Rob Goossens: ‘Eigen schuld, dikke bult, Patty!’

Rob Goossens, de rijzende ster van De Telegraaf, vindt het niet oneerlijk dat SBS 6-diva Patty Brard twee weken in thuisquarantaine moet. Ze heeft bewust een risico genomen. Dat zei hij gisteren in RTL Boulevard. Patty is zondag teruggekomen uit Ibiza en sinds zondag worden reizigers uit onder meer Ibiza zeer dringend verzocht om twee weken in quarantaine te gaan. Dat betekent dat SBS 6 haar de rest van de maand niet kan inzetten voor het programma Shownieuws.

De televisiediva vindt de regels arbitrair en geeft er schoorvoetend gehoor aan. Rob vindt dat hier ‘eigen schuld, dikke bult’ geld. “Ik bedoel: onze eigen minister-president heeft ook gewaarschuwd dat als je buiten Nederland gaat, je overvallen kunt worden door een wijziging in de maatregelen.”

Patty heeft bewust het risico genomen dat ze niet aan de slag kan voor SBS 6, aldus Rob. “Iedereen die naar het buitenland is gegaan, die wist wat hen te wachten stond. Als je dan te laat terugkomt, dan kan het consequenties hebben.”

Diederik Jekel, de Ab Osterhaus van RTL 4, is het met Rob eens. “Je moet echt rekening houden dat alles in één keer kan veranderen. Het is heel vervelend als een land oranje wordt. Wij zijn voor sommige andere landen ook een oranje land, dus daar moet je ook rekening mee houden. Er kunnen dan aanvullende maatregelen zijn.”

De thuisquarantaine is overigens niet verplicht. “Maar het wordt wel echt heel erg aangeraden.”

Lees ook:
Code oranje Ibiza: Patty Brard voorlopig niet op tv (zaterdag)
Patty vandaag uit Ibiza: ‘Quarantaine lijkt me niets’ (zondag)

Foto: RTL, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen