SBS 6 zet ON’ers Brian en Peter op Paleis voor Prikkie

SBS 6 zet twee onbekende Nederlanders op de presentatie van een van zijn weinige kijkcijferhits: Paleis voor een Prikkie. Het gaat om het Brabantse duo Brian en Peer. Dat heeft de tv-zender laten weten. Deze ON’ers volgen Frank Jansen en Rogier Smit op, die bekend werden in KRO’s Bij ons in de PC, maar hun doorbraak beleefden in Paleis voor een Prikkie. Zij zijn nu echter vertrokken naar RTL omdat ze méér willen. Brian en Peer springen in het gat dat ze achterlaten bij SBS 6.

SBS 6 spreekt van ’twee topdesigners’. “De interieurontwerpers gaan op pad om de woonkamers van gezinnen zonder budget om te toveren tot stijlvolle paleisjes.”

Brian en Peer hebben veel ervaring met interieurs uit het luxe segment, meent de zender. “Maar hoe gaan zij dat doen met een budget van slechts 250 euro. Lukt het de mannen dan ook om creatief genoeg te zijn? En is iedereen uiteindelijk blij met het resultaat?

Peer is de man van het indelen en het maatwerk, Brian heeft een passie voor stoffen en behang. “Als ze niet op reis zijn, brengen de twee Bourgondiërs hun tijd het liefst door in hun landelijk gelegen huis met hun honden Ginger & Lotus, familie en vrienden.”

Brian vertelt in het persbericht: “Normaal gesproken ontwerpen we interieurs voor mensen die niet gek opkijken van een dubbeltje meer of minder. We vinden het mooi om voor dit programma mensen te mogen helpen met een klein budget.”

Peer en ik hopen veel Brabantse warmte en gezelligheid in het interieur van deze mensen aan te brengen. We zijn al druk bezig met de opnames en vinden het onwijs leuk om te doen!

Paleis voor een Prikkie, dat wordt gemaakt door de producent van Chateau Meiland (Vincent TV Producties), keert op woensdag 26 augustus om 21.30 uur terug op de buis.

Het nieuwe RTL 4-programma van Frank en Rogier, Frank & Rogier Checken In, begint op dinsdag 1 september om 20.30 uur.

Brian en Peer stellen zich voor:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen