BLVD wacht Patty op bij rechtbank, SBS 6-diva pissig

Shownieuws-ster Patty Brard was er behoorlijk pissig over dat een team van RTL Boulevard haar gisteren voorafgaand aan de zaak tegen haar zus Debby stond op te wachten bij de rechtbank. Dat was te zien in de showrubriek op RTL 4. Zus Debby wordt bijgestaan door Boulevard-advocate Mariëlle van Essen en volgens Patty hebben zij de redactie van Boulevard ingelicht over het tijdstip van de rechtszaak. Patty had namelijk helemaal geen zin om media aan te treffen bij de rechtbank.

Verslaggever Aran Bade stond Patty en haar man Antoine op te wachten. “Hoe is het met je?“, vroeg hij haar.

Patty: “Heel erg goed, dankjewel.”

Aran: “Hoe kijk je naar vandaag? Wat hoop je?

Patty: “Wat ik heel frappant vind aan het verhaal – en dat is alles wat ik erover kwijt wil – is dat mijn zus eigenlijk alles doet om geen publiciteit te generen, zoals ze zelf claimt, en dat zij toch echt degene is die jullie heeft gebeld en ik niet.”

Boulevard-host Luuk Ikink in de studio: “Ze lijkt moeilijk te kunnen verkroppen dat onze eigen Mariëlle van Essen, die hier deskundige is aan de desk, de zus van Patty bijstaat.”

Na afloop van de zaak beet Patty Aran namelijk toe: “Het ging fantastisch, maar ik denk dat jullie een advocaat aan de desk hebben staan, mevrouw Van Essen, die het vorige keer ook fantastisch wist te vertellen, dus als je wil weten hoe het gegaan is: ik stuur je naar jullie eigen personeel.”

Zelf wordt Patty bijgestaan door topadvocate Bénédicte Ficq. De zaak gaat erover dat Debby Patty zou weghouden bij hun bejaarde moeder. Meer over de kwestie vindt u op de Boulevard-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen