Christine van der Horst: ‘Media, bel mij niet!’

Christine van der Horst wil geen aandacht meer van de media. Ook kleinere verzoeken, bijvoorbeeld om een quote te geven, slaat ze af. Dat geeft ze aan in de Nieuwe Revu. Het tijdschrift heeft een rubriek waarin BN’ers hun mening geven over andere BN’ers en in het kader daarvan werd Christine gebeld. Zij heeft jarenlang het bekende nachtprogramma Nachtsuite gemaakt, waarin ook veel bespelletjes zaten. Het programma ging van de buis omdat het te veel geld kostte.

Twee jaar na de laatste aflevering van Nachtsuite, in 2010, gaf Christine nog aan best graag terug op televisie te willen. Vijf jaar later was de situatie anders: ze zei nee tegen een tv-comeback omdat ze de mantelzorger van haar moeder was geworden.

Nu wil ze überhaupt niets meer met de media te maken hebben. “Hoe aardig het ook is dat je me belt, maar ik doe helemaal niets meer. Ook geen commentaren of quootjes“, zegt de voormalig belspelkoningin.

Christine: “Het is allemaal al zo lang geleden, joh. We zijn gestopt in 2007, dus het komt al bijna weer terug, haha. Bovendien denk ik niet dat de lezers van Nieuwe Revu überhaupt geïnteresseerd zijn in wat ik te melden heb.”

In april was Christine nog in het nieuws omdat haar vuilnisbak gestolen was.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen