Show gniffelt om stukke Turkse facings Dave Roelvink

De sterren van Shownieuws moesten gisteren wel een beetje gniffelen toen de stukke Turkse facings van Dave Roelvink aan bod kwamen. Hij zal wel terugmoeten naar Turkije voor een tandartscontrole, gnuifden ze in hun uitzending op SBS 6. De Show-sterren gaven eerder al aan dat ze het belachelijk vinden dat Dave al zijn tanden heeft laten wegslijpen voor een nepgebit. Hij vloog er helemaal voor naar Turkije, omdat de facings daar 12.000 euro goedkoper waren. Is goedkoop dan toch duurkoop?

Showkenner Evert Santegoeds: “En hij had gewoon goede tanden, die gek.”

Albert Verlinde: “Zonde hè?

Evert: “De tand des tijds kan het niet zijn, want het zit er pas zes weken in. Om de zes maanden moet je naar de tandarts en niet om de zes weken. Dan is het toch heel vervelend dat je tandarts helemaal in Turkije zit. Het leek een heel goede deal te zijn, want het kostte hem 6.000 euro terwijl het in Nederland zomaar 18.000 euro kan kosten diezelfde behandeling.”

Evert vreest het ergste voor Dave. “Voor die facings heeft hij zijn originele gebit moeten slopen. Als die nu beginnen af te brokkelenHoe hij dat in coronatijd gaat oplossen weten we nog niet, want even op en neer naar Turkije lijkt me ook niet heel erg verstandig. Dave en dingen heel laten lukt niet helemaal. Eigenlijk is het onverslijtbaar spul…”

Albert: “Ja, dat hebben ze hem verteld, ha ha ha!

Presentatrice Dyantha Brooks: “Dave kan alles kapotmaken. Relaties en tanden. En auto’s.”

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen