Dyantha Brooks ontkent ketsen in kast: ‘Ik mijd Talpa-feestjes’

Dyantha Brooks ontkent dat zij degene is die in een kast heeft geketst met een collega van Shownieuws. “Ik heb ieder Talpa-feestje afgelopen jaar gemist en dit is de reden.”

Dyantha Brooks © SBS 6

Shownieuws-ster Airen Mylene heeft verklapt dat twee collega’s tijdens een feestje behoorlijk met elkaar tekeer zijn gegaan in een kast. Ze zijn toen betrapt door de schoonmaker, aldus de presentatrice. “Is het niveau presentatie, is het niveau redactie/productie?”, werd haar gevraagd. Zij daarop: “Het zijn verschillende niveaus.”

Wie van de drie?

Door te suggereren dat er ook een presentator in die kast zat, maakt Airen er een soort ‘Wie van de Drie’ van. Als zij zelf niet op het feestje is geweest, dan blijven er drie namen over: Dyantha Brooks, Manuel Venderbos en Tooske Ragas.

Als eerste van het drietal komt Dyantha nu met een ontkenning. “Ik heb ieder Talpa-feestje het afgelopen jaar gemist, dus hou mij alsjeblieft uit deze narigheid”, zegt ze tegen Juice Channel. “De reden dat ik nooit naar dit soort feestjes ga. Happily married en met niemand te betrappen behalve mijn man.”

Dooske Ragas

Er zijn dan nog twee verdachten over: Manuel en Tooske. “Met beide al wat slippertjes op hun kerfstok. Manuel is al eens op heterdaad betrapt, dus of hij het lef heeft om het nog een keer te doen en dan ook nog op een personeelsfeest? We don’t know. Maar Dooske die staat nu toch wel bij ons op nummer 1. Die meid toch”, aldus het juicekanaal.

Dooske? “Verschillende mensen die met Tooske gewerkt hebben vertellen nu aan ons dat ook zij zeker niet heilig is. Zo heeft ze vaker een affaire gehad binnen het werkgebied. In de showbizzwereld komen dit soort praktijken natuurlijk vaker voor. Tooske wordt door verschillende mensen ook Dooske genoemd, en zo’n naam krijg je niet zomaar!”

Manuel Vendervos

Toch is Manuel ook nog een serieuze kandidaat. “Hij is dus al eens eerder vreemdgegaan met een actrice”, aldus Juice Channel. “In het begin ontkende hij dit, maar uiteindelijk heeft hij het wel toegegeven. En ging hij vechten voor zijn huwelijk. Je weet wat ze zeggen: een vos verliest zijn haren, maar niet zijn streken.”

Het juicekanaal roept de schoonmaker op om zich te melden. “Dit is hilarisch!”

Ontkenning

De ontkenning van Dyantha:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen