Tv-collega Radmilo: ‘Wendy van Dijk heeft me genaaid’

Fitnesstrainer Radmilo Soda, die jaren met Wendy van Dijk heeft samengewerkt in de tv-hit Obese, vindt de presentatrice een oneerlijke vrouw die naaistreken levert achter je rug om. Dat geeft hij aan in gesprek met het tijdschrift Weekend. Wendy is momenteel in het nieuws omdat ze verwikkeld is in een juridische strijd over het fitnessbedrijf Disq, waar ze samen met Robbert Boekema eigenaar van is. Een gevalletje karma, denkt Radmilo, die vóór de start van Disq keihard werd gebruikt.

Het was namelijk Radmilo die door Robbert benaderd werd met het idee voor de Disq. Hij gaf tips om de Disq te verbeteren en sprak erover met Wendy. “Ik wilde een nieuw tv-programma maken met Wendy en Disq, zoals Nederland in Beweging. Ik zocht contact met haar manager en haar broer Mike, maar daarna heb ik er nooit meer wat van gehoord. Later ontdekte ik dat Wendy er achter mijn rug om met Robbert vandoor is gegaan. En hoe dat is uitgerold met Disq was mijn idee, met een abonnement.

Dat kan allemaal, maar het tekent wel een beetje hoe Wendy is. “Ik had alles opgezet. Dan zou je denken dat je mij erbij betrekt, maar ze hebben mij niks laten weten. Zo gaat dat kennelijk in de tv-wereld. Het is alleen maar eigenbelang.

Wat vindt hij ervan dat Wendy zo’n vrouw is? “Voor mij is dit heel goedkoop gedrag. Het verpest de relatie. Met die mensen kun je toch niks meer opbouwen? Je moet het gewoon eerlijk doen.

Radmilo heeft Wendy er nooit op aangesproken. “Waarom niet? Ze zoeken het maar uit. Je kan dit maar één keer flikken bij mij en dan is het klaar. Ik maak me er niet meer druk om, ik heb het achter me gelaten. Ik lach er nu om.

Hij heeft de twee Disq-maatjes nog één keer gezien, namelijk bij een marathon. “Ik liep lekker door, ze zoeken het maar uit. Zij kunnen mij niet recht meer aankijken.

Manager Mike van Dijk bevestigt dat Robbert aanvankelijk in gesprek was met Radmilo, maar: “Robbert is daarna met de Disq zijn eigen weg gegaan.

Robbert Boekema heeft zich nu ook tegen Wendy van Dijk gekeerd. Hij vreest dat hij en zijn kinderen op straat komen te staan door haar beslaglegging op zijn huis.

Lees ook:
Heibel Wendy van Dijk en fitnessmaatje: DISQ failliet (3 juli)
Kinderen in angst: ‘Pakt Wendy van Dijk ons huis af?’ (10 juli)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen