Peter R. de Vries-liefje alsnog de klos: ‘Zeer heftige juice op komst’

Tahmina Akefi, die zich steeds meer profileert als de laatste vriendin van Peter R. de Vries, is de klos. Na zeven maanden heeft Yvonne Coldeweijer besloten om haar alsnog aan te pakken.

Tahmina Akefi en Yvonne Coldeweijer © WNL, YouTube

Het moet eind januari flink schrikken geweest zijn voor Tahmina Akefi. Niemand minder dan juicekoningin Yvonne Coldeweijer, een soort Albert Verlinde van de moderne tijd maar dan veel nietsontziender, kondigde aan dat ze pittige juice over haar op de plank heeft liggen. Uit respect voor haar rouwproces heeft ze dat toen niet naar buiten gebracht.

Tahmina onder vuur

Nu Tahmina flink wil gaan cashen met een boek over haar vermoorde geliefde Peter R. de Vries, tot ergernis van onder meer Heleen van Royen, laat Yvonne alsnog van zich horen. “Steeds meer mensen beginnen de intenties van Tahmina Akefi in twijfel te trekken en beginnen zich uit te spreken hierover”, schrijft ze vandaag op haar juicekanaal.

Ze vervolgt: “Begin dit jaar ontving ik zeer heftige juice over Tahmina, maar op dat moment vond ik het nog niet gepast om dit te brengen. Omdat ze op dit moment veel media-aandacht vraagt en ook krijgt, voel ik de relevantie om toch dit verhaal te brengen, maar wilde het eigenlijk eerst aan jullie vragen.”

Hoor en wederhoor

Van de volgers van Yvonne geeft 83 procent aan dat het ‘belangrijk is om meer over haar te weten te komen’. Slechts 17 procent zegt: ‘Wacht er nog maar een tijdje mee.’

Yvonne: “De overgrote meerderheid stemt voor, dus ik heb voor de volledigheid om hoor en wederhoor gevraagd. Ik zal verschillende partijen eerst de kans geven hierop te reageren.”

Tijdens het wachten daarop geniet Yvonne van haar vakantie, zo laat ze weten.

Kritiek

Niet iedereen zit te wachten op de juice van Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in het verhaal van Tahmina Akefi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen