Talpa-vlogger Gio met forse keelpijn naar coronafeestje

Talpa-vlogger Giovanni Latooy, bekend als Gio, is met forse keelpijn naar een illegaal coronafeestje gegaan. Hij hield zich daar aan geen enkele gedragsregel. Dat is te zien in nota bene zijn eigen vlog op YouTube. De door het vloggen steenrijk geworden Gio (21) – verplaatst zich in een Range Rover, vertoeft om de haverklap in tropische oorden en zat in het eerste post-lockdown-KLM-vliegtuig naar Curaçao – is net teruggekomen uit Ibiza. Daar heeft hij een flinke keelpijn opgelopen.

Vlak voor zijn vertrek uit Ibiza, gaf Gio aan zich niet helemaal lekker te voelen. Hij had, naar eigen zeggen door de airconditioning, een ‘kapotte keel’. “Mijn hele keel is helemaal kapot. Het voelt echt niet lekker.

Daarna stapte Gio op een vol vliegtuig terug naar Nederland. Na terugkomst ging hij gezellig naar een huisfeestje van vrienden, waar iedereen om elkaar heen hing.

Het leidt dit weekend tot een stortvloed aan negatieve reacties. “En alle influencers zijn weer lekker op vakantie geweest, hebben gefeest en geen afstand gehouden. En wij kunnen dalijk weer in een intelligente lockdown… Fijn!“, zegt Sebastiaan op YouTube.

Ene Inis: “Gio bevestigt echt perfect het beeld dat jongeren schijt hebben aan coronaregels en zorgen voor meer besmettingen, beetje jammer…

Dave is ook boos: “Wat een neppe figuren zitten er in deze video zeg, en lekker verantwoordelijk ook allemaal. En later even lekker bij opa en oma op bezoek die vervolgens misschien met een beetje pech moeten vechten voor hun leven, goed bezig hoor. Merendeel van deze droeftoeters heeft veel geld en in deze video wordt pijnlijk duidelijk dat ze niet in de realiteit leven maar denken daar boven te staan.

Een ander tot slot: “Je wordt echt een verwende irritante influencer.

Excuses

Gio betreurt de ontstane ophef, laat hij weten in een nieuwe vlog. “Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan jullie, omdat ik eerlijk gezegd superdom ben geweest dat ik de vlog van gisteren online heb gegooid en dat ik het heb gefilmd. Überhaupt dat ik naar dat feestje toe ben geweest. Dat was niet de allerbeste keuze.”

Hij heeft de vele boze reacties gelezen. “Er zijn aardig wat reacties onder de vorige vlog geweest met betrekking tot corona, omdat het nu de laatste tijd juist weer serieus is dat er een tweede volg op komst is en ik gewoon doodleuk naar een feestje ben gegaan. Ik besef mezelf ook dat ik een heel grote voorbeeldfunctie heb en dat ik die nu totaal achterwege heb gelaten en gewoon schijt gehad heb aan de regels om het maar zo te zeggen. Dat was totaal niet slim van mij.”

Ik vind het superdom van mezelf dat ik dit heb gefilmd en dat ik dus naar het feestje ben toegegaan. Het is natuurlijk totaal niet het goede voorbeeld. Superdom, ik moet het niet meer doen. Ik ga niet meer naar feestjes toe zoals dit en het ook niet film dus. Het viel wel heel goed in de smaak bij de mensen die gekeken hebben, maar het is in deze tijd niet echt de bedoeling.”

Talpa

Al met al vlogt Gio dus onder de vlag van Talpa Social. De socials-afdeling van het mediabedrijf van John de Mol zette onlangs Dennis Schouten op straat, omdat hij ‘te loslippig‘ was over het reilen en zeilen bij Talpa.

Wat Talpa doet met vloggers die de volksgezondheid in gevaar brengen is niet duidelijk, maar Gio brengt wel veel meer geld in het laatje dan Dennis. Misschien een waarschuwing dus.

De beelden van het illegale coronafeestje (vanaf 11:45):

Foto: YouTube

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen