‘Robbie Williams verveelt zich dood tijdens interview Eva Jinek’

Eva Jinek krijgt vlijmscherpe kritiek op haar interview met Robbie Williams. Volgens journalisten Bas Paternotte en Guido den Aantrekker is het evident dat de zanger zich enórm verveelde.

Eva Jinek en Robbie Williams © RTL

Het was afgelopen zondag een buitengewoon drukke dag voor Eva Jinek. Ze vloog vroeg in de ochtend naar Genève voor een een-op-een-interview met Robbie Williams om nog dezelfde avond terug te keren naar Amsterdam. Het resultaat was gisterenavond te zien in haar talkshow op RTL 4 en niet iedereen is onder de indruk.

Verveelde Robbie

De ontmoeting met Robbie leverde weinig spektakel op. Sterker nog: het interview was vrij slaapverwekkend. Story-baas Guido den Aantrekker vindt het een zware tegenvaller. Hij spreekt van ‘fanclubjournalistiek’. “Haha, die verveelde blik van Robbie”, twitterde hij nog tijdens de uitzending.

Guido zag dat Robbie zich tijdens het vraaggesprek echt stierlijk verveelde. “Je ziet Robbie denken: pff, het knipselmapje wordt weer afgedraaid, met de bijbehorende serieuze blik van Eva Jinek.”

‘Wie is deze moeke?’

Ook NieuwNieuws-journalist Bas Paternotte bekeek het interview met kromme tenen. “Verschrikkelijk interview dit. Je ziet Robbie Williams ook denken: Wie is deze moeke?”

Hij vervolgt: “Ik heb gok ik zo een kleine 1000 interviews gedaan de afgelopen 20 jaar en kan derhalve goed aanvoelen wanneer het ongemakkelijk wordt. Dit was ongemakkelijk.”

Raar in beeld gebracht

Andere kijkers verbazen zich over de setting van het interview. “Zitten Jinek en Robbie nou tegenover elkaar? Is het zoom? Is de kamer te klein om te filmen? Waarom is het zo raar in beeld gebracht?”, twittert kijker Debbie.

En Puck: “Beetje ongemakkelijk dat interview van Jinek met Robbie. Is dat flirten of adoratiegedrag?”

Instagram

Eva met Robbie:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen