Evert Santegoeds hekelt Charly Luske: ‘Hij is wel héél brutaal’

Evert Santegoeds heeft zich flink geërgerd aan het Koffietijd-optreden van Charly Luske. Hij reageerde daar schouderophalend over zijn gedrag als vreemdganger. “Hij reageert best brutaal.”

Charly Luske en Evert Santegoeds © RTL, SBS

Charly Luske heeft een rubriek in Koffietijd waarin hij liefdesadvies geeft aan vrouwen. Hij voelt zich helemaal het mannetje in die rubriek, zelfs nu hij keihard door de mand is gevallen als vreemdganger en zijn vrouw Tanja Jess hem daarna behoorlijk voor schut heeft gezet door zijn minderwaardigheidscomplex te benoemen.

Brutaal

Het is allemaal iets ‘interns’, aldus Charly schouderophalend. Volgens hem moeten we het sowieso niet zo opblazen, omdat er volgens hem ‘honderden‘ BN’ers zijn die vreemdgaan.

Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws: “Iets interns ook… Volgens mij lag hij zelf op straat, was het probleem, en trok dat een beetje de aandacht in brede kring. Ik vind dat hij er best brutaal op gereageerd eigenlijk. Het is totaal niet van: (fluisterend, red.) sorry, vervelend. Nee: ‘We moeten het intern oplossen!’”

Kinderachtig

Presentatrice Annemarie Brüning: “Het is vooral vervelend dat het op straat ligt eigenlijk.”

Evert: “Ja, dat zegt hij vooral. En wat hij bij ons van de week voor de camera stond te doen was ronduit beschamend. Dat was zo kinderachtig. Dat hij erlangs lulde en over het weer begon. Echt te flauw voor woorden. Wat een verschutting was dat.”

Zielig

Koffietijd was Charly’s eerste optreden na dat tenenkrommende interview bij Shownieuws. “Nu heeft hij kennelijk geoefend en er dit van gemaakt en dan trekt hij ook meteen de kaart dat het zo zielig is dat de kinderen erbij betrokken zijn.”

Evert, terwijl hij een foto van Charly’s kinderen laat zien, heeft geen medelijden. “Dat moet je zelf lekker realiseren op het moment dat je vrouwen uitnodigt om met een Uber naar je toe te komen naar een goedkoop hotelletje.”

Instagram

Charly vindt zichzelf te gek:

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen