Leco betrok dermatoloog bij restauratie Caroline Tensen

Geplaatst op wo 05 aug 2020 om 9:30

Leco van Zadelhoff heeft overlegd met een dermatoloog voordat hij begon aan de restauratie van Caroline Tensen. De huidarts tipte een heel goede basis voor de make-up. Dat vertelde de topvisagist gisterenavond in RTL Boulevard. Caroline zag er zondag heel raar uit in Eén tegen 50: ze vertelde de kijkers dat ze van haar e-bike was gevallen en dat haar gezicht bont en blauw was. Dankzij de kwastkunsten van Leco kon ze toch nog enigszins representatief haar tv-quiz presenteren.

Hoe heeft Leco dit allemaal gedaan? Gisteren gaf hij na een paar dagen eindelijk duidelijkheid in Boulevard. “Dit is echt een bikkel. Ik zal je zeggen: zij belde me ’s ochtends op en zei: ‘Goh Leco, ik ben vanochtend gevallen met de fiets, ik dacht dat het wel meeviel, maar ik heb schaafwonden en tanden door de lip en ga zo maar door.’”

Leco schrok zich dood toen hij in de studio aankwam. “ Ik dacht: het zal wel meevallen. Toen kwam ik in de studio en ik dacht echt: pfff, hoe gaan we dit doen? Nou, een handvol paracetamol erin en dan is er gelukkig make-up.”

De visagist schakelde direct een dermatoloog in. “Ik heb wel een bevriende dermatoloog gebeld, van: wat kan ik doen? Ik heb eerst gezorgd dat er een soort zalf onder ging, vóórdat ik de make-up op deed. Vervolgens ben ik inderdaad maar losgegaan en heb ik geprobeerd om het zo goed en zo kwaad als het gaat te camoufleren.

Maar complimenten voor deze vrouw. Wat een bikkel. In mijn omgeving ken ik er niet één die dit gelijk zou doen. Ze had heel veel pijn en die make-up moest er ’s avonds ook weer af.”

Lees ook:
Caroline valt van e-bike, vanavond bont en blauw op tv (zondag)
Caroline Tensen laat zien hoe gezicht er nu uitziet (maandag)

Foto: RTL
15 Reacties op “Leco betrok dermatoloog bij restauratie Caroline Tensen”


 1. Plop!

  Jezus, wat een kutnieuws!

 2. Fox Mulder

  Nu alleen nog maar een snor.

 3. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Waarom vertelt ze niet gewoon dat ze in de zomer onderhoud aan haar harses heeft laten plegen in plaats van dit lulverhaal op te hangen?

 4. MediaPrak

  Leko had haar ook even langs de SEH van nabijgelegen AMC kunnen sturen. Makeup in een open wond smeren lijkt mij risicovol.

 5. Bart

  Kutsmoesjes

  Meester: “Waarom ben je te laat, Bart?”
  Bart: “Mijn ketting was lek, meneer”.

  Kijker: “Waarom is je gezicht blauw, Caroline?”
  Caroline: “Ben gevallen met mijn e-bike”.

 6. Dominic

  Kon hij het niet alleen af?

  Wat een armoe bij RTL. Toch niet zo moeilijk om met make-up haar blauwe plekken weg te werken.

  Ander nieuws graag, wat wel belangrijk is.

 7. Leco Zadelhoff gaat RTL oplappen?

  Misschien kan Leco RTL ook gaan oplappen?

 8. Respect ✌️

  Dat vreselijke wijf is gewoon in elkaar getimmerd door haar man omdat ze te bijdehand deed dus prima toch, die Leco mag ook wel een paar tikkies krijgen op die rare arrogante kop.

 9. Pauline

  Mislukte botox en andere zooi in haar gezicht en dan roepen dat ze gevallen is op haar e-bike haha nou ik heb nieuws, mijn dochter woont naast haar en zij heeft echt geen e-bike en tuft elke dag vrolijk rond in haar mini.

 10. Daantje

  Waarom in godsnaam make-up op een wond smeren? Ze heeft helemaal geen make-up nodig, ze is al mooi van haar zelf.

 11. Teuntje

  Ze is gewoon in elkaar getimmerd

 12. Bonnie St. Claire

  Caroline had weer eens teveel gedronken.

  Niks geen e-bike ongeluk

 13. Mark

  Die kop weer, bij het woord restauratie lig ik al dubbel. Is ze niet naar de poppendokter geweest?

 14. Geronimo

  Wat een kleine oogjes. Is deze foto van voor of na de klappies?

 15. Fred Weetveel

  ik vond het eigenlijk wel en verbetering

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.