Wie is de hitsige Shownieuws-ster? ‘Ik denk Manuel Venderbos!’

Wie is toch de hitsige Shownieuws-presentator die volgens Airen Mylene is betrapt met een collega? Wie waren er in een kast bezig met een amoureuze work-out? “Ik denk Manuel Venderbos.”

Manuel Venderbos, Airen Mylene en Tooske Ragas © SBS 6

Een feestje van haar programma Shownieuws is volgens Airen Mylene behoorlijk uit de hand gelopen. De presentatrice, die zelf niet aanwezig was, stelt dat twee collega’s met elkaar zijn betrapt in een kast. “Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie?”, werd haar op de radio gevraagd. Zij daarop: “Het zijn verschillende niveaus.”

Manuel en zijn doeken

Airen suggereerde op de radio dus keihard dat een van haar drie collega-Shownieuws-presentatoren in die kast zat. Dyantha Brooks kwam direct met een ontkenning; zij was niet op dat feestje, en dan blijven er nog twee mogelijkheden over: Manuel Venderbos en Tooske Ragas. Vooral hij wordt nu door veel mensen verdacht.

Manuel is jaren geleden al eens op heterdaad betrapt door Privé toen hij vreemdging met een of andere meid. Een fotograaf spotte hem rampetampend in zijn auto. “Toen kwamen de doeken uit de kofferbak. Die doeken heeft hij tussen de ramen bevestigd, zoals je dat vroeger deed tegen de zon maar nu tegen de inkijk.”

‘Ik denk dat hij het is’

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer heeft sterk het vermoeden dat Manuel dus in die kast is betrapt. “Ik denk by the way dat het Manuel is”, zegt ze terloops in haar podcast De Juice Show.

Yvonne vindt het wel kwalijk dat Airen haar collega’s zo verdacht maakt. Daar schijnt ook ruzie over te zijn. “Ziet zij zichzelf als serieuze presentatrice en wil ze daarmee door? Dan zou ik een beetje oppassen voor je imago. Maar goed, dat is een keuze. Ik vind het wat gevaarlijk wat ze aan het doen is. Volgens mij kan zij heel veel. Don’t tempt yourself.”

Dyantha’s ontkenning

De ontkenning van Dyantha was overigens ook heel opvallend. Zij zei: “Ik heb ieder Talpa-feestje het afgelopen jaar gemist, dus hou mij alsjeblieft uit deze narigheid. De reden dat ik nooit naar dit soort feestjes ga. Happily married en met niemand te betrappen behalve mijn man.”

Een vreemde reactie, vindt Yvonne’s co-host Mark Koster. “Dat is ook een hele rare opmerking. Hoezo, je kan toch wel dronken worden op een feestje en niet in een bezemkast terechtkomen?”

Wat insinueert ze?

Wat insinueert Dyantha hier nou precies, vraagt Yvonne zich af. “Het was een beetje zo bedoeld van: daar heb ik inderdaad al heel lang last van. Zo komt dat over, van: daarom ga ik niet naar die feestjes, omdat die presentator daar elke keer met iemand in de bezemkast ligt. Dat was heel raar. Van: huh, is het een soort orgiefeest daar ofzo?”

Kennelijk gaat het er dus zo aan toe op Talpa-feestjes. “Ze suggereert nu van: daarom ga ik daar niet heen; nee hoor, dat ben ik niet, want het is schandelijk wat daar gebeurt! Zo is het een beetje wat ik daaruit opkwam.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Manuel en Tooske zijn nota bene presentatoren van Shownieuws. Flauw dat ze over deze sleaze and dirt zwijgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen