Vriendin Peter R. de Vries de klos: ‘Er ligt juice over haar op de plank’

Tahmina Akefi, de vriendin van wijlen Peter R. de Vries, is nog niet van Yvonne Coldeweijer af. Ze heeft juice over de presentatrice op de plank liggen en wil dat mogelijk ooit naar buiten brengen.

Yvonne Coldeweijer en Tahmina Akefi © YouTube, NPO

Zes jaar lang was de vriendin van Peter R. de Vries volstrekt anoniem, maar in januari gaf ze een groot tv-interview: Tahmina Akefi. Al snel ontdekte juicekoningin Yvonne Coldeweweijer dat Tahmina niet bepaald bij iedereen geliefd is. “Het ligt nu wat gevoelig dus uit respect voor de situatie laat ik het nu even voor wat het is”, zei ze toen.

Juice over Tahmina

Hoe staat het daar nu mee? De Tahmina-juice ligt nog steeds op de plank, vertelt Yvonne in gesprek met de Beau Monde. Het is echter niet altijd het goede moment om iets naar buiten te brengen, legt ze uit. “Het gaat er vooral om hoe ik het voel. Heel soms vraag ik een vriend, die bij mij werkt, om raad.”

“Zoals laatst toen ik bezig was met een groot verhaal over Tahmina, de partner van Peter R. de Vries. Omdat dit door de dood van Peter gevoelig lag, besprak ik het met mijn omgeving en die zei dat het niet de juiste timing was. Daar ben ik het mee eens, maar ik sta er zeker voor open om het ooit naar buiten te brengen. Het is een belachelijk verhaal.”

Connie-blunder

Yvonne gaat de laatste tijd sowieso wat fijnzinniger te werk. Ze wil ook haar research wat beter op orde hebben. “Als ik iets hoor, dan ga ik puur op het verhaal van die persoon af en probeer ik door vragen te stellen erachter te komen of het waar is of niet. Dit gaat allemaal via DM-chat. Met Connie Breukhoven ging het laatst fout.”

Connie reageerde sportief toen Yvonne onterecht een relatiebreuk suggereerde. “Ik had dat van twee verschillende mensen gehoord. Dat bleek later, toen ik doorvroeg, gebaseerd te zijn op het feit dat ze Connie allang niet meer met hem hadden gezien op Instagram. Ik moet soms beter filteren en niet meteen denken: yes, ik heb een scoop.”

Instagram

Tahmina liet laatst op Instagram weten dat ze walgt van Johan Derksen en VI:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Moet Yvonne Coldeweijer de juice over Tahmina Akefi voor zich houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen