Dave Roelvink: ‘Turkse facings 12.000 euro goedkoper’

Geplaatst op wo 01 jul 2020 om 14:45

Het is een enorme trend onder BN’ers: nog even en ze lopen straks allemaal rond met hetzelfde hagelwitte facings-gebit. Op dit moment is het Dave Roelvink die in het nieuws is omdat hij een fake-glimlach laat installeren. Hij is daarvoor helemaal naar Turkije afgereisd. Waarom daar? Dat is goedkoper, zegt de SBS 6-ster op Radio 538. “Nou, omdat het in Turkije 6.000 euro kost en bij ons 18.000 euro. En even een weekje er tussenuit. Ik had het toch niet heel erg druk, moet ik zeggen.

De dj-activiteiten van Dave liggen momenteel helemaal stil. “Dus ik dacht: ik kan er wel even tussenuit.”

Aangezien Turkije nog steeds een oranje reisadvies heeft, moet Dave na terugkeer twee weken in thuisquarantaine, maar dat ziet hij niet zo zitten. “Ja, krijgen jullie het lazarus. Jij ziet eruit alsof je al twaalf jaar koorts hebt, jij zit toch ook niet in quarantaine?

Sidekick Jelte van der Goot: “Het is voor de verkeersveiligheid ook wel beter als jij twee weken in quarantaine gaat als je terugkomt.”

Dave: “Voor de verkeersveiligheid?! Hou toch op. Ik hoorde dat vanaf 1 juli de hoerenhuizen weer open mogen. Dus je mag wel op elkaar liggen, maar ik moet in quarantaine. Dat is het verhaal toch? Die regels gaan goed.

Foto: SBS
59 Reacties op “Dave Roelvink: ‘Turkse facings 12.000 euro goedkoper’”


 1. Nelson

  14 dagen op de bank kost toch meer?

 2. Patty Poep

  Zodra het zaakje goed vastgelijmd zit kan hij zelfs weer flossen. Ik neem nog een bakje havermout want dat is goed voor de stoelgang.

 3. Caramba

  Ik heb maar een vraag: wie laat die flapdrol nou steeds aan het woord?

 4. Stanislav

  Zijn de prinsesjes ook fan van deze hoop stront met tanden?

 5. mevrouw

  Er moet echt een bokaal komen voor domste BN-ner van het jaar. D.Roelvink wint deze met glans. En dan nooit meer over de man berichten, nergens. Want het zijn de media die hem telkens naar voren halen…

 6. Minder of Mirjam

  Wat een arrogantie heeft die Dave! Gadverdamme!

 7. Wendy's dealertje

  Waarom krijgt dit jongetje zoveel aandacht, de lapzwans.

 8. Dorus

  Hopen dat die valse tanden er snel uitvallen. Of een flinke klap op zijn bek…

 9. Suckerpunch

  Neerland number one klapmongool

 10. Roy

  Wat kijkt Dave Roelvink ontzettend dom uit zijn ogen. Leuk voor hem dat hij een vliegend kunstgebit heeft, zal wel nodig geweest zijn. Hij lijkt me niet zo proper, van boven bont van onderen str%nt. Ik vind deze crimineel vies en onbetrouwbaar.

 11. Dirk2

  Een gezond gebit gaan verknoeien, sommige mensen.

 12. B

  Waarom oh waarom geven media mensjes toch steeds aandacht aan nietszeggende hersenloze kwallen.

 13. Trudy

  Lekker nep van buiten, oerdom van binnen….

 14. Patrick Kikker

  Heel gek dat je met dit soort gasten je marktaandeel steeds verder ziet zakken. Lekker bezig Frank Dane.

 15. gum

  Je zal zo´n wanproduct geproduceerd hebben. Ik zou me kapot schamen.

 16. Guttegut

  Waarom krijgt deze lul nou geen corona van het allerergste soort? Wat een proleet is het toch.

 17. Donald Dumb

  Watn ongelofelijk aso figuur is die Dave Roelvink toch.
  Maak een niet noodzakelijke vlucht maar wel klagen dat hij daarom in quarantaine moet. Hij denkt boven de wet te staan?
  Die gast moet je lang in quarantaine houden, in een deb ie lenhuis…

 18. 123

  Hartstikke leuk, maar waarom zou je in godensnaam je gebit gaan vernielen, om er iets voor terug te zetten wat ongeveer 10 a 15 jaar meegaat? (Er van uitgaande dat deze tokkie de duurdere porseleinen facings heeft genomen, i.p.v. de goedkopere composiet, die maar zo’n 5 jaar meegaan.) 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

 19. gr

  @123, Dave begrijpt het verschil tussen composiet en porselein echt niet. Veel te dom daarvoor. Die hoort alleen maar een prijs en hij doet het. Echt een randdebiel.

 20. Jantien Visser

  En die Dave denkt er mooier op te zijn geworden met die witte streep ( zijn tanden bij nader inzien ) in zijn mond? Ik moet altijd aan een paard denken als ik dat soort eentonige eindeloze rij tanden zie. Je hele persoonlijkheid is weg!
  Zie maar naar Nicolas Cage en David Bowie ( helaas al dood ), maar wat hadden die een stuk persoonlijkheid meer met hun eigen gebit, scheef en wel! Cruise snapt het, zijn boventanden staan niet symmetrisch maar maakt Cruise wel Cruise.

 21. mennoo

  Hoe witter de tanden, hoe lager het IQ. Buiten dat het er niet alleen nep en goedkoop uitziet is het ook echt lelijk. Wat een stuk onbenul, de appel valt niet ver van de boom. Buitenkantjes zonder inhoud.

 22. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Als-ie voortaan een vrouwtje beft in het zwembad blijft er in ieder geval geen schaamhaar meer tussen z’n melktandjes steken.

 23. Carrie

  Dave en broertje Donnie stonden niet vooraan toen God de hersens uitdeelde. Beide jongens hadden hele goede tanden van zichzelf, onbegrijpelijk dat ze die lieten afslijpen tot stompjes om er vervolgens van die neppers overheen te zetten.

 24. nico

  Ik hoop dat er iemand is die zijn tanden uit zijn bek slaat.

 25. Harry

  Wie neemt dit trieste knulletje

  nou eindelijk es tegen zichzelf in bescherming?

 26. tim

  twee weken geleden klaagde hij nog dat hij geen geld had: hoe hard de crisis hem raakteen nu dit. Komt erg geloofwaardig over

 27. Jan Kert

  haha dat deze idioot met zijn wijvenkop nog aandacht krijgt, veroorzaakt ongelukken, beledigd iedereen en de kansloze vrouwen met dikkere buiken dan tieten hangen nog steeds aan zijn lippen..zielig volk.

 28. MolTalk

  Wat een proleet.

 29. verenigingvanzeerzwakbegaafden

  Donnie onse helt en boechbeelt. iz onse insperatie dat je tog beroempt kan sijn zonder herzens of iets te kunne.

 30. verenigingvanzeerzwakbegaafden

  Deef is selfs foor onz te dom om lit te sijn.

 31. Flauwe Kul

  Dat geld had hij beter voor een opfriscursus autorijden kunnen gebruiken! ☺

  Of voor een cursus voor Dummies “hoe om te gaan met vrouwen?”

 32. Joop

  Dave, Akwasi en Arie staan hoog in de peilingen tot “klootzak van het jaar” gekozen te worden.

 33. Bas

  @Trudy.Ja daar sluit ik me helemaal bij aan het draait
  bij meneer Roelvink echt allemaal om de buitenkant.

 34. Kelly

  @Jantien Visser

  Cruise heeft ook wat aan zijn gebit laten doen hoor. Kijk naar zijn eerste films.

 35. okkietrooi

  Hadden die Turken hem de bek niet dicht kunnen lijmen? Wat een geblaat komt er uit deze kneus!

 36. kritisch avro-lid

  Tjonge, ben je 26 en dan laat je jezelf al aan alle kanten verbouwen. Dat je op latere leeftijd wat aan je gebit laat doen, kan ik nog wel begrijpen maar om al op zo’n jonge leeftijd met een dergelijk onnatuurlijke oogverblindende grijns rond te lopen. Onzeker joch, met afgetraind lichaam, vol met tattoos, neptanden….what’s next?

 37. Nick

  Een mongool met geld.

 38. bastian

  Wat bij al die lui mist, die aan de facings, botox en fillers etc. zitten, is zelfliefde. Ze zijn enorm beïnvloedbaar door anderen ipv zichzelf te omarmen en schijt te hebben aan wat anderen vinden. Ik heb met ze te doen.

 39. mark2

  Wat een waardeloze looser is dit toch! Zoveel domme acties achter elkaar….lelijk wit gebit, stompjes in z’n mond en nog trots ook…

 40. anoniem

  Hoewel ik me afvraag of hij “influencer” is, doen die dat vaak tegen betaling om er daarna veel reclame voor te maken. En jonge mensen soms al vroeg hun gebit hierdoor verwoesten als het niet goed uitpakt..

 41. Keto

  Lekker man, jong, fit, gezond, strak gebit..oh wacht laat ik dat gebit ff helemaal naar de tyfus helpen om er witte omhulsels op te zetten zodat ik nog nepper kan lachen. Hoop dat je over een paar jaar het geld hebt om ze te vervangen want dan kan je gaan doen iedere 5-10 jaar.

 42. Bastiaan

  vies mannetje….en maar met geld gooien

 43. Respect ✌️

  Hij had beter wat geld uitgegeven aan een facelift voor dat lelijke wijf van hem.

 44. 🗣(wordt straks verwijderd...)

  @Bastiaan : Peter R. Heeft ze al meer dan 20 jaar…….

 45. Gratis Column van Jollem

  Je hebt natuurlijke witte tanden en je hebt tanden die zo wit zijn als het licht aan het einde van de tunnel, nadat Dave je heeft aangereden op de snelweg. Omring deze tanden vervolgens met een aso gezicht en de gedachte die bij menig passant omhoog zal komen is: ”Deze persoon heeft iets te lang doorgebracht in de catacombe van Chernobyl”. Gelukkig zal Dave denken dat iedereen zijn RAL 9010 tanden zit te adoreren met al die merkwaardige blikken gericht op zijn mond, die proberen uit te vogelen hoe duur het is om je melktandjes weer opnieuw te laten plaatsen.

  Er zijn de laatste tijd veel C-BN’ers die hun toevlucht zoeken in Turkije voor o.a. een facing of haartransplantatie. Goedkoper wegens de economie, de verplichte reclame en het niet nauw nemen van de veiligheidsregels en mogelijke bijwerkingen omtrent de middelen die worden gebruikt.

  Dit was al te zien bij een andere C-BN’er genaamd Dean Saunders. Hij is meerdere keren op en neer gevlogen voor wat meer haar op z’n hoofd. Tot nu toe zit er net zoveel haar bovenop als ik beneden heb (niet veel dus).

  Het geld wat deze mensen besparen kunnen ze achter de hand houden als smartengeld, als er weer geweld wordt gepleegd of iemand niet meer weet hoe hij moet rijden. In dat opzicht toch een verstandige keuze om even All-inclusive naar Turkije af te reizen.

  Dit was een gratis Column van Jollem.
  Beter dan Angela de Jong, alleen ik krijg niet betaald! (godverdomme!)

 46. Jantien Visser

  Kelly 16:55u Je hebt gelijk. Ik heb even opgezocht, want zag geen Cruise films toen ie nog zo’n babyface had. Dus is aan mijn tandentic voorbij gegaan.

 47. Kietelaar

  Ik zie helemaal geen foto van Dave alleen een wit licht recht in mijn ogen.

 48. Rotterdammer

  Onvoorstelbaar dat deze proleet überhaupt aandacht krijg met zijn idioterie. Hij had beter een tweede hersencel kunnen laten implanteren
  Diep triest wanproduct en dat geldt voor de hele familie Roelvink. Tokkies van het laagste allooi.

 49. Actries van Houten

  Dus wel lekker naar coronaland Turkije en vervolgens niet in quarantaine willen? Ik zou een trosje BOA’s twee weken lang permanent voor z’n deur zetten.

 50. Geronimo

  @kritisch avro-lid
  Een staartje van 25 centimeter misschien?

 51. Piet Pannelap

  Hopelijk trekt de betonrot door z’n achterlijke kop heen.

 52. oijoepio

  Ik heb nog wel enig sympathie voor zijn vader, maar deze gast is zo dom dat het gewoon pijn doet.. :-(

 53. Hahahahahaha

  Vind hem een knappe jongen hij mag mij wel x pijpen met zun mooi gebit

 54. robert

  Wie pakt deze tokkie is goed aan. Zijn vader heeft blijkbaar geen invloed meer. Het is een aso van de eerste orde.

 55. Pauline

  Vervelende arrogante nietsnut !
  Vraag liever of Melissa Pach je nog eens lekker wil pijpen…
  Zij kijkt niet zo kritisch…

 56. las vegas

  Voor het volgende week vrijdag is heeft hij alweer iets nieuws en ontzettend doms gedaan. Wordt een nieuwe manier van BN ner worden; het ene debiele ding na het andere doen. Media, neem je verantwoordelijkheid eens een keer. Deze jongen zet duizenden zwakbegaafde jongeren aan tot debiel gedrag· ´want dan wordt je beroemd, net als Dave´. Ik denk ook aan een standbeeld voor de zwakbegaafde BN-ner. In het algemeen.

 57. geert

  @las vegas, goed idee ! Dan hebben we eindelijk de Rene Frogers, Barbies, en Sanne Wallis de vriezen op de plek waar ze horen.

 58. jesa

  Ik kan wel invullen wat hij nog meer gaat doen om in de publiciteit te komen; zich kaalscheren, zijn pik laten doorklieven of er een ring doorheen laten doen, zich zwart laten verven omdat hij denkt dat dat ´in´ is, een bank overvallen omdat hij denkt dat hij er toch wel mee wegkomt en het dan een grap noemen, zijn vader een klap verkopen of geld van hem stelen, vul de rest maar in. Als het maar publiciteit geeft. En de media blijven met hun zultkoppen alles verslaan…

 59. Fidan

  Bij zijn geboorte is het kind weggegooid en de nageboorte aangekleed!😂

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.