Johnny de Mol maakt grapje over zijn rumoerige privéleven

Johnny de Mol heeft gisteren in HLF8 een grapje gemaakt over zijn rumoerige privéleven. Hij vroeg Harm Edens gekscherend als invaller. “Want er speelt soms nog wel eens wat in mijn leven.”

Johnny de Mol en Harm Edens © HLF8

De kritiek op zijn aanblijven als presentator van HLF8 legt Johnny de Mol vrolijk naast zich neer. Hij is nog altijd elke dag te zien in de vooravond van SBS 6. Toch sluit de presentator niet uit dat hij in de komende periode wel eens verstek moet laten gaan vanwege zijn rumoerige privéleven. Hij kamp immers met heftige beschuldigingen van zijn ex Shima Kaes.

Johnny grapt

Harm Edens zat gisteren eventjes op de plek van Johnny om een taalquizje op SBS 6 te promoten. Hij deed het prima aan de kop van de tafel, vindt Johnny. Grappend: “Dat is wel fijn om te weten, Harm, want er speelt soms nog wel eens wat in mijn leven, dan kan ik een showtje niet doen… Dus mag ik je bellen om af en toe het roer over te nemen?”

Dat mag, aldus Harm. “Altijd. Je hebt kans dat het dan een enorme wending neemt, hè? We doen in Tien voor Taal ook poëzie en literatuur. Dat kan helemaal niet op SBS 6, maar we doen het lekker toch.”

Twee kampen

Johnny heeft nog altijd te maken met veel kritische reacties. “Je hebt twee kampen, hè? Het ene kamp schaart zich achter Johnny en zegt: ‘Ja, hij zegt dat hij het niet gedaan heeft. Totdat het tegendeel bewezen is, is hij ook niet schuldig’”, zegt presentator Manuel Venderbos in de AD Mediapodcast.

“Ja, en het andere deel…”, vult Angela de Jong aan. “We hebben allemaal het Voice-schandaal nog vers in het achterhoofd zitten. Hoe vaak hebben we wel niet een deskundige aan tafel gezien die benadrukt dat je vrouwen die aangifte doen serieus moeten nemen, omdat ze een drempel over moeten, schaamte voelen, bang zijn kapotgemaakt te worden?”

“Dat is in het geval van Shima Kaes denk ik in het kwadraat het geval, want zij weet ook hoeveel vrienden en macht de familie De Mol heeft. Dan is volgens mij het minste wat je kunt doen, haar serieus nemen.”

Afdreiging

De mensen die Shima serieus nemen horen natuurlijk bij het andere kamp, het kamp dat het ongepast vindt dat Johnny nog steeds elke avond op televisie is. Maar is Shima niet gewoon uit op geld, zoals de familie De Mol eerder beweerde?

Angela: “Misschien heeft ze inderdaad geprobeerd om eerst geld los te krijgen bij de familie De Mol, wat ik ook wel enigszins snap, want zó de publiciteit ingaan en alles over je heen krijgen, terwijl je weet hoeveel vrienden die familie in de media heeft… Maar dat wil nog niet zeggen dat het niet waar is wat er gebeurd is.”

HLF8

Johnny heeft vanavond onder meer William Rutten, Floor Jansen en Jet Bussemaker in de show zitten. Rutger Castricum is zijn wingman. High five!

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Johnny de Mol al weet dat HLF8 na de zomerstop niet meer terugkeert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen