Talpa-vlogger Gio met forse keelpijn naar coronafeestje

Geplaatst op zo 02 aug 2020 om 9:30

Talpa-vlogger Giovanni Latooy, bekend als Gio, is met forse keelpijn naar een illegaal coronafeestje gegaan. Hij hield zich daar aan geen enkele gedragsregel. Dat is te zien in nota bene zijn eigen vlog op YouTube. De door het vloggen steenrijk geworden Gio (21) – verplaatst zich in een Range Rover, vertoeft om de haverklap in tropische oorden en zat in het eerste post-lockdown-KLM-vliegtuig naar Curaçao – is net teruggekomen uit Ibiza. Daar heeft hij een flinke keelpijn opgelopen.

Vlak voor zijn vertrek uit Ibiza, gaf Gio aan zich niet helemaal lekker te voelen. Hij had, naar eigen zeggen door de airconditioning, een ‘kapotte keel’. “Mijn hele keel is helemaal kapot. Het voelt echt niet lekker.

Daarna stapte Gio op een vol vliegtuig terug naar Nederland. Na terugkomst ging hij gezellig naar een huisfeestje van vrienden, waar iedereen om elkaar heen hing.

Het leidt dit weekend tot een stortvloed aan negatieve reacties. “En alle influencers zijn weer lekker op vakantie geweest, hebben gefeest en geen afstand gehouden. En wij kunnen dalijk weer in een intelligente lockdown… Fijn!“, zegt Sebastiaan op YouTube.

Ene Inis: “Gio bevestigt echt perfect het beeld dat jongeren schijt hebben aan coronaregels en zorgen voor meer besmettingen, beetje jammer…

Dave is ook boos: “Wat een neppe figuren zitten er in deze video zeg, en lekker verantwoordelijk ook allemaal. En later even lekker bij opa en oma op bezoek die vervolgens misschien met een beetje pech moeten vechten voor hun leven, goed bezig hoor. Merendeel van deze droeftoeters heeft veel geld en in deze video wordt pijnlijk duidelijk dat ze niet in de realiteit leven maar denken daar boven te staan.

Een ander tot slot: “Je wordt echt een verwende irritante influencer.

Excuses

Gio betreurt de ontstane ophef, laat hij weten in een nieuwe vlog. “Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan jullie, omdat ik eerlijk gezegd superdom ben geweest dat ik de vlog van gisteren online heb gegooid en dat ik het heb gefilmd. Überhaupt dat ik naar dat feestje toe ben geweest. Dat was niet de allerbeste keuze.”

Hij heeft de vele boze reacties gelezen. “Er zijn aardig wat reacties onder de vorige vlog geweest met betrekking tot corona, omdat het nu de laatste tijd juist weer serieus is dat er een tweede volg op komst is en ik gewoon doodleuk naar een feestje ben gegaan. Ik besef mezelf ook dat ik een heel grote voorbeeldfunctie heb en dat ik die nu totaal achterwege heb gelaten en gewoon schijt gehad heb aan de regels om het maar zo te zeggen. Dat was totaal niet slim van mij.”

Ik vind het superdom van mezelf dat ik dit heb gefilmd en dat ik dus naar het feestje ben toegegaan. Het is natuurlijk totaal niet het goede voorbeeld. Superdom, ik moet het niet meer doen. Ik ga niet meer naar feestjes toe zoals dit en het ook niet film dus. Het viel wel heel goed in de smaak bij de mensen die gekeken hebben, maar het is in deze tijd niet echt de bedoeling.”

Talpa

Al met al vlogt Gio dus onder de vlag van Talpa Social. De socials-afdeling van het mediabedrijf van John de Mol zette onlangs Dennis Schouten op straat, omdat hij ‘te loslippig‘ was over het reilen en zeilen bij Talpa.

Wat Talpa doet met vloggers die de volksgezondheid in gevaar brengen is niet duidelijk, maar Gio brengt wel veel meer geld in het laatje dan Dennis. Misschien een waarschuwing dus.

De beelden van het illegale coronafeestje (vanaf 11:45):

Foto: YouTube
69 Reacties op “Talpa-vlogger Gio met forse keelpijn naar coronafeestje”


 1. GeselDerBNers

  Narcist vertoont narcistisch gedrag, erg verrassend weer!

 2. Walter

  Foei stoute jongen!

 3. Joost1

  Door dit soort egoïsten moet straks mijn horeca zaak weer dicht en ga ik failliet. Kots op dit soort onverantwoorde gasten die weer alleen aan zichzelf denken. Misschien dat de adverteerders eens een boycot op influencers voor 3 jaar moeten starten. Dan is het snel afgelopen met dit soort verwende nietsnutten.

 4. man pan

  Met forse keelpijn teruggekeerd uit Ibiza en daarna naar een feestje gaan.. f.cking hell, die heeft de intelligentie van een doperwt.

 5. AxelF

  ach moest toch opgeruimd worden. Next

 6. Pàkme van Agteren

  Hij heeft “spijt” omdat hij negatieve reacties krijgt, niet omdat hij zich oprecht schuldig voelt. Volgend weekend gaat hij gewoon weer, maar zonder camera.

 7. Zomaar

  MC.
  Uw lezers kijken niet naar een stelletje randdebielen die video webbloggen.
  Ben niet optimistisch over de aankomende generatie naïevelingen die dat wel doen.

 8. Dartsfan

  Mag hopen dat ie Corona heeft en al die andere anti Corona gekkies ook. Maar helaas zouden deze kneuzen dan niet in quarantaine gaan waardoor ze ook andere mensen die zich wel aan de regels houden besmetten

 9. Help influencers aan een brein

  “omdat ik eerlijk gezegd superdom ben geweest dat ik de vlog van gisteren online heb gegooid”

  Pfff, wat een drol.

 10. Jos

  De meeste vloggers nemen hun verantwoordelijkheid niet, net zoals heeeeeel veel andere mensen die alle regels aan hun laars lappen.

 11. Karin

  Vloggers/influencers, waren dat niet de mensen welke de overheid wilde gaan betalen om de jeugd er op te attenderen dat de corona maatregelen wel echt nageleefd moeten worden? Ik hoop dat het slechts bij een plan gebleven is. Gio is trouwens niet de enige vlogger die overal lak aan heeft, het geldt ook voor Enzo Knol, Don, Dutch Performante, Milan Knol en nog een flink aantal.(zoon kijkt die troep helaas).

 12. Bart

  Deze jongen kan prima naar een feestje als hij dat wil. Blijft hij ook gewoon doen alleen denkt hij we 2x na of hij het de volgende keer gaat filmen. Die corona maatregelen zijn nergens voor nodig. Mensen doen net alsof iedereen dood gaat. Dat is niet het geval! Laat je niet gek maken door de deugpolitie en mainstreammedia! We moeten zo snel mogelijk van deze onzin af en terug naar het oude normaal.

 13. tja tja

  Al die jongeren komen er straks wel achter welke schade ze gaan oplopen door dit gedrag. Totaal geen buffer om op terug te vallen als het fout gaan geen werk geen huis . Ik wacht wel af wie het laats lacht . Of in dit geval feest en overal schijt aan heeft..

 14. Freek

  Je speelt op youtube dat je rijk bent, vervolgens wordt je dat ook omdat je veel volgers krijgt. Die Gio is geniaal. Ik zie dat de godfather van Nederlandse influencers Enzo Knol in een lambo rijdt. Onze kinderen zijn volgzame schapen geworden.

 15. Kim Wieft

  Wat een ongelooflijke domme lul met z’n kappershoofd. Is dit nou de “er is geen planeet B!” generatie? Hoe sneller dit uitsterft, hoe beter. En dat geldt dan ook voor die eikeltjes die zijn filmpjes bekijken en hem daarmee sponsoren.

 16. Elmar Mol

  Cancellen die Gio Al het schuim der aarde moet van YouTube verdwijnen.
  Talpa ,je bent zo goed in mensen ontslaan? Hier heb je er een.

 17. Kwebbeldick

  Wie is dit stuk str*nt? Trek die plee es door! De stank is niet te harden. Opruimen dit ongedierte.

 18. Arie op Safari

  Bijna de gehele generatie influencers en vloggers is zorgelijk te noemen en dan ook de mensen die ze volgen..

  Van wat ik gezien heb, gaan de vlogs nergens over; de gespeelde verbazing als ze een verpakking van een item openmaken en het item er daadwerkelijk er ook nog inzit. Dat samen met het egoïstisch gedrag vanzelf boven de regels te plaatsen, maakt dat deze influencers generatie voor een deel verrot te noemen is..

 19. Jas verstoppen

  Af en toe een feestje moet kunnen.

 20. Ard

  Deze generatie influencers en jongere staat zo ontzettend ver van de rest vd samenleving. Totaal eigen bubbel. Logisch ook wel maar een beetje meer samenwerking zou toch moeten kunnen.

 21. MolTalk

  John de Mol had hem gebeld dat ie zich aan zijn contract moest houden, keelpijn of niet, anders zou er wat zwaaien.

 22. Ron

  En we kunnen elkaar lekker weer de maat nemen. Heerlijk…pff.

 23. Jeroen

  Wie trapt hier nog in???Dit is is toch gewoon even reclame maken. Voor de mensen die deze jongen niet kennen, waaronder ik. Mischien is hij meteen weer naar huis gegaan ook. Even snel een video maken. Boze reacties ontvangen en vervolgens excusses aanbieden. Zodat mensen even zijn kanaal gaan bezoeken. Hoeveel vloggers zullen er volgen. Met dezelfde trucje.

 24. Patty

  Nog dommer dan Dave Roelvink, kan bijna niet.

 25. Anonymousin

  Dit soort aso-types verpesten het voor zovelen.

  Overheid moet harder ingrijpen, bij dergelijke types die doelbewust de maatregelen / regels overtreden.

 26. maatje te groot

  Helaas staat hij met dit volkomen achterlijk gedrag niet alleen. Ons land wordt steeds dommer en hufteriger helaas. Het is ikke ikke en de rest kan stikken. Wat boeit het dat ik anderen aansteek en die gaan dan maar dood. WTF kan mij dit schelen. Laten we ons voorbereiden op een nieuwe golf van Corona.

 27. Logicus

  Hij vindt het ontzettend dom dat hij het gefilmd heeft. Anders niet? Idioot.

 28. Ik

  Waarom kijkt iemand überhaupt naar die zielige figuren. Als je maar rijk bent ben je interessant. Wat een minkunkel. Gewoon ontvolgen als je beetje verstand hebt.

 29. Umfufu

  Deze stumper vlogger, het is er een van velen, biedt geen excusese aan.
  Holle “excuses” zijn helemaal hip in dat wereldje.
  Het heeft geen spijt van deze actie(s).
  Het heeft spijt dat het ’t online heeft gezet.

  Meer niet.

 30. Hi

  Talpa maakt meer kapot dan je lief is

 31. Jaja

  Hij heeft nergens spijt van
  Enkel dat ie t gefilmd herft en online gezet, van zn gang naar t feestje dus niet!

 32. Silvar

  De favoriete gio-vlog van de Estse kijker en geweldig
  Maar het punt is dat iedereen op het jongensfeest kapot ging door het coronavirus en het feest alsjeblieft niet opzegt tot tenminste de lente van 2021.
  Helaas heeft gio vlog elke kant van de reis geschonden en omdat elke reis een quarantaine van 2 weken in Nederland en vice versa in huis moet hebben, evenals een quarantaine van 2 weken en uiteindelijk zal de arts beslissen of je gezond bent en een vergunning afgeven, dan kun je uitgaan.
  Hoe slechter de Nederlandse politie in de vlog ziet, dan krijgt iedereen een boete.
  Denk er een beetje over na.
  Dank u

 33. Snorlax

  Hij heeft dus vooral spijt dat ie het heeft gefilmd. Hij blijft dit natuurlijk gewoon doen, maar gaat het de volgende keer niet meer filmen…sneu.

 34. Mappy

  De excuses van Gio betekenen niets. Ik volg zijn vlog af en toe en hij biedt best wel vaal zijn excuses aan.
  Het is een simpele jongen die alles doet voor likes en kijkers.

 35. Bart

  @Tja tja Helemaal geen schade, u weet niets!

 36. hENK

  “Ik besef mezelf ook dat ik een heel grote voorbeeldfunctie heb” schrijft de mafketel. Dus niet, om te beginnen vanwege een gebrekkige beheersing van de Nederlandse taal. Maar zijn puberale krankzinnige gedrag is het omgekeerde van een ‘voorbeeldfunctie’.

 37. SL

  En dan te bedenken dat zijn vader een kapperszaak (Pico Bello in Alblasserdam) heeft die ook nog eens een extra toeslag vraagt vanwege “corona hygiëne maatregelen”

 38. Jantje

  Ik ben verbijsterd hoe schijnbaar zo veel geld gecombineerd gaat met zo veel domheid. Zit hier drugs geld achter?
  Dat ze dat soort feestjes houden is dan nog 1 maar dat je dan ook nog zo dom bent om het te filmen. Al die andere jongeren die illegale feestjes houden zijn tenminste zo slim dat ze weten dat het niet mag. We hebben hier dus te doen met het allerlaagste niveau.

 39. Archiefchef

  Infuencer, influenza…infector

 40. Archiefchef

  Influencer :-(

 41. Minder of Mirjam

  Iedereen moet gewoon een adblocker installeren, zodat er geen reclames meer worden vertoond bij zijn videos. Weg inkomen! Alleen zo leert hij er wat van.

  Zak hooi.

 42. Guttegut

  Wie is deze lul?

 43. Roelof

  Ik verbaas me oprecht over de makke overheid schapen hier op deze site. Volledig geïndoctrineerd doet iedereen alsof het een ‘killer virus’ is waar we doodsbang voor moeten zijn.

  Wat is er toch misgegaan met de nuchtere Nederlander? De overheid werkt toe naar Agenda 2030 en corona is een zeer goeie hulpmiddel.

 44. ikke

  heel bekend nederland is in t buitenland vakantie aan t vieren, straks weer roepen mensen blijf binnen.narcisten.

 45. aammehoela

  Influencers, vloggers oftewel een bijnaam voor ” heel domme mensen”.

 46. aammehoela

  Roelof is ook heel dom. Jeugdigen hebben er minder last van, een enkeling, maar de ouderen overlijden er wel aan. Maar als je een ego-standpunt hebt dan wil je dat niet accepteren.

 47. Roelof

  @aamehoela: wat een grote onzin zet je op internet!

  Je doet net alsof iedere oudere eraan overlijdt. De percentages zijn zo minimaal en vaak ook nog gepaard met andere klachten. Je hebt iets te vaak Op1 en naar Ab Oosterhaus gekeken vrees ik.

  Dat je niet door hebt dat je wordt belazerd doordat de overheid hele andere plannen heeft vind ik zeer naïef van je.

 48. aammehoela

  Niet iedere oudere overlijdt eraan. Maar wel een behoorlijk groot aantal en een ander groot aantal heeft er nog maandenlang last van. Maar ja, je kunt net als die republikeinse gouverneurs bewust alle risico’s nemen en er schijt aan hebben. Maar er zijn er al 2 besmet en eentje is er al aan overleden. Neen, lekker die gasten van viruswaanzin geloven dan ben je pas echt dom.

 49. Mart

  Ah wat kut voor hem….. arrogant ventje

 50. Roelof

  Maar wel een behoorlijk groot aantal??? Man, hoe kom je daar bij? Wat zijn je bronnen? Maar goed, ga verder ook geen discussie voeren want we gaan er toch niet uitkomen. Één ding staat vast en dat is dat de wereld er niet beter/gezelliger op gaat worden en dat komt niet door corona maar wel door de bizarre maatregelen.

 51. 'Influencers' zijn de ondergang van de maatschappij

  Nooit naar zijn video’s gekeken en ook dit keer gun ik dit rare narcistische hoofd geen views.

 52. TON

  Had Gordon zijn huigje door geprikt.

 53. Kram Ettur

  Heel goed. En voor die mensen die nog in de media en politiek geloven. Wordt wakker en onderzoek deze smerig complot tegen de mens. Een bittere pil, de rode pil.

 54. Pascal Toren

  NARCISTISCH PATATGENERATIE JOCH.

 55. chrystal Palace

  Zoon van een kappertje die op te grote voet leeft.

 56. dj

  Gio is beetje weg kwijt beetje duur doen met duur autos vakanties

 57. Bart

  Is er dan werkelijk NIEMAND bij Talpa die die rotzooi bekijkt en goedkeurt voor het online gezet wordt? Word er elke maand gewoon blind een bedrag aan die jongen overgemaakt en neemt er binnen Talpa niemand enige verantwoordelijkheid voor wat er gemaakt en verspreid wordt? Ik ben werkelijk met stomheid geslagen. Nog triester dat deze jongen met name zegt dat hij het niet had moeten filmen en online zetten en pas daarna tot de conclusie komt dat het wellicht handiger was geweest niet naar dat feestje te gaan. JDM, je bemoeit je toch altijd met ALLES? Kunne we de verantwoordelijkheid voor deze actie dan ook bij jou leggen?

 58. Alex

  Word het niet eens tijd dat onze zakkenvullende mediabedrijven (als RTL en Talpa) hun verantwoordelijkheid nemen en deze zogenaamde ‘influencers’ hun podium ontnemen ipv alleen maar hun zakkenvullen met deze totaal onverantwoordelijke content (helpen) verspreiden?

 59. WEST*

  Raar verhaal maar ik begin een beetje te oud te worden om die vloggers bloggers en influencers te volgen ik ben nog gewend aan een telegram en de fax.

 60. Hans

  @Roelof. dus jij bent zo’n domme complot-denker? Ik kan gewoon niet begrijpen dat er mensen zijn die denken dat dit een complot is waar alle overheden wereldwijd aan meewerken. Die ‘wereldleiders’ krijgen het nog niet eens voorelkaar een handelsverdrag af te spreken en zouden dit wel met elkaar overeen kunnen komen zonder dat het officieel uitlekt. Droom lekker verder IQ loze wezens allemaal!

 61. tim

  Triest maar zo gaat het helaas tegenwoordig

 62. henrick willlem

  Och wat zijn ze toch weer stout, de jongeren zijn helemaal niet bang voor een in potentie nauwelijks gevaarlijke ziekte (voor hun) maar ze moeten toch wel maanden lang in lockdown van de generatie veenlijken die bang zijn dat ze ziek worden maar zelf nauwelijks verantwoording nemen en in hun tijd alles hebben verkwanseld noem bv de grondstofbaten die er doorheen zijn gejaagd om nog maar te zwijgen van de huizenmarkt die totaal verpest is en ja dit schuif ik zeker af op de vorige generaties met stemrecht.

 63. Peter

  Chrystal , wat doe discriminerend over kappers en kapsters . Waar slaat dat op?

 64. Leo van den broek

  Deze jongen laat wel duidelijk zien wat alle jongeren doen.
  Laten wij niet te hypocriet zijn.
  Kijk is wat er gebeurd op het strand en in de steden.
  Er zijn zoveel mensen die zich niet aan de regels houden.
  Het is misschien wel een goede Wake -up call voor iedereen.
  En op internet zit iedereen toch altijd af te geven op elkaar.

 65. Timo

  “Ik besef mezelf”
  Geen verantwoordelijkheidsbesef en geen kennis van de Nederlandse taal. Lekker figuur!

 66. Echo

  Giovanni Latooy nooit van gehoord. Hij ziet er verlopen uit voor zijn leeftijd, moe en een vieze onrustige huid. Het is te hopen dat hij niet op de IC terecht komt met corona verschijnselen en daar schade aan overhoudt. Ook hoop ik dat deze sukkel niemand besmet, of dat hij zijn ouders of opa en oma besmet etc.

  Giovanni Latooy is het voorbeeld van een loser. Ik wens hem veel sterkte toe.

 67. Hmmm

  Zwaar geschapen man pompte hem toch in Gio,s keel.
  Ja Gio goed kijken voor je de mond open doet.

 68. Bas van Drenthe

  Wat heerlijk om de reacties te lezen . Ik heb het idee dat hier heel veel gefrustreerd kindertjes bij zitten met een hoop afgunst.Wat een jaloerse mensen.Ik geloof dat deze jongen niet zo slecht is voor de maatschappij. Er lopen veel meer mensen rond die dat wel zijn

 69. Donald Dumb

  Werkelijk nog nooit van dit figuur gehoord…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.