Maxime Meiland reageert op conflict met Aran Bade

Maxime Meiland vindt het onbeleefd als RTL Boulevard zonder aankondiging met een cameraploeg naar hun woning in Hengelo komt. Ze vindt dat zo’n redactie gewoon even een afspraak moet maken. Dat zegt ze tegen NU.nl. Verslaggever Aran Bade belde begin augustus aan bij de Meilandjes en dat zorgde voor een woedende Martien Meiland. Hij schakelde zijn manager in, die Aran telefonisch vermanend toesprak. Na vele uren wachten kwam Maxime uiteindelijk naar het hek gelopen.

Maxime vindt het niet prettig als media onaangekondigd op de stoep staan. “Dat vind ik ook echt anders dan fans. Je maakt toch even een afspraak? We kunnen daar ook niet steeds in meegaan, dan blijf je bezig.

Toch stond ze Boulevard uiteindelijk te woord. “Ik moest het hek opendoen voor een vriend van mij, want hij wilde de code niet intoetsen omdat ze hem dan weer allemaal vragen zouden gaan stellen. Maar de afstandsbediening werkte niet door de heg heen, dus uiteindelijk ben ik er toch maar even voor gaan staan.

Martien: “Dat is heel raar en het went ook niet.

Maxime: “Gelukkig hebben we elkaar, denk ik steeds. We begrijpen allemaal hoe gek het is en kunnen elkaar daarin steunen.

Overigens stond Martien Aran vorige week, een dag na zijn verjaardag, wél te woord bij zijn hek in Hengelo.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen