Royce de Vries: ‘Ik heb geen contact meer met Tahmina Akefi’

Royce de Vries heeft geen contact meer met Tahmina Akefi, de laatste geliefde van zijn vermoorde vader Peter R. de Vries. Het sluit aan bij de geruchten over haar relatie met zijn nabestaanden.

Tahmina Akefi en Royce de Vries © NPO

Het is iets dat eigenlijk iedereen wel aanvoelt: de nabestaanden van Peter R. de Vries zitten absolúút niet te wachten op de aanhoudende media-optredens van zijn laatste geliefde Tahmina Akefi. Dan heeft ze weer een tv-documentaire, dan weer een interview, dan weer een boek. Ze heeft een beetje Rachel Hazes-achtige trekjes; het wachten is op een musical.

Tahmina omstreden

Vlak nadat Tahmina naar buiten kwam met de documentaire over haar relatie met Peter, waarin allerlei intieme appjes en foto’s werden vertoond, stopte zijn zoon Royce de Vries met het volgen van haar op Instagram. Ze krijgt van alle kanten het verwijt een enorme aandachttrekker te zijn en het heeft er alle schijn van dat hij daar ook zo over denkt.

Royce staat nu met een groot interview in de nieuwste LINDA. en het lijkt erop dat er afspraken zijn gemaakt om vooral geen vragen te stellen over Tahmina’s missie om haar affaire met Peter volledig uit te melken.

Slechts één vraag

De LINDA. stelt Royce slechts één vraag over Tahmina. “Na zijn dood bleek dat jouw vader een partner had; speelt zij nog een rol in jullie leven?”

Royce antwoordt kort maar krachtig: “Tahmina heeft het zo verwoord dat mijn vader ‘de verbindende factor was in ons contact’. Daar sta ik achter. Door het wegvallen van mijn vader is dat contact er dus ook niet meer.”

Wéér een interview

Toevallig lag Tahmina afgelopen weekend wéér met een interview in de schappen. Ditmaal stond ze in de Vrouw. “Ik heb de waarheid aan mijn kant, ik wéét wat we samen hadden. Wat mensen over mij zeggen is voor hun rekening”, zegt ze daarin.

En over de relatie met Peters kinderen: “Zijn kinderen hebben het auteursrecht over zijn werk en hebben het boek niet tegengehouden ‒ dat zegt genoeg. Sinds het wegvallen van Peter als verbindende factor is ons contact minder, maar op belangrijke data zoeken we elkaar op.”

Uitmelken

Critici vinden dit het zoveelste bewijs dat Tahmina de boel echt volledig aan het uitmelken is. “Peterrrr is al anderhalf jaar dood en nog steeds sprint Tahmina Akefi bij iedere gelegenheid naar de media om te laten weten dat ze nog aan z’n tiet hangt”, schrijft GeenStijl.

En columnist Jan Dijkgraaf schrijft: “Ik zag dat je je relatie met misdaadverslaggever Peter R. de Vries weer eens aan het uitmelken was. Effe je boekie pluggen. Effe jezelf groter maken dan je was.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u Tahmina Akefi-moe?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen