Wendy wil na vijftien jaar weer eens Televizier-Ster

Wendy van Dijk wil na vijftien jaar graag weer eens de Zilveren Televizier-Ster voor de populairste presentatrice van de Nederlandse televisie winnen. Ze roept haar volgers daarom op om te stemmen. Dat is te zien op Instagram. Wendy was aan het begin van de eeuw ’s lands populairste vrouwelijke tv-ster: van 2000 tot en met 2005 won ze de prijs maar liefst vier keer. Toen ze daarna overstapte naar RTL 4, heeft ze de prijs nooit meer gewonnen. De presentatrice heeft al vijftien jaar geen ster meer.

Daar moet verandering in komen, vindt Wendy. “Altijd weer een eer… Mocht je de moeite willen nemen: stemmen mag“, zegt de presentatrice.

Heel kansrijk lijkt Wendy niet te zijn: de afgelopen zes jaar is de prijs vijf keer naar Chantal Janzen gegaan en één keer naar Eva Jinek. Dat betekent overigens ook dat tv-koningin Linda de Mol al heel lang niet meer in zicht is. Zij won de prijs voor het laatst in 2013.

Als het aan tv-kenner Rob Goossens ligt, dan gaat de prijs weer eens naar Linda. “Linda de Mol heeft eigenlijk een best wel succesvolle overstap naar Talpa gemaakt en veel kijkers meegenomen. Ik zou het wel cool vinden als zij wint. Onze eigen Ruben Nicolai heeft ook echt een topjaar gehad. Dat zou hartstikke mooi zijn.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen