Albert Verlinde: ‘Dave Roelvink in quarantaine, heel fijn!’

Albert Verlinde vindt het een mooie bijkomstigheid dat Dave Roelvink twee weken in thuisquarantaine moet na het onder handen laten nemen van zijn gebit in Turkije. Dat bitchte de showkenner maandagavond in Shownieuws. Dave is al jaren negatief in het nieuws. Deze maand reed hij een Lamborghini in de prak, omdat hij niet kan autorijden. Straks moet hij verplicht thuiszitten. “Het heeft wel een voordeel, want nu moet hij twee weken in quarantaine. Dan zijn we er even van af.”

Albert begrijpt er helemaal niets van dat Dave is afgereisd naar Turkije om facings te laten zetten. “Ik vind het eerlijk gezegd decadentie ten top. We leven in een land waar je levenslang tandheelkunde hebt, je wordt verzorgd, je gaat elk halfjaar naar de tandarts en dat je je tanden dan moedwillig verruïneert…”

Het is maar de vraag of die facings goed blijven zitten, aldus Albert. “Dan hoop ik maar dat als je ouder wordt, het nog allemaal goed blijft zitten. De generatie voor mij dacht allemaal dat kunstgebitten de oplossing waren. Later bleven die gebitten niet meer zitten. Als ik Donny en Dave Roelvink later tegenkom en ik hoor het kletteren, dan weet ik hoe het zit.”

Collega Anouk Smulders: “Mijn eerste ding is: hoezo ga je nu in coronatijd naar Istanbul? Ik ken talloze tandartsen die dit doen in Nederland en Duitsland. Is het een noodzakelijke reis? Dat is natuurlijk de vraag. Hij zegt waarschijnlijk van wel, maar het is een sponsorsamenwerking met een tandarts.

Op Instagram laat Dave zien hoe hij eruitziet met afgeslepen tanden. “Ik heb er echt heel erg hard om gelachen. Je bent zo ijdel om dit te gaan doen, maar dit deel je dan nog wel.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen