Story fotografeert Robert Jensen met ‘mysterieuze man’

Veel bekende Nederlanders hebben er geen enkele moeite mee om hun hele privéleven op straat te gooien, maar anderen zijn juist weer heel behouden. Zo weten we weinig van Frank Dane en is zijn broer Robert Jensen al helemaal een gesloten boek. De showmedia krijgen maar geen vat op wie Robert nou precies is en dat heeft vaak geleid tot geruchten over zijn seksualiteit. Weekblad Story heeft Robert nu ‘voor de zoveelste keer’ gespot met een ‘mysterieuze man’, is deze week te lezen.

Tijdens het varen stuitte paparazzo Edwin Smulders ineens op de brutale talkshowhost. “Presentator Robert Jensen met de mysterieuze man die hem nu al een paar jaar overal vergezelt, in zijn auto rijdt, met hem op terrasjes zit en hem dus ook rondvaart“, staat er bij de foto.

Story-baas Guido den Aantrekker heeft de foto op Twitter gezet. “Story fotografeerde hem onlangs op de Vecht met zijn vaste begeleider“, zegt hij cynisch.

Columnist Jan Dijkgraaf daarop: “Dat mensen het zo uit de hand kunnen laten lopen, qua vet.

Guido: “Ongezond in (en uit) de zon.

De foto:

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen