt als volgt: “Allememachies, ik keek altijd graag naar het mooie gezicht, de lach en de mooie ogen bij Shownieuws, maar nu… Oelala, lekker hoor dat decolleté, Airen.”

Hilariteit

Oei, dat is Airen Mylene natuurlijk helemaal niet. Het leidt tot hilariteit in de studio. Dyantha geneert zich ietwat voor de situatie en zegt lachend: “Ja, ik zal altijd in de schaduw van blijven staan, hè?”

Aan het eind van de show: “Jullie allemaal bedankt en ik, Dyantha, ben er morgen weer om elf uur, ik wens je een heel fijne nacht.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen