Talpa-vlogger Gio met forse keelpijn naar coronafeestje

Talpa-vlogger Giovanni Latooy, bekend als Gio, is met forse keelpijn naar een illegaal coronafeestje gegaan. Hij hield zich daar aan geen enkele gedragsregel. Dat is te zien in nota bene zijn eigen vlog op YouTube. De door het vloggen steenrijk geworden Gio (21) – verplaatst zich in een Range Rover, vertoeft om de haverklap in tropische oorden en zat in het eerste post-lockdown-KLM-vliegtuig naar Curaçao – is net teruggekomen uit Ibiza. Daar heeft hij een flinke keelpijn opgelopen.

Vlak voor zijn vertrek uit Ibiza, gaf Gio aan zich niet helemaal lekker te voelen. Hij had, naar eigen zeggen door de airconditioning, een ‘kapotte keel’. “Mijn hele keel is helemaal kapot. Het voelt echt niet lekker.

Daarna stapte Gio op een vol vliegtuig terug naar Nederland. Na terugkomst ging hij gezellig naar een huisfeestje van vrienden, waar iedereen om elkaar heen hing.

Het leidt dit weekend tot een stortvloed aan negatieve reacties. “En alle influencers zijn weer lekker op vakantie geweest, hebben gefeest en geen afstand gehouden. En wij kunnen dalijk weer in een intelligente lockdown… Fijn!“, zegt Sebastiaan op YouTube.

Ene Inis: “Gio bevestigt echt perfect het beeld dat jongeren schijt hebben aan coronaregels en zorgen voor meer besmettingen, beetje jammer…

Dave is ook boos: “Wat een neppe figuren zitten er in deze video zeg, en lekker verantwoordelijk ook allemaal. En later even lekker bij opa en oma op bezoek die vervolgens misschien met een beetje pech moeten vechten voor hun leven, goed bezig hoor. Merendeel van deze droeftoeters heeft veel geld en in deze video wordt pijnlijk duidelijk dat ze niet in de realiteit leven maar denken daar boven te staan.

Een ander tot slot: “Je wordt echt een verwende irritante influencer.

Excuses

Gio betreurt de ontstane ophef, laat hij weten in een nieuwe vlog. “Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden aan jullie, omdat ik eerlijk gezegd superdom ben geweest dat ik de vlog van gisteren online heb gegooid en dat ik het heb gefilmd. Überhaupt dat ik naar dat feestje toe ben geweest. Dat was niet de allerbeste keuze.”

Hij heeft de vele boze reacties gelezen. “Er zijn aardig wat reacties onder de vorige vlog geweest met betrekking tot corona, omdat het nu de laatste tijd juist weer serieus is dat er een tweede volg op komst is en ik gewoon doodleuk naar een feestje ben gegaan. Ik besef mezelf ook dat ik een heel grote voorbeeldfunctie heb en dat ik die nu totaal achterwege heb gelaten en gewoon schijt gehad heb aan de regels om het maar zo te zeggen. Dat was totaal niet slim van mij.”

Ik vind het superdom van mezelf dat ik dit heb gefilmd en dat ik dus naar het feestje ben toegegaan. Het is natuurlijk totaal niet het goede voorbeeld. Superdom, ik moet het niet meer doen. Ik ga niet meer naar feestjes toe zoals dit en het ook niet film dus. Het viel wel heel goed in de smaak bij de mensen die gekeken hebben, maar het is in deze tijd niet echt de bedoeling.”

Talpa

Al met al vlogt Gio dus onder de vlag van Talpa Social. De socials-afdeling van het mediabedrijf van John de Mol zette onlangs Dennis Schouten op straat, omdat hij ‘te loslippig‘ was over het reilen en zeilen bij Talpa.

Wat Talpa doet met vloggers die de volksgezondheid in gevaar brengen is niet duidelijk, maar Gio brengt wel veel meer geld in het laatje dan Dennis. Misschien een waarschuwing dus.

De beelden van het illegale coronafeestje (vanaf 11:45):

Foto: YouTube

69 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Donald Dumb
augustus 3, 2020 19:46

Werkelijk nog nooit van dit figuur gehoord…

Gast
Bas van Drenthe
augustus 3, 2020 19:44

Wat heerlijk om de reacties te lezen . Ik heb het idee dat hier heel veel gefrustreerd kindertjes bij zitten met een hoop afgunst.Wat een jaloerse mensen.Ik geloof dat deze jongen niet zo slecht is voor de maatschappij. Er lopen veel meer mensen rond die dat wel zijn

Gast
Hmmm
augustus 3, 2020 15:42

Zwaar geschapen man pompte hem toch in Gio,s keel.
Ja Gio goed kijken voor je de mond open doet.

Gast
Echo
augustus 3, 2020 13:42

Giovanni Latooy nooit van gehoord. Hij ziet er verlopen uit voor zijn leeftijd, moe en een vieze onrustige huid. Het is te hopen dat hij niet op de IC terecht komt met corona verschijnselen en daar schade aan overhoudt. Ook hoop ik dat deze sukkel niemand besmet, of dat hij zijn ouders of opa en oma besmet etc.

Giovanni Latooy is het voorbeeld van een loser. Ik wens hem veel sterkte toe.

Gast
Timo
augustus 3, 2020 11:28

“Ik besef mezelf”
Geen verantwoordelijkheidsbesef en geen kennis van de Nederlandse taal. Lekker figuur!

Gast
Leo van den broek
augustus 3, 2020 10:20

Deze jongen laat wel duidelijk zien wat alle jongeren doen.
Laten wij niet te hypocriet zijn.
Kijk is wat er gebeurd op het strand en in de steden.
Er zijn zoveel mensen die zich niet aan de regels houden.
Het is misschien wel een goede Wake -up call voor iedereen.
En op internet zit iedereen toch altijd af te geven op elkaar.

Gast
Peter
augustus 3, 2020 09:49

Chrystal , wat doe discriminerend over kappers en kapsters . Waar slaat dat op?

Gast
henrick willlem
augustus 2, 2020 18:13

Och wat zijn ze toch weer stout, de jongeren zijn helemaal niet bang voor een in potentie nauwelijks gevaarlijke ziekte (voor hun) maar ze moeten toch wel maanden lang in lockdown van de generatie veenlijken die bang zijn dat ze ziek worden maar zelf nauwelijks verantwoording nemen en in hun tijd alles hebben verkwanseld noem bv de grondstofbaten die er doorheen zijn gejaagd om nog maar te zwijgen van de huizenmarkt die totaal verpest is en ja dit schuif ik zeker af op de vorige generaties met stemrecht.

Gast
tim
augustus 2, 2020 18:08

Triest maar zo gaat het helaas tegenwoordig

Gast
Hans
augustus 2, 2020 17:49

@Roelof. dus jij bent zo’n domme complot-denker? Ik kan gewoon niet begrijpen dat er mensen zijn die denken dat dit een complot is waar alle overheden wereldwijd aan meewerken. Die ‘wereldleiders’ krijgen het nog niet eens voorelkaar een handelsverdrag af te spreken en zouden dit wel met elkaar overeen kunnen komen zonder dat het officieel uitlekt. Droom lekker verder IQ loze wezens allemaal!

Gast
WEST*
augustus 2, 2020 17:35

Raar verhaal maar ik begin een beetje te oud te worden om die vloggers bloggers en influencers te volgen ik ben nog gewend aan een telegram en de fax.

Gast
Alex
augustus 2, 2020 16:44

Word het niet eens tijd dat onze zakkenvullende mediabedrijven (als RTL en Talpa) hun verantwoordelijkheid nemen en deze zogenaamde ‘influencers’ hun podium ontnemen ipv alleen maar hun zakkenvullen met deze totaal onverantwoordelijke content (helpen) verspreiden?

Gast
Bart
augustus 2, 2020 16:40

Is er dan werkelijk NIEMAND bij Talpa die die rotzooi bekijkt en goedkeurt voor het online gezet wordt? Word er elke maand gewoon blind een bedrag aan die jongen overgemaakt en neemt er binnen Talpa niemand enige verantwoordelijkheid voor wat er gemaakt en verspreid wordt? Ik ben werkelijk met stomheid geslagen. Nog triester dat deze jongen met name zegt dat hij het niet had moeten filmen en online zetten en pas daarna tot de conclusie komt dat het wellicht handiger was geweest niet naar dat feestje te gaan. JDM, je bemoeit je toch altijd met ALLES? Kunne we de verantwoordelijkheid voor deze actie dan ook bij jou leggen?

Gast
dj
augustus 2, 2020 15:58

Gio is beetje weg kwijt beetje duur doen met duur autos vakanties

Gast
chrystal Palace
augustus 2, 2020 15:19

Zoon van een kappertje die op te grote voet leeft.

Gast
Pascal Toren
augustus 2, 2020 15:17

NARCISTISCH PATATGENERATIE JOCH.

Gast
Kram Ettur
augustus 2, 2020 14:44

Heel goed. En voor die mensen die nog in de media en politiek geloven. Wordt wakker en onderzoek deze smerig complot tegen de mens. Een bittere pil, de rode pil.

Gast
TON
augustus 2, 2020 13:12

Had Gordon zijn huigje door geprikt.

Gast
'Influencers' zijn de ondergang van de maatschappij
augustus 2, 2020 13:01

Nooit naar zijn video’s gekeken en ook dit keer gun ik dit rare narcistische hoofd geen views.

Gast
Roelof
augustus 2, 2020 13:01

Maar wel een behoorlijk groot aantal??? Man, hoe kom je daar bij? Wat zijn je bronnen? Maar goed, ga verder ook geen discussie voeren want we gaan er toch niet uitkomen. Één ding staat vast en dat is dat de wereld er niet beter/gezelliger op gaat worden en dat komt niet door corona maar wel door de bizarre maatregelen.

Gast
Mart
augustus 2, 2020 12:58

Ah wat kut voor hem….. arrogant ventje

Gast
aammehoela
augustus 2, 2020 12:55

Niet iedere oudere overlijdt eraan. Maar wel een behoorlijk groot aantal en een ander groot aantal heeft er nog maandenlang last van. Maar ja, je kunt net als die republikeinse gouverneurs bewust alle risico’s nemen en er schijt aan hebben. Maar er zijn er al 2 besmet en eentje is er al aan overleden. Neen, lekker die gasten van viruswaanzin geloven dan ben je pas echt dom.

Gast
Roelof
augustus 2, 2020 12:52

@aamehoela: wat een grote onzin zet je op internet!

Je doet net alsof iedere oudere eraan overlijdt. De percentages zijn zo minimaal en vaak ook nog gepaard met andere klachten. Je hebt iets te vaak Op1 en naar Ab Oosterhaus gekeken vrees ik.

Dat je niet door hebt dat je wordt belazerd doordat de overheid hele andere plannen heeft vind ik zeer naïef van je.

Gast
aammehoela
augustus 2, 2020 12:44

Roelof is ook heel dom. Jeugdigen hebben er minder last van, een enkeling, maar de ouderen overlijden er wel aan. Maar als je een ego-standpunt hebt dan wil je dat niet accepteren.

Gast
aammehoela
augustus 2, 2020 12:43

Influencers, vloggers oftewel een bijnaam voor ” heel domme mensen”.

Gast
ikke
augustus 2, 2020 12:40

heel bekend nederland is in t buitenland vakantie aan t vieren, straks weer roepen mensen blijf binnen.narcisten.

Gast
Roelof
augustus 2, 2020 12:38

Ik verbaas me oprecht over de makke overheid schapen hier op deze site. Volledig geïndoctrineerd doet iedereen alsof het een ‘killer virus’ is waar we doodsbang voor moeten zijn.

Wat is er toch misgegaan met de nuchtere Nederlander? De overheid werkt toe naar Agenda 2030 en corona is een zeer goeie hulpmiddel.

Gast
Guttegut
augustus 2, 2020 12:36

Wie is deze lul?

Gast
Minder of Mirjam
augustus 2, 2020 12:25

Iedereen moet gewoon een adblocker installeren, zodat er geen reclames meer worden vertoond bij zijn videos. Weg inkomen! Alleen zo leert hij er wat van.

Zak hooi.

Gast
Archiefchef
augustus 2, 2020 12:17

Influencer :-(

Gast
Archiefchef
augustus 2, 2020 12:16

Infuencer, influenza…infector

Gast
Jantje
augustus 2, 2020 12:10

Ik ben verbijsterd hoe schijnbaar zo veel geld gecombineerd gaat met zo veel domheid. Zit hier drugs geld achter?
Dat ze dat soort feestjes houden is dan nog 1 maar dat je dan ook nog zo dom bent om het te filmen. Al die andere jongeren die illegale feestjes houden zijn tenminste zo slim dat ze weten dat het niet mag. We hebben hier dus te doen met het allerlaagste niveau.

Gast
SL
augustus 2, 2020 12:02

En dan te bedenken dat zijn vader een kapperszaak (Pico Bello in Alblasserdam) heeft die ook nog eens een extra toeslag vraagt vanwege “corona hygiëne maatregelen”

Gast
hENK
augustus 2, 2020 11:55

“Ik besef mezelf ook dat ik een heel grote voorbeeldfunctie heb” schrijft de mafketel. Dus niet, om te beginnen vanwege een gebrekkige beheersing van de Nederlandse taal. Maar zijn puberale krankzinnige gedrag is het omgekeerde van een ‘voorbeeldfunctie’.

Gast
Bart
augustus 2, 2020 11:35

@Tja tja Helemaal geen schade, u weet niets!

Gast
Mappy
augustus 2, 2020 11:27

De excuses van Gio betekenen niets. Ik volg zijn vlog af en toe en hij biedt best wel vaal zijn excuses aan.
Het is een simpele jongen die alles doet voor likes en kijkers.

Gast
Snorlax
augustus 2, 2020 11:24

Hij heeft dus vooral spijt dat ie het heeft gefilmd. Hij blijft dit natuurlijk gewoon doen, maar gaat het de volgende keer niet meer filmen…sneu.

Gast
Silvar
augustus 2, 2020 11:23

De favoriete gio-vlog van de Estse kijker en geweldig
Maar het punt is dat iedereen op het jongensfeest kapot ging door het coronavirus en het feest alsjeblieft niet opzegt tot tenminste de lente van 2021.
Helaas heeft gio vlog elke kant van de reis geschonden en omdat elke reis een quarantaine van 2 weken in Nederland en vice versa in huis moet hebben, evenals een quarantaine van 2 weken en uiteindelijk zal de arts beslissen of je gezond bent en een vergunning afgeven, dan kun je uitgaan.
Hoe slechter de Nederlandse politie in de vlog ziet, dan krijgt iedereen een boete.
Denk er een beetje over na.
Dank u

Gast
Jaja
augustus 2, 2020 11:13

Hij heeft nergens spijt van
Enkel dat ie t gefilmd herft en online gezet, van zn gang naar t feestje dus niet!

Gast
Hi
augustus 2, 2020 11:12

Talpa maakt meer kapot dan je lief is

Gast
Umfufu
augustus 2, 2020 11:04

Deze stumper vlogger, het is er een van velen, biedt geen excusese aan.
Holle “excuses” zijn helemaal hip in dat wereldje.
Het heeft geen spijt van deze actie(s).
Het heeft spijt dat het ’t online heeft gezet.

Meer niet.

Gast
Ik
augustus 2, 2020 11:03

Waarom kijkt iemand überhaupt naar die zielige figuren. Als je maar rijk bent ben je interessant. Wat een minkunkel. Gewoon ontvolgen als je beetje verstand hebt.

Gast
Logicus
augustus 2, 2020 10:58

Hij vindt het ontzettend dom dat hij het gefilmd heeft. Anders niet? Idioot.

Gast
maatje te groot
augustus 2, 2020 10:54

Helaas staat hij met dit volkomen achterlijk gedrag niet alleen. Ons land wordt steeds dommer en hufteriger helaas. Het is ikke ikke en de rest kan stikken. Wat boeit het dat ik anderen aansteek en die gaan dan maar dood. WTF kan mij dit schelen. Laten we ons voorbereiden op een nieuwe golf van Corona.

Gast
Anonymousin
augustus 2, 2020 10:50

Dit soort aso-types verpesten het voor zovelen.

Overheid moet harder ingrijpen, bij dergelijke types die doelbewust de maatregelen / regels overtreden.

Gast
Patty
augustus 2, 2020 10:47

Nog dommer dan Dave Roelvink, kan bijna niet.

Gast
Jeroen
augustus 2, 2020 10:44

Wie trapt hier nog in???Dit is is toch gewoon even reclame maken. Voor de mensen die deze jongen niet kennen, waaronder ik. Mischien is hij meteen weer naar huis gegaan ook. Even snel een video maken. Boze reacties ontvangen en vervolgens excusses aanbieden. Zodat mensen even zijn kanaal gaan bezoeken. Hoeveel vloggers zullen er volgen. Met dezelfde trucje.

Gast
Ron
augustus 2, 2020 10:44

En we kunnen elkaar lekker weer de maat nemen. Heerlijk…pff.

Gast
MolTalk
augustus 2, 2020 10:43

John de Mol had hem gebeld dat ie zich aan zijn contract moest houden, keelpijn of niet, anders zou er wat zwaaien.

Gast
Ard
augustus 2, 2020 10:43

Deze generatie influencers en jongere staat zo ontzettend ver van de rest vd samenleving. Totaal eigen bubbel. Logisch ook wel maar een beetje meer samenwerking zou toch moeten kunnen.

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen