‘Ferry Doedens kan nu aan de slag als influencer’

Ferry Doedens kan aan de slag als influencer nu hij ontslagen is door Goede Tijden Slechte Tijden. Daar zal best wat potentie in zitten. Dat heeft tv-kenner Rob Goossens gezegd in RTL Boulevard. Veel andere opties zijn er niet voor Ferry, denkt Rob. “Het is niet ’s lands grootste acteur. Daar hoeven we niet lang over te stoeien. Maar natuurlijk, hij komt wel weer aan de bak. Ik denk dat hij voorlopig de sociale media gaat verkennen. Ik denk dat hij daar het talent wel voor heeft“, zegt hij.

Bijkomend voordeel voor Ferry zou zijn dat hij als influencer volstrekt schijt kan hebben aan alle coronamaatregelen. Zo kan hij op z’n Anna Nooshins een launch party organiseren met andere influencers of op z’n Gio’s naar een huisfeestje gaan met forse keelpijn.

Het in de wind slaan van de coronaregels is een van de redenen geweest om Ferry te ontslaan bij GTST. “Ik denk dat er niet zo heel veel keuze was. Volgens EndemolShine komt het niet door die domme corona-uitspraken, maar is er meer gebeurd. Ze willen niet zeggen wat. Het is in juni besloten op basis van een langere lijst van werkafspraken waar hij zich niet aan hield“, zegt Rob.

‘Er zit geen kwaad achter’

Bij Shownieuws ging het ook over het ontslag van Ferry. “Ik vind het wel vervelend, want er zit bij hem echt geen kwaad achter. Het is een doodgoede jongen, die gewoon af en toe verkeerde beslissingen neemt. Het is een soort losgeslagen hond af en toe, die niet altijd tips aanneemt van mensen die er een betere kijk op hebben“, merkte Bart Ettekoven op.

Bart: “Ik heb zelf in Goede Tijden gezeten en ze zijn daar heel strikt met de schema’s. Als je drie keer te laat bent, kun je daar op het matje komen en terecht: als jij te laat bent, heeft dat zo veel consequenties. Er staat een club van 25 of 30 mensen te wachten. Alle schema’s raken dan in de war.”

Influencer

Ferry is al actief op sociale media, maar hij gebruikt zijn Instagram nu nog vooral hobbymatig. Misschien is het sociale medium OnlyFans ook een optie voor hem; daar heeft hij al een paar geschikte beelden voor.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen