Nieuw logo Televizier-ring moet meer glamour uitstralen

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt er al jaren van beticht polderglamour te bedrijven. Het team achter het gala heeft zich dan ook even goed achter de oren gekrabd en presenteert vandaag de oplossing: een nieuw logo. Hiermee moet het allemaal net wat meer échte glamour krijgen. “Het nieuwe beeldmerk laat zich omschrijven als modern en klaar voor de toekomst. Het straalt daarnaast glamour en allure uit. Precies waar Televizier voor staat“, laat een woordvoerder vandaag weten.

Het nieuwe logo is gebaseerd op de fysieke Televizier-Ring die op 8 oktober wordt uitgereikt in Carré. “De Ring is dit jaar voor het laatst ontworpen door kunstenares Anneke Schat. Met het nieuwe logo blijft haar prachtige werk de komende jaren verbonden met de Gouden Televizier-Ring. Het logo en de award vormen hierdoor bovendien nog meer een eenheid.”

De nominatieronde van de 55e Gouden Televizier-Ring start aanstaande om 10.00 uur in de ochtend. Vanaf dat moment kan er weer gestemd worden op het beste tv-programma voor de Gouden Televizier-Ring, maar ook voor de Televizier-Sterren voor presentator, presentatrice, acteur/actrice, talent, online-videoserie en jeugdprogramma.

Op 21 september sluit de verkiezing en weten we welke drie programma’s op 8 oktober kans maken op de felbegeerde tv-prijs.

Overigens is niet alleen het logo van het Televizier-gala, maar het hele merk Televizier gerestyled. Het resultaat is binnenkort te zien, zowel in print als online.

Foto: Televizier

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen