Vreselijk: Catherine Keyl bijna dood door coronacrosser

Geplaatst op wo 13 mei 2020 om 14:30

Tv-legende Catherine Keyl (73) is maandag bijna het slachtoffer geworden van een coronacrosser. Ze reed op de snelweg en iemand passeerde met een enorme snelheid. Dat heeft ze gezegd in Goedemorgen Nederland. De afgelopen week is regelmatig in het nieuws dat de verkeershufter oprukt tijdens de crisis. Door de lege wegen wordt er door een aantal mensen veel te hard gereden. Zo’n coronacrosser heeft Keyl flink aan het schrikken gemaakt, zo beeldde ze uit in de ochtendshow.

Keyl bracht het schokkende incident zelf ter sprake. “Ik rij keurig 100 en dan rijdt er iemand mij voorbij. Echt zo van: kweeegh, weet je wel. Dat je denkt: whoooooa“, aldus de presentatrice, die daarop uitbeeldde hoe ze er precies bij zat in de auto (zie foto).

Het lijkt er inderdaad op dat Keyl heel erg geschrokken was. “Als ik niet had gekeken en ik was toevallig even naar opzij gegaan, dan was ik hartstikke dood geweest.”

Vreselijk. De presentatrice van dienst Welmoed Sijtsma sprak verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen, die tegenover Keyl zat, er direct op aan. “Dit zien we dus vaker in deze rustige tijden op de weg. Wat kunt u daar tegen doen?

De minster: “Nou ja, de politie heeft gelukkig zelf ook aangegeven dat ze hier echt stevig op handhaven en dat is ook heel erg nodig.”

Inmiddels gaat het weer beter met Keyl. Ze hoopt dat ze snel weer op vakantie kan nu Ryanair heeft aangekondigd de meeste vluchten te hervatten. “Dan kun je tenminste weer een beetje reizen, zeg maar. Ik heb geloof ik drie reizen gecanceld.”

Foto: WNL
23 Reacties op “Vreselijk: Catherine Keyl bijna dood door coronacrosser”


 1. pepe

  lol

 2. Dries Roel Vink

  Jammer … net niet gelukt ;-)

 3. pepe

  zal de volgende keer als ik La Keyl zie rijden wel extra gas bijgeven dan

  heeft ze nog enige ophef en vermaak in haar leven als als die reizen afgelast zijn van dr

 4. Huismaker

  Ik ben bijna gestoken door een coronawesp.

 5. chris?

  Interessant gedoe

 6. Lies

  Arme Catherine, wat zal je geschrokken zijn. Hoop dat het weer wat beter met je gaat!

 7. Sookie Stackhouse

  Gemiste kans

 8. 😷Paulus

  😷Ach, die Keyl toch! Rustig blijven geen paniek. Zij moet zolangzamerhand toch weten dat de maatschappij overgoten is met ongedierten. Ik heb het zelf ook ondervonden. Van de 100 keer dat het goed met deze ongedierten, gaat het 1 keer goed fout💀! 🕺 Weer 1 ongedierte minder. 🎂🎶🕺

 9. Brailleman

  Catherine Keyl was/is een van de heetste vrouwen op de Nederlandse televisie. Honderdduizenden mannen hebben daar in gedachten honderdduizenden uren seksueel plezier mee beleefd.

 10. mama nouskouri

  een opmerking in een programma en een heel artikel?

 11. teuntje

  Zeikwijf

 12. Pauline

  Ik hoop wel een mooie kaart te krijgen wanneer Catherine het tijdelijke met het eeuwige verwisselt…

 13. Curryworst

  Zou me niets verbazen als achter het stuur van die andere auto Viola Holt zat om Keyltje een hartstuip te bezorgen.

 14. Bep

  Catherine stop nou eens met aandacht vragen.

 15. HEINO

  O Nee niet weer Catherina KOTS ,ieder lullig dingetje wat ze meemaakt moet dan weer gemeld worden, let maar op,het zal er wel weer mee te maken hebben dat ze joods is,en dat het een aanslag was,poeh wanneer kunnen we in hemelsnaam van dit leeghoofd verschoond blijven.

 16. Lachgas

  En die Corona van Nieuwenhuizen weet toch ook wel dat alles wat er aan politie en boa’s is nu rondloopt in de stad en park om met een liniaal te meten of mensen wel afstand houden.
  Stuur dezelfde aantallen agenten naar de (snel)wegen!

 17. Guttegut

  Ik reageer ook zo als dat oerlelijke spook van Keyl op mijn netvlies brand.

 18. Pegode

  Gatver! wat een aandacht trekkers. coronacrosser hoe haal je het in je bolle hersens!
  Wat een sensatie bagger zooi is het hier!

 19. Rotterdammer

  Die Keijl doet tegenwoordig werkelijk alles om maar aandacht te krijgen…wordt net zo’n aandachtshoer als Plassy Paay… kunnen die veenlijken niet gezellig met elkaar gaan rummycuppen op de gesloten afdeling van een verpleeghuis, dan zijn wij van dat oninteressante gezeik af.

 20. Andre Hazes ☑️

  Ik zou haar doen!

 21. René van Gellekom

  Ik sterf liever dan copulatie met Catherine Keyl

 22. Derhal Flynn

  O shit. Subiet.
  Rijbewijs inleveren en auto te koop zetten aub mevrouw Catherine Keyl.
  U gaat Nederland niet vast voorsorteren op het feit dat medeweggebruikers ervan uit mogen gaan dat 71 jaar oude dametjes ‘regelmatig’ even niet op zitten te letten en zodoende zonder te kijken een weghelft op kunnen schuiven en dus pardoes op onze of andermans bumper kunnen belanden.
  Ik schat ook in dat door trombose of spierkramp of rare pillen de snelheid nog wel eens wil fluctueren en dan dus niet altijd 100kpu is … Conclusie is duidelijk, Keyl is een gevaar op de weg, schrikachtig en onbetrouwbaar als medeweggebruiker ..
  Gelukkig doe ik alles met de bus. 😆

 23. Dick Cockster

  Straks rijdt ze nog op een paal met dat gekke gedoe!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.