Martien Meiland praat weer met Aran Bade

Martien Meiland heeft zijn hekel aan Aran Bade gisteren even opzij geschoven. Hij stond de verslaggever van RTL Boulevard kort te woord achter het hek van zijn nieuwe oprijlaan. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Martien en Aran staan al een jaar op gespannen voet met elkaar an dat leidde aan het begin van de maand tot een explosie. Aran stond onaangekondigd voor het hek van de nieuwe Meiland-boerderij in Hengelo, maar Martien weigerde woest om ten tonele te verschijnen.

Niet alleen liet hij Aran urenlang wachten voor het hek in het afgelegen dorp, ook schakelde hij zijn manager in, die een boos belletje op Aran afvuurde. Uiteindelijk, na vele uren, kwam dochter Maxime even naar het hek gelopen.

Eén dag na zijn verjaardag streek Martien gisteren over zijn hart en besloot hij om Aran, die urenlang in de auto naar Hengelo had gezeten, wat quotes te geven, bijvoorbeeld over hoe het bevat om terug te zijn in Nederland.

Dat bevalt, ondanks dat hij zo vaak herkend wordt, prima, aldus Martien. “Nou, gewoon eigenlijk toch wel. Het grappigste vind ik nog steeds – ik kwam net via de snelweg aanrijden – dat mensen dan ook echt naast je gaan rijden en uitbundig gaan zwaaien. Ik zwaai gewoon terug. Dan zijn die mensen blij joh. Blij!

Ook vertelde Martien over de nieuwe vlam van Maxime, namelijk de cameraman die de leader van Chateau Meiland heeft gedraaid. “Nou, hartstikke goed natuurlijk. Dat overkomt je zomaar natuurlijk. Je komt iemand tegen en dan denk je: wat een leuk persoon.”

Hij heet Leroy. “Hij is een keer op het chateau geweest om de leader op te nemen. De eerste avond zaten we na afloop nog te wijnen en toen zei hij tegen Erica: ‘Het is net alsof ik in een warm bad kom bij deze family.’ Het is echt een onwijs leuke jongen en buiten dat hij er goed uitziet is hij zo aardig en gezellig. Volgens mij is het ook haar eerste echte vriendje.”

Na afloop van het item in RTL Boulevard, werd in de showrubriek nog even live geschakeld naar Hengelo, waar Aran zich nog ophield op één of ander treurig plein.

Ruzie

Al met al lijkt de ergste kou nu weer uit de lucht tussen Aran en Martien. De ruzie tussen de twee begon vorig jaar zomer. Aran ging voor Boulevard op bezoek naar het ‘chateau’ van de Meilandjes, maar vlak daarna laste Martien een soort mediapauze in.

Nadat Martien twee keer weigerde om een quoteje te geven aan Boulevard, opende de showrubriek de aanval op de SBS 6-familie. Het programma probeerde een rel te creëren over het drankgebruik van de Meilandjes door te bellen met alcoholkritische organisaties.

Het ging daarna van kwaad tot erger. Op een gegeven moment riep Aran in de showrubriek dat de Meilandjes hun gasten zouden bedonderen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen