Dave Roelvink: ‘Turkse facings 12.000 euro goedkoper’

Het is een enorme trend onder BN’ers: nog even en ze lopen straks allemaal rond met hetzelfde hagelwitte facings-gebit. Op dit moment is het Dave Roelvink die in het nieuws is omdat hij een fake-glimlach laat installeren. Hij is daarvoor helemaal naar Turkije afgereisd. Waarom daar? Dat is goedkoper, zegt de SBS 6-ster op Radio 538. “Nou, omdat het in Turkije 6.000 euro kost en bij ons 18.000 euro. En even een weekje er tussenuit. Ik had het toch niet heel erg druk, moet ik zeggen.

De dj-activiteiten van Dave liggen momenteel helemaal stil. “Dus ik dacht: ik kan er wel even tussenuit.”

Aangezien Turkije nog steeds een oranje reisadvies heeft, moet Dave na terugkeer twee weken in thuisquarantaine, maar dat ziet hij niet zo zitten. “Ja, krijgen jullie het lazarus. Jij ziet eruit alsof je al twaalf jaar koorts hebt, jij zit toch ook niet in quarantaine?

Sidekick Jelte van der Goot: “Het is voor de verkeersveiligheid ook wel beter als jij twee weken in quarantaine gaat als je terugkomt.”

Dave: “Voor de verkeersveiligheid?! Hou toch op. Ik hoorde dat vanaf 1 juli de hoerenhuizen weer open mogen. Dus je mag wel op elkaar liggen, maar ik moet in quarantaine. Dat is het verhaal toch? Die regels gaan goed.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen