Caroline valt van e-bike, vanavond bont en blauw op tv

Caroline Tensen heeft een flinke smakkerd gemaakt met haar e-bike en verschijnt daarom vanavond bont en blauw in haar kijkcijferhit Eén tegen 50 op RTL 4. Dat maakt de presentatrice vast bekend in een filmpje op Instagram. Om een social-media-rel over mislukte fillers of uitgelekte botox voor te blijven, maakt Caroline alvast duidelijk wat er precies met haar aan de hand is. “Misschien denkt u thuis: wat heeft die vrouw een gek gezicht vanavond“, kondigt ze alvast aan.

Caroline is met een gehavend gezicht naar de studio gekomen. “Ik heb hier gestaan met gebroken armen, een gebroken been, twee geopereerde schouders en deze hadden we nog niet gehad. Ik ben namelijk met mijn e-bike heel hard gevallen, op mijn gezicht.”

Haar levende poederkwast Leco van Zadelhoff heeft geprobeerd om er nog iets van te maken, maar heel gezond ziet het er nog niet uit. “Leco heeft zich dus helemaal uitgeleefd. Als u denkt: zit ze nou te knipogen of zijn haar fillers mislukt, dat is het allemaal niet. Het is gewoon origineel tanden door de lip.

Toch is Caroline zo flink geweest om de opnames door te laten gaan. Het annuleren van een studioshow is ontzettend duur, maar ook een logistiek probleem. Er zijn enorm veel mensen bij betrokken.

Haar val ‘neemt niet weg dat ik er onwijs veel zin in heb om dit gewoon te doen’. “Ik hoop dat u eraan went.”

Het filmpje:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen