Zelfs nieuw slipje maakt Catherine Keyl niet meer blij

Catherine Keyl heeft nog steeds enige last van coronasomberheid. Ze merkt dat ze zelfs niet meer blij wordt van een mooi nieuw slipje. Dat zegt de tv-legende in haar column in De Telegraaf. Veel mensen hebben tijdens deze coronacrisis last van een depressief gevoel, zo ook Keyl. Normaal gesproken weet ze zichzelf op te vrolijken door te winkelen en daarom reisde ze van de week af naar haar favoriete woonwarenhuis Nijhof in Baarn, maar: “Ik zag werkelijk niets dat ik wilde hebben.”

De presentatrice had helemaal geen plezier in de Nijhof. “Helemaal niets, de winkel stond me ineens een beetje tegen. Wat is dit?

Het is de eerste keer dat Keyl niet blij werd van shoppen. “Ik check het bij mijn vriendinnen. Ze hebben allemaal hetzelfde. Ze gaan ook niet naar kledingwinkels. Waarom zou je?

Zelfs de Hunkemöller biedt geen uitkomst meer. “Bewezen depressie-killer: een nieuwe beha met mooi bijpassend slipje. Onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen ondergoed kopen als troost. Werkt in deze tijd ook niet, dus laat maar.”

Geen nieuw slipje dus voor Keyl. De presentatrice begrijpt er niks van. “Is het een soort uitgestelde rouw?“, vraagt ze zich af.

Het vreemde is dat ik in mijn lange leven nog nooit zoiets bij mezelf heb waargenomen.”

De column van Catherine Keyl kunt u lezen op Catherine.nl.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen