A-ster Patty Brard aangevallen bij Shell: ‘Achterlijke mongool!’

Patty Brard, een van de grotere sterren van SBS 6, is bij een tankstation van Shell verbaal aangevallen door een onbeschaafde man. Hij riep ‘achterlijke mongool’ tegen haar. Dat vertelt ze op Instagram.

Patty Brard Foto: Shownieuws

De Shownieuws-presentatrice rijdt elke dag op en neer naar Den Haag om haar 91-jarige moeder te bezoeken in het verzorgingstehuis. Zij kampt namelijk met een luchtweginfectie. “Ik dacht dat het wijs was op de heenweg alvast te tanken zodat ik dat op de terugweg in het donker in de regen niet meer zou hoeven te doen!”

Shell

Patty Brard besloot langs de Shell te rijden. “Toen ik bij het Shell-station bij het Congresgebouw stond af te rekenen, zag ik een inpandig Starbucks-koffieshopje en kocht ik een muffin voor onze zieke mama! Ik denk dat de aankoop een hele minuut, dat is dus 60 seconden, heeft geduurd!”

Die minuut zorgde bij een andere klant echter voor flink wat agressie. “Bij terugkomst bij mijn autootje werd ik op niet misverstane Haagse wijze gewezen op het feit dat ik mijn Smart wel even had weg mogen zetten als ik na het benzine afrekenen nog naar de Starbucks zou gaan! ‘Achterlijke mongool!!'”

Poepen

Patty wist niet wat ze meemaakte. “Okeeeee mijnheer, het kwam op als poepen en het duurde maar even, maar sorry dat ik u 60 tellen heb opgehouden! De hel kwam naar beneden, er was niet eens sprake van een kort lontje, er was helemaal geen lontje!”

Mensen moeten echt even normaal blijven doen, vindt Patty. “Nou weet ik dat je ook niet in het koppie of het hart van die man kan kijken, maar laten we nou toch in hemelsnaam een normale toon tegen elkaar blijven aanslaan! Het maakt het allemaal zo veel makkelijker en aangenamer!”

Huilende Patty

Het kwam echt even binnen bij Patty. “Ik was zo geschrokken (en moe) dat ik mijn tranen even de vrije loop heb laten gaan, geschrokken van de reactie van de man! Het zal ook wel wat met de volle maan te hebben, maar allemachtig mensen het is nog nooit zo belangrijk geweest de juiste toon te blijven aan slaan!”

Patty roept mensen op om vooral aardig te blijven. “We are all in this together.”

Insta-post

De Insta-post van Patty:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen