Mark Labrand brengt Hilversums geslijm naar next level

Wie al een beetje uitslag krijgt bij het ‘wat zie je er goed úúúit’-gekweel van Aran Bade en de zijnen, krijgt een acute anafylaxie van Mark Labrand. Als deskundige van Shownieuws brengt hij het Hilversumse geslijm naar het volgende niveau. Waar hij laatst al enorm de hielen aan het likken was van collega Olcay Gulsen, ging hij er gisteren zó vuistdiep in bij Dennis Weening dat de kijker het thuis kon ruiken. Eén ding is duidelijk: Mark speelt zich goed in de kijker bij John de Mol.

Presentator Dennis Weening was te gast in de Shownieuws-studio voor een pr-praatje over We Want More. Toen het item was afgelopen en presentatrice Dyantha Brooks het volgende onderwerp begon aan te kondigen, greep Mark in. Hij wilde nog wat zeggen tegen Dennis.

Daarop haalde Mark een enorme veer uit zijn broekzak. “Mag ik nog even iets zeggen tegen Dennis? Ik ben echt fan van jou en ik volg je al sinds TV West. Ik wil alleen eventjes zeggen dat met al die ellende bij RTL en dat je eruit gaat bij Robinson en dat je dan niet met modder gaat gooien en dat je lekker doorgaat en nu je eigen artiestenbureau hebt… Dat is toch inspiratie voor velen? Dat vind ik zó tof, dat is je zó gegund.”

Dennis was heel blij met het compliment van deze radiomaker uit de B-categorie: “Nou, dat vind ik heel lief.”

Mark: “Ja, dat vind ik echt bijzonder.”

Dennis: “Ja, dat vind ik heel lief om te horen. Ik laat mijn koppie niet hangen en ik ga gewoon door.”

Lees ook: Mark Labrand vroeg John de Mol zelf om Shownieuws (2 maart)

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen