Caroline Tensen laat zien hoe gezicht er nu uitziet

De kijker van Eén tegen 50 schrok zich gisteren helemaal lam: Caroline Tensen stond achter haar presentatietafeltje alsof ze net had geknuffeld met Badr Hari. Ze legde uit dat ze een flinke smakkerd had gemaakt met haar e-bike en er daarom was misvormd uitzag, ondanks dat Leco van Zadelhoff haar vakkundig had opgekalefaterd. De opnames vonden inmiddels alweer vijf weken geleden plaats. Hoe gaat het nu met La Tensen? De 56-jarige tv-ster is gelukkig weer back to normal.

Caroline’s gezicht ziet er nu weer als vanouds uit (zie foto). “Lieve allemaal, ik heb ontzettend veel reacties gekregen omdat RTL vanmiddag de opening van Eén tegen 50 heeft gepost, waarin ik vertel dat ik er een beetje anders uit zie, omdat ik gevallen ben met de fiets“, vertelt ze op Instagram.

De presentatrice vervolgt: “Nou ja, een beetje, het is heel erg goed te zien. Leco is sowieso een tovenaar en natuurlijk gingen de opnames gewoon door, want Eén tegen 100 slash Eén tegen 50 is gewoon mijn kindje.”

Koste wat kost wilde Caroline de opnames door laten gaan. “Dus ja, het deed een beetje pijn, maar het zijn ontzettend leuke afleveringen geworden en met mij is er niets meer aan de hand. Dus lekker kijken!

Tijdens die opnamedag nam Caroline meerdere afleveringen op. Dat betekent dat ze er in de tijdzone van RTL (UTC-3-afleveringen-per-dag-om-kosten-te-besparen) nog wekenlang bont en blauw bij loopt.

Caroline en haar gehavende gezicht:

 

View this post on Instagram

 

#CarolineTensen is een held! Keihard onderuit en ze staat er vanavond gewoon voor Eén Tegen 50💪 (20:00 uur #RTL4).

A post shared by RTL (@rtl.nl) on

Foto: Instagram

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen