Dries Roelvink vond Dave heel inhoudelijk bij Op1

Dries Roelvink vindt dat zijn zoon Dave Roelvink het heel goed heeft gedaan in Op1, waar hij een paar weken geleden was uitgenodigd om zijn mening te geven over de coronamaatregelen. Dat laat hij weten aan Nieuwe Revu. Op1 besloot om het coronavraagstuk te bespreken met een aantal niet al te snuggere influencers, waaronder dus Dave en ene Tisjeboyjay, die al helemaal een halve gare bleek. Dave riep verontwaardigd dat je wel naar de hoeren mag, maar niet je moeder mag knuffelen.

Het optreden van Dave veroorzaakte flink wat commotie op de socials. “Ja, die werd op Twitter helemaal afgebrand. Maar Dave is ook geen gladde prater“, reageert vader Dries.

Inhoudelijk is Dries het helemaal eens met zijn zoon. “Er was geen speld tussen te krijgen wat hij zei, toen hij daar te gast was om als influencer over corona te praten.

Wel had hij het misschien iets anders moeten formuleren, aldus Dries. “Ik zou zeggen: “De prostitutie is weer open, maar in het café moet je afstand houden.” Dan zeg je in feite hetzelfde, maar had het een stuk minder gezeik opgeleverd.

Eigenlijk heeft Dave het sowieso al een beetje verbruid bij veel mensen in het land, vanwege zijn Tokkie-gedrag op de weg en daarbuiten. Laatst reed hij een Lamborghini in de prak.

Dries wordt er vaak op aangesproken, zelfs toen hij zijn column op NPO Radio 1 deed. “Dat vond ik natuurlijk vervelend.

Lees ook:
Dave Roelvink tegen verspreiding coronavirus (24 juli)
Dave Roelvink: ‘Positieve reacties op Op1’ (26 juli)

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen