Aaf Brandt Corstius: ‘Eva Jinek houdt van big d*ck energy’

Aaf Brandt Corstius heeft het idee dat Eva Jinek van nature heel erg houdt van mannen met een big d*ck energy. Dat zegt de columniste, die deze week te gast was bij Jinek, in haar nieuwe podcast.

Aaf Brandt Corstius © RTL

Aaf Brandt Corstius maakt een nieuwe podcast met Marc-Marie Huijbregts en in de nieuwste aflevering komt onder meer prinses Mabels ‘wonderlijke voorkeur’ voor mannen aan bod. “Het lijkt wel Eva Jinek zeg maar. Die ging gewoon van Bram Moszkowicz naar Freek Vonk. Dat vond ik supereigenaardig”, aldus Marc-Marie.

Big d*ck

Aaf vindt dat juist helemaal niet zo’n gekke overgang. “Ik zie dat wel als twee mannen met big d*ck energy. Ken je dat, die term? Dat vind ik bij allebei heel erg aan de hand. De een meer op het recht gericht en de ander meer op kameleons en andere reptielen.”

Inmiddels is Eva getemd, aldus Aaf. “Nu is ze gewoon met een gewone, leuke jongen met wie ze gewoon een kind heeft gekregen. Dan heeft ze uiteindelijk die switch gemaakt van: ja ik kan wel achter die mannen aanrennen, maar dat gaat hem niet worden voor de lange termijn. Dat zijn van die tussenstations, zo’n Moszkowicz.”

Van satijn naar katoen

Marc-Marie blijft de overgang van Bram naar Freek merkwaardig vinden. “De overgang van satijn naar gebleekte katoen vond ik een beetje groot. Moszkowicz vind ik een beetje satijn en Freek Vonk katoen ja.”

Aaf tot slot: “Ik denk daaronder, eigenlijk letterlijk, de big d*ck energy te zien, die aantrekkelijk was voor haar. Dan maakt het eigenlijk niet zo uit wat voor omhulsel daar omheen zat.”

Podcast

De podcast van Aaf en Marc-Marie:

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen