Prijs voor slechtste programma zet 6 Inside-ster in jury

Geplaatst op ma 03 aug 2020 om 16:15

Spreekbuis zet een ervaringsdeskundige in de jury van De TV Knollen, de prijzen voor de slechtste televisie van het jaar. Het gaat om Rob Goossens, die de prijs vorig jaar won met 6 Inside. Dat heeft het mediaplatform vandaag laten weten. Rob Goossens, die de 6 Inside-crash ternauwernood heeft overleefd en daarna met succes solliciteerde bij RTL Boulevard, zegt: “Wie er ook moge winnen dit jaar, als ervaringsdeskundige bied ik graag slachtofferhulp aan – mocht dat nodig blijken.”

6 Inside is een van de grootste flops die SBS 6 ooit gekend heeft. Een deel van de failliete inboedel, Rob dus, is naar Boulevard gegaan. Hij heeft zich daar nu opgewerkt tot een soort slap aftreksel van Angela de Jong.

Rob zal niet alleen jureren. Hij neemt in de jury zitting naast Spreekbuis-baas Richard Otto, Story-baas Guido den Aantrekker en Adformatie-journalist Maarten Hafkamp.

Richard zegt: “Er zijn al zoveel tv-prijzen voor goede programma’s. Met De TV Knollen kunnen we de verliezers van de Nederlandse tv-industrie eens in het zonnetje zetten.

Guido: “De TV Knollen worden gevreesd, maar je moet ze juist als aanmoedigingsprijs zien: stop met het maken van bagger – jullie kunnen veel beter!

En Maarten: “Er werd meer tv gekeken in quarantainetijd en dat viel soms weer niet mee. Het wachten is op een eigen talkshow van Ab Osterhaus.

Op woensdag 7 oktober, een dag voor het prestigieuze Gouden Televizier-Ring Gala, worden De TV Knollen voor de tweede maal uitgereikt. De categorieën zijn: Slechtste tv-programma, Lifetime Achievement Award en TV-blunder van het Jaar (over het tv-seizoen 2019/2020).

Daarnaast adopteert de jury dit jaar de Divibokaal van de NOS. “Dit laatste is vooral ter compensatie van de jury, die enkel uit witte mannen bestaat, maar ook om meer diversiteit te brengen in de reeds bestaande awards. Meer integratie van awards is volgens de jury hard nodig.”

Vorig jaar vielen 6 Inside, RTL Late Night en Yvon Jaspers in de prijzen. Kanshebbers dit jaar zijn onder andere De Villa, Het Spijt Me, Jan houdt Hoop, De Scheetjes, Astro TV en Ladies Night.

Lees ook:
Nieuwe prijs voor slechte tv, Angela de Jong niet in jury (augustus 2019)
SBS 6-programma 6 Inside wint postuum een prijs (oktober 2019)

Foto: SBS
22 Reacties op “Prijs voor slechtste programma zet 6 Inside-ster in jury”


 1. ZeerNetteEnIntelligenteDame

  Rob Goossens is een afgrijselijk mannetje. De manier waarop hij praat en waarop hij anderen behandelt. Wel logisch dat hij bij RTL Boulevard aan de slag kon, daar kicken ze erop om iedere halvegare of geestelijk gehandicapte een platform te geven.

 2. Dominic

  Het spijt me was wel DE flop.

  Oma Tensen is oubollig en dom

 3. Curryworst

  Vergeet Flirty Dancing niet als kanshebber.

 4. Tsja

  Wat is dat toch bij boulevard met al die radiohoofden? Ikink, Goossens en Jekel zijn allemaal uitermate onplezierig om naar te moeten kijken. Vooral in zo’n oppervlakkig programma zou je verwachten dat er voor iets meer glamoureuze hosts gekozen mag worden.

  Niet zo gek dat er bijna niemand meer kijkt.

 5. Dries Roel Vink

  Rob Goossens een ster? Een bruine ster? Meer is die gast echt niet waard!

 6. Lies

  Robbie is een geboren superster en daar gaan we gelukkig nog heel veel van horen.

 7. Jensen de dikke Pad

  De aarde is plat, mensen! Dit wordt ontkent door MeToo-wijven, maar het is allemaal een complot. En Trump wordt weer president, al is de MSM bezig met een aanslag op hem.

 8. Bart

  Met die Rob Goossens na de zomer gewoon stoppen. RTL Boulevard wordt er niet urgenter en geloofwaardiger op met hem aan de desk!

  TV knol van het jaar gaat at mij betreft naar De Hitkwis!

 9. Gerard Cocks

  Flirty Dancing, elk programma met mongooltjes, de activistische drab van ‘M’, Jandino Asporaat met zijn Antillen-inzamelshowtje. Schooiende Surinamers-show met Raymann, Hit Kwis, Ladies Night, Merel Westrik en haar verkeerde keuzes, Ikink zijn nieuwe bril, Talpa de oeuvreprijs, Akwasi en die sigarensnor…

 10. Ferdinand Bomhoff

  Zielig mannetje en sneu figuur.
  Rob Goossens hoort niet op tv.

 11. Remco

  Flirty Dancing mag winnen wat mij betreft

 12. ex VARA-lid

  Ik vind Rob Gosens by far de meest overschatte driekwarter, met zijn guitige koppie. deze man moet weer meubels gaan verkopen. niemand zit op zijn informatie te wachten. als hij praat lijkt het ook steeds alsof hij zit te schijten.

 13. Zomaar een persoon

  @Gerard Cocks – Vergeet ‘Jan Houdt Hoop’ niet.

 14. Gerda

  Er zijn zoveel slecht programma’s op de televisie geweest, maar vooral Boulevard spant de kroon..Wat een nietszeggende figuren allemaal en het wordt alsmaar saaier

 15. Dominic

  Prijs voor slechtste boulevard voorleesmuts: Robje Goossens.

 16. Marga Scheide

  Weg met Patty Brard

 17. Gerard

  Tante Myrna kan trots op haar Robje zijn.

 18. Trudy

  Het lijkt wel een sukkel..!!

 19. Quincy

  Is Rob Goossens iemand die je zou moeten kennen? Mij zegt de naam niks, op de foto zie ik een nietszeggende zure stofzuiger onderdelen verkoper. Fijne dag allemaal.

 20. John

  Dominic

  Wat een geluk dat jij zo slim bent om dat te kunnen zeggen.

 21. Mark

  Flirty Dancing staat er niet bij omdat dat een redelijke hit was doordat het na Linda kwam, anders had het er zeker bij gestaan. Die prijs is precies het tegenovergestelde van de Televizier Ring: dat is op basis van hoge kijkcijfers en hoge waarderingen. TV Knollen nominaties zijn op basis van extreem lage kijkcijfers en compleet afgebrand in de media en online.

 22. Mark

  ^^^

  Flirty Dancing kreeg bovendien uitermate goede recensies in o.a. de VARA Gids en van de TV Koning èn van Henk Van Straten in Veronica Magazine (die branden elke week aan de lopende band programma’s af, ook van Talpa – eigenlijk alleen van Talpa, behalve Flirty dancing dus).

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.