Leco betrok dermatoloog bij restauratie Caroline Tensen

Leco van Zadelhoff heeft overlegd met een dermatoloog voordat hij begon aan de restauratie van Caroline Tensen. De huidarts tipte een heel goede basis voor de make-up. Dat vertelde de topvisagist gisterenavond in RTL Boulevard. Caroline zag er zondag heel raar uit in Eén tegen 50: ze vertelde de kijkers dat ze van haar e-bike was gevallen en dat haar gezicht bont en blauw was. Dankzij de kwastkunsten van Leco kon ze toch nog enigszins representatief haar tv-quiz presenteren.

Hoe heeft Leco dit allemaal gedaan? Gisteren gaf hij na een paar dagen eindelijk duidelijkheid in Boulevard. “Dit is echt een bikkel. Ik zal je zeggen: zij belde me ’s ochtends op en zei: ‘Goh Leco, ik ben vanochtend gevallen met de fiets, ik dacht dat het wel meeviel, maar ik heb schaafwonden en tanden door de lip en ga zo maar door.’”

Leco schrok zich dood toen hij in de studio aankwam. “ Ik dacht: het zal wel meevallen. Toen kwam ik in de studio en ik dacht echt: pfff, hoe gaan we dit doen? Nou, een handvol paracetamol erin en dan is er gelukkig make-up.”

De visagist schakelde direct een dermatoloog in. “Ik heb wel een bevriende dermatoloog gebeld, van: wat kan ik doen? Ik heb eerst gezorgd dat er een soort zalf onder ging, vóórdat ik de make-up op deed. Vervolgens ben ik inderdaad maar losgegaan en heb ik geprobeerd om het zo goed en zo kwaad als het gaat te camoufleren.

Maar complimenten voor deze vrouw. Wat een bikkel. In mijn omgeving ken ik er niet één die dit gelijk zou doen. Ze had heel veel pijn en die make-up moest er ’s avonds ook weer af.”

Lees ook:
Caroline valt van e-bike, vanavond bont en blauw op tv (zondag)
Caroline Tensen laat zien hoe gezicht er nu uitziet (maandag)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen