Caroline Tensen laat zien hoe gezicht er nu uitziet

Geplaatst op ma 03 aug 2020 om 8:30

De kijker van Eén tegen 50 schrok zich gisteren helemaal lam: Caroline Tensen stond achter haar presentatietafeltje alsof ze net had geknuffeld met Badr Hari. Ze legde uit dat ze een flinke smakkerd had gemaakt met haar e-bike en er daarom was misvormd uitzag, ondanks dat Leco van Zadelhoff haar vakkundig had opgekalefaterd. De opnames vonden inmiddels alweer vijf weken geleden plaats. Hoe gaat het nu met La Tensen? De 56-jarige tv-ster is gelukkig weer back to normal.

Caroline’s gezicht ziet er nu weer als vanouds uit (zie foto). “Lieve allemaal, ik heb ontzettend veel reacties gekregen omdat RTL vanmiddag de opening van Eén tegen 50 heeft gepost, waarin ik vertel dat ik er een beetje anders uit zie, omdat ik gevallen ben met de fiets“, vertelt ze op Instagram.

De presentatrice vervolgt: “Nou ja, een beetje, het is heel erg goed te zien. Leco is sowieso een tovenaar en natuurlijk gingen de opnames gewoon door, want Eén tegen 100 slash Eén tegen 50 is gewoon mijn kindje.”

Koste wat kost wilde Caroline de opnames door laten gaan. “Dus ja, het deed een beetje pijn, maar het zijn ontzettend leuke afleveringen geworden en met mij is er niets meer aan de hand. Dus lekker kijken!

Tijdens die opnamedag nam Caroline meerdere afleveringen op. Dat betekent dat ze er in de tijdzone van RTL (UTC-3-afleveringen-per-dag-om-kosten-te-besparen) nog wekenlang bont en blauw bij loopt.

Caroline en haar gehavende gezicht:

 

View this post on Instagram

 

#CarolineTensen is een held! Keihard onderuit en ze staat er vanavond gewoon voor Eén Tegen 50💪 (20:00 uur #RTL4).

A post shared by RTL (@rtl.nl) on

Foto: Instagram
38 Reacties op “Caroline Tensen laat zien hoe gezicht er nu uitziet”


 1. Patty

  Ouwe taart

 2. Mink Vaillant

  Wel een verbetering.

 3. John

  Patty

  Vriendelijkheid is bij jou toch alles.

 4. Dominic

  Is Tensen al overgroot oma of is ze al vroeg verlept.

  Wat een oude kop. Graaien doet veel met je uiterlijk.

 5. Xxxxx

  Patty. Wat erg dat je deze vrouw afkraakt. Zielig hoor door haar voor “ouwe taart” uit te maken. Wie weet wat jou nog te wachten staat als jij een “ouwe taart” bent. Het is te hopen dat je een “ouwe taart” mag worden. Dat is nog maar zeer de vraag. Caroline is van 1964. Ze ziet er voor een dame van middelbare leeftijd zeer goed uit. Ja als je op je gezicht valt dan ziet niemand er “fraai” uit. Ook jij niet Patty. Hoop dat je nooit met je fiets neer klettert. Maar wie een kuil graaft voor een ander valt er ooit meestal vaak zelf in. Jouw tijd komt vast nog. Het is sowieso een schande in dit land dat als je een dagje ouder wordt je niet meer mee mag tellen. Caroline is al jaren op tv dat zegt genoeg. Maar bovenstaande foto toont aan dat ze gelukkig weer aan de beterende hand. Beter opletten Caroline een volgende keer. Beter is nog de e-bike een tijdje niet te gebruiken. Er gebeuren mij teveel ongelukken mee met die dingen.

 6. idioot

  gelukkig wordt deze site bezocht door mensen die nooit oud worden. Of zouden ze alleen ontevreden zijn met hun eigen leven? zo direct weer verder naar de p0rn0 site om te ontspannen mensen!

 7. Pauline

  Nou op een stralende dag met een dicht geplamuurd gezicht, lekker normaal….

 8. Xxxxx

  Daarbij waarom mag een mens met al een leven achter zich geen rimpels hebben?
  Elke rimpel is er eentje van werken en plicht. Het is de “levensbagage” die een mens met zich meedraagt. Ook daar zal een Patty en een Anonymus niet aan ontkomen. We moeten ons bijna schamen om ouder te worden. Genoemde gasten hebben blijkbaar nog niks of niet veel in hun leven gepresteerd. Nou het zal ze nog koud op het dak vallen als ze straks zelf die leeftijd hebben.

 9. Tim

  Wat een onzin, xxxx, ook al voer je geen klap in je leven uit, rimpels krijg je, dat heeft niets met hard werken of met moraliteit te maken.

  Rimpels bij een vrouw geven aan dat ze oud en onvruchtbaar is en van weinig waarde meer voor een jonge viriele man. En dat voelen vrouwen heel goed aan.

 10. Xxxxx

  Inderdaad “idioot” helemaal mee eens. Ik heb wel eens mensen gezien die verbrand zijn in hun gezicht. Dan heb je pas wat te “mekkeren” Ik herinner me nog haarfijn de “Volendambrand” in 2001. Toen zoveel jongeren omkwamen waarvan velen met een verminkt gezicht door het leven moeten. Ik veroordeel dat niet maar ik geef maar even aan dat men niet moet zeuren over iemand die er door het leven ouder uit komt te zien. Deze gasten denken echt nooit een “ouwe taart” te worden en over de eeuwige jeugd te beschikken. Denk dat ze nog heel wat potten “Oil of Olaz” nodig zullen hebben in de toekomst!

 11. GREM DRAAD

  @ Patty

  Ouwe taart, wat is een ouwe ouwe taart?
  Kent u die uitdrukking , ouwe taart
  Dat dacht ik zo even toen ik uw opmerking las
  ouwe taart,
  Kwam dat bij u op omdat u misschien gisteren bij de koffie een oud gebakje bij de koffie had
  of vergelijkt u vrouwen die er net zo uit zien als u ook met ouwe taarten

  ouwe taarten , wat kunnen we nog meer bedenken
  ouwe taarten

  Bij de banketbakker, bij de Hema, bij de broodbakker bij de Jumbo de AH
  ja daar liggen van zaterdag nog wel wat oude taarten en achter de kassa zullen ook wel ouwe taarten werken, of bij de radio of tv bijvoorbeeld uw naamgenoot. waar de datum van het gebak ver over tijd is ! dus ook een ouwe taart

  Ik wens u een fijne voortzetting van deze dag en voor vanavond een heerlijke maaltijd met sekkies !

 12. Xxxxx

  Tim. Droom lekker weg in je dromenland. Dat vind ik een belachelijke opmerking. Je moet oudere dames met “respect” behandelen. Maar Tim is blijkbaar zelf net droog achter zijn oren en denkt als de meeste snotneusjes de wijsheid in pacht te hebben.

 13. GREM DRAAD

  spekkies

 14. MediaPrak

  Senioren op een ebike moeten een ⛑️dragen.

 15. Jan Jurk

  Ik zie weinig verschil…

 16. MC bezoeker 32

  Triest eigenlijk dat Caroline zoveel uitleg moet geven om niet volledig afgeslacht te worden op (A)sociale media. Helaas de tijd waarin we leven…

 17. Net zo vervallen als RTL

  Past precies in de `sterren stal` van Peter vd Vorst

 18. Annoniemus

  Tja wat moet je hier van zeggen , laten we het er op houden dat elke leeftijd zijn bekoring heeft !

 19. Paul scholten

  Wat een negatieve bezoekers zijn er altijd op deze site.
  Lekker anoniem kun je hier – zonder rekening te houden met de gevolgen – alles zeggen.
  Lekker alles afkraken en smerige taal gebruiken.
  Wat zijn ze toch weer “heerlijk” bezig!

 20. Woky

  Ouwe taart? Was dit misbaksel dan ooit een jonge taart? las ik op een andere site. Dit kan echt niet meer. Ze is dan misschien niet de slimste en de mooiste, maar ze kan in ieder geval lezen en ze beledigt nooit iemand.

 21. Harry

  Het is heel simpel:

  Ondanks haar leeftijd is en blijft

  mevrouw Tensen een fantastische

  vakvrouw! Dus van mij mag ze

  gerust elke week van haar mooie

  fiets met hulpstukken vallen!

 22. Ikke

  Het is niet alleen hier dat er zo vreselijk hatelijk gerepareerd wordt. Er is een lied wat je zegt ben je zelf. Hou toch op met dit vreselijke commentaar, ga iets nuttigs doen met je tijd

 23. Wendy's dealertje

  De geraniums komen wel erg dichtbij nu.

 24. Fidan

  Er wordt wat afgesloten door bn-ers! Dit ziet er toch echt uit als mislukte botox injecties

 25. Fida

  Ik bedoel afgelogen

 26. Greta

  wat zijn er toch veel hufters op deze aardbol met hun stomme reacties! Die denken dat ze zelf eeuwig jong bljven.Ik ga er van uit dat ze door hun dommigheid niet snappen wat ze zeggen !Caroline gelukkig dat je door dit soort reacties hier ver boven staat! Ga zo door met één tegen 50. Ik kijk er naar ut!!!

 27. Britt Scholte Lover

  Flinke verbetering!

 28. Bonnie St Claire

  Eindelijk zie ik er beter uit.

 29. Teuntje

  Verkeerde Botox spuit gehad

 30. wilfred degens

  Ik vind haar zo knapper dan ooit.

 31. wilfred degens

  ………….en ze gaat lekker beginnen. Zij zal die centjes wel hard nodig hebben om zich zo landelijk te vertonen.
  Hoe naïef moet ze zijn om te denken, dat we haar toelichting zullen geloven. Nee dame, u heeft u tijd al lang geleden gehad. Zo is het genoeg geweest voor onze ogen.

 32. Uitgemolken en uitgerangeerd

  Typisch RTL.

 33. Dr. Oetker

  Het moet een allergische reactie geweest zijn….

 34. Hahahahaha

  Heb nog nooit haar eigen huidskleur gezien

 35. Xxxx

  Wat is er mis met Caroline Tensen? Ik heb haar altijd een charmante vrouw gevonden. Dat ze er nu, blijkbaar voor sommigen, minder aantrekkelijk uitziet. So What? Het zou pas raar zijn als ze er nu nog als een twintiger uit zou zien. Zo goedkoop om anoniem je gal te spugen. Ik vind haar er nog steeds prima uitzien. Door het ongeluk even wat minder. Gelukkig knapt ze weer op. Mensen die op uiterlijkheden afgeven van anderen moeten zelf eens wat vaker in de spiegel kijken. De volmaakte mens bestaat niet.

 36. Xxxx

  Wilfred Degens. Heeft zij, volgens jou de langste tijd gehad? Kom op zeg! Ze doet het prima! Een schat aan ervaring heeft ze wat presenteren betreft. Nee al die oplees-poppen zoals bij Sbs6. Presenteren is een vak. Als ik vaak al dat gestuntel op tv ziet doet Caroline het helemaal niet zo slecht. Ze kan nog improviseren wat velen niet kunnen. Ouder zijn betekent nog lang niet dat je niks meer kunten afgeschreven bent. Bij onze oosterburen Duitsland doen ze niet aan leeftijdsdiscriminatie zoals hier. Daar worden de ouderen op handen gedragen. Gaan ze dood krijgen ze een standbeeld bij wijze van spreken. Even wat anders dan hier in Nederland. Ervaring moet je zolang mogelijk in stand houden is mijn mening. Op een oude fiets moet je het leren, is een bekend gezegde.

 37. Abij

  Precies Xxxx helemaal mee eens! Iemand valt van zijn fiets is gehavend en heeft toch het lef om een programma te presenteren! En daar gaat het om niet om haar leeftijd.

 38. Paul scholten

  Eindelijk wat positieve geluiden op deze site.
  Het meeste dat ik hier lees komt volgens mij van gefrustreerde en jaloerse mensen.
  Geniet gewoon van het leven dat je gekregen hebt. Als je van je eigen lichaam houdt en het koestert, heb je ook geen tijd om afgunstig te zijn.
  Laat mensen – ja ook zogenaamde Bekende Nederlanders- in hun waarde en ga er van uit dat dit leven iedereen gelijk is.
  Gezondheid is belangrijker dan alle materiële zaken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.