Airen Mylene na vuige roddel oog in oog met Manuel Venderbos

Airen Mylene stond gisterenavond voor het eerst sinds het verspreiden van haar vuige roddel oog in oog met collega Manuel Venderbos. Nou ja, via een live-videoverbinding dan…

Airen Mylene en Manuel Venderbos © SBS 6

Ze zou inmiddels een excuusmail aan al haar Shownieuws-collega’s hebben gestuurd: Airen Mylene. De presentatrice heeft op de radio onthuld dat twee collega’s zijn betrapt in een kast tijdens ehh… intieme bezigheden. Ze hintte erop dat één van hen een collega-presentator was. Dyantha Brooks ontkende direct en dan blijven er nog twee over.

Airen en Manuel

Tooske Ragas is ook niet bepaald een engel, maar toch vinden de meeste mensen Manuel Venderbos het verdachtst, aangezien hij een reputatie heeft op dit gebied. Het kan niet anders dan dat Manuel het Airen zéér kwalijk neemt dat zij hem zo in diskrediet heeft gebracht. Gisteren stonden ze noodgedwongen oog in oog met elkaar.

Normaal gesproken komen Airen en Manuel elkaar niet tegen, omdat ze allebei dezelfde functie bekleden bij Shownieuws, maar gisteren troffen ze elkaar tijdens een videoverbinding. Zij als presentatrice van de showrubriek, hij als deelnemer aan een of ander goededoelenevenement.

‘Leef je nog?’

Manuel moest tijdens dat evenement heel hard fietsen en dat vond hij erg zwaar. “Manuel, hoe is het met je? Leef je nog een beetje?”, vraagt Airen hem.

Hij daarop: “Ja, ik leef inderdaad nog een beetje.”

Dan onthult Manuel dat hij vanwege de ziekte van zijn moeder in een moeilijke periode zit. En dan zit je natuurlijk niet te wachten op allerlei verdachtmakingen. “Ze heeft nu een paar chemo’s voor de boeg. Je bent daar continu mee bezig.”

Boze Patty

Al met al zijn Airen en Manuel in elk geval professioneel genoeg om met elkaar samen te werken. Collega Patty Brard heeft het echter he-le-maal gehad met haar collega.

Waar Airen zich volgens Patty schuldig aan maakt? ‘Stupide aandachttrekkend gebral.’ Kijken of we die twee ooit nog eens samen aan de Shownieuws-desk zien…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Airen Mylene de naam moet zuiveren van de door haar verdachte gemaakte collega's?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen