Fietsers schelden Catherine Keyl uit: ‘Ga opzij, stom wijf!’

Catherine Keyl is weer eens het slachtoffer geworden van de meedogenloze medemens. Tijdens haar dagelijkse wandelingetje hebben passanten haar gemaand om opzij te gaan. “Stom wijf!”, klonk het.

Catherine Keyl © RTL

Het is ongekend wat Catherine Keyl allemaal meemaakt tijdens de coronacrisis. Het begon al in maart, aan het begin van de eerste golf. Door een hoest die plotseling op kwam zetten, vreesde ze het coronavirus onder de leden te hebben. Al snel bleek dat hoestje te worden veroorzaakt door een rokende brand naast haar appartementencomplex.

Catherine depressief

Het was het begin van alle ellende: niet veel later kwam Catherine erachter dat er geen steunmaatregelen voor haar waren en dat ze door de lockdown niet meer naar de pedicure kon. Uit verveling begon ze Netflix-tips te delen en uit de kast te komen als Jodin.

Nadat ze in mei bijna werd doodgereden door een coronacrosser, raakte ze in een halve depressie: zelfs een nieuw slipje kon haar niet meer gelukkig maken. Catherine baalde verder als een stekker van de mondkapjes, omdat haar lippenstift daar steeds aan blijft kleven. Zelf kleeft Catherine ook nergens meer aan: ze mist de seks vreselijk.

Pest

Nog steeds is Catherine een groot slachtoffer van de coronacrisis. Ze is tijdens een wandelingetje slachtoffer geworden van corona-agressie. “Het is interessant dat je door een dagelijkse wandeling steeds meer inzicht krijgt op hoe de maatschappij verandert”, schrijft ze in haar nieuwste column voor de Vrouw.

Catherine en haar metgezel lopen elke dag hetzelfde rondje op een pad van ongeveer anderhalve meter breed. Bij tegenliggers gaan ze daarom achter elkaar lopen. “De mensen die je tegemoet komen blijven breeduit lopen. Ineens kreeg ik er de pest in. Nou gaan zij maar een keer opzij. Dus niet.”

‘Stom wijf!’

Haar tegenliggers weigerden opzij te gaan. “Ze blijven gewoon stug doorlopen, alsof je er niet bent. Fietsers knallen vanachter tegen je aan: ’Ga opzij, stom wijf.’ Even gecheckt bij andere wandelaars: ze hebben allemaal diezelfde ervaring.”

Patty Brard ervoer onlangs ook al soortgelijke corona-agressie. Na het voltanken van haar auto, besloot ze om haar auto even aan de pomp te laten staan terwijl ze inkopen ging doen in het Shell-winkeltje. Toen ze terugkwam, stuitte ze op aan agressieve meneer. “Achterlijke mongool”, riep hij.

Wat een leed allemaal.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen