Vreselijk: Catherine Keyl bijna dood door coronacrosser

Tv-legende Catherine Keyl (73) is maandag bijna het slachtoffer geworden van een coronacrosser. Ze reed op de snelweg en iemand passeerde met een enorme snelheid. Dat heeft ze gezegd in Goedemorgen Nederland. De afgelopen week is regelmatig in het nieuws dat de verkeershufter oprukt tijdens de crisis. Door de lege wegen wordt er door een aantal mensen veel te hard gereden. Zo’n coronacrosser heeft Keyl flink aan het schrikken gemaakt, zo beeldde ze uit in de ochtendshow.

Keyl bracht het schokkende incident zelf ter sprake. “Ik rij keurig 100 en dan rijdt er iemand mij voorbij. Echt zo van: kweeegh, weet je wel. Dat je denkt: whoooooa“, aldus de presentatrice, die daarop uitbeeldde hoe ze er precies bij zat in de auto (zie foto).

Het lijkt er inderdaad op dat Keyl heel erg geschrokken was. “Als ik niet had gekeken en ik was toevallig even naar opzij gegaan, dan was ik hartstikke dood geweest.”

Vreselijk. De presentatrice van dienst Welmoed Sijtsma sprak verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen, die tegenover Keyl zat, er direct op aan. “Dit zien we dus vaker in deze rustige tijden op de weg. Wat kunt u daar tegen doen?

De minster: “Nou ja, de politie heeft gelukkig zelf ook aangegeven dat ze hier echt stevig op handhaven en dat is ook heel erg nodig.”

Inmiddels gaat het weer beter met Keyl. Ze hoopt dat ze snel weer op vakantie kan nu Ryanair heeft aangekondigd de meeste vluchten te hervatten. “Dan kun je tenminste weer een beetje reizen, zeg maar. Ik heb geloof ik drie reizen gecanceld.”

Foto: WNL

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen