Tahmina Akefi sneert: ‘Bij mij was Peter R. de Vries wél monogaam’

Tahmina Akefi deelt – bedoeld of niet – een lelijke sneer uit aan Jacqueline de Vries, de ex-vrouw van Peter R. de Vries. Ze wijst er fijntjes op dat de misdaadjournalist bij haar wél monogaam was.

Tahmina Akefi © BNNVARA

Peter R. de Vries liet nooit veel los over zijn privéleven, maar in het programma van Robert Jensen vertelde hij ooit openhartig dat hij een open relatie had met zijn vrouw Jacqueline de Vries. “Ik kan het iedereen aanbevelen”, zei hij daar. “Ik heb al jarenlang ook een vriendin, dezelfde vriendin.”

Monogaam

Nu wijst Tahmina er in gesprek met haar eigen omroep RTV Rijnmond fijntjes op dat Peter bij haar wél monogaam wilde zijn. “Ik heb voor hem mijn kinderwens opgegeven, dat is niet niks. En hij is door mij monogaam geworden, terwijl hij voorheen altijd open relaties had.”

Tahmina stelt dat dit iets wat de mensen van hun relatie kunnen leren. “Dat je, als de liefde intens is, samen alle hobbels kunt overwinnen. En elkaar, ondanks strubbelingen en ruzies, altijd weer kunt vinden.”

Onaardig

Een heel onaardige opmerking, vindt Evert Santegoeds dit. Hij reageert in de podcast Strikt Privé: “Dat zijn uitspraken die een andere vrouw natuurlijk heel veel pijn moeten doen. De reactie van de familie De Vries op het boek is ook duidelijk, want die is nog steeds uitgebleven.”

Evert blijft vraagtekens houden bij de relatie die Tahmina had met Peter, ook nu haar boek over hun liefde is uitgebracht. “Wat me wel opvalt is dat in de hoofdstukken die hij heeft geschreven haar naam helemaal niet voorkomt. Dat is weer koren op de molen voor mensen die twijfel aan haar grote liefde voor haar.”

Strijd over RTL

Heeft Tahmina overigens nog ergens anders discussies over gehad met Peter? “We hebben ook strijd gehad over zijn werk. Dat ging over zijn optredens bij RTL Boulevard in het weekend. Ik vond op een gegeven moment dat dat ten koste ging van ons privéleven. Ook daar zijn we uitgekomen.”

Kees van der Spek, de vroegere rechterhand van Peter, twijfelt of Tahmina niet gewoon een minnares was. Zij zegt daarover: “Peter heeft mij in de zes jaar dat we met elkaar omgingen nooit aan Kees van der Spek voorgesteld. Want zij zagen elkaar nooit. Kees en Peter hadden alleen contact via de app.”

“Dus dat hij mij niet heeft gezien, is waar. Maar hij zag Peter ook niet.”

Fragment

Peter over zijn open relatie bij Jensen:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen