Albert Verlinde: ‘Akwasi slachtoffer van haatzaaien’

Geplaatst op wo 15 jul 2020 om 9:05

Albert Verlinde vindt dat rapper Akwasi het slachtoffer is van haatzaaien. Hij vindt het schandelijk dat een glazenwasser foto’s van zijn nieuwe woning, die vandaag wordt opgeleverd, online heeft gezet. Dat zei de showkenner gisteren in Shownieuws. De Akwasi-discussie werd aan de desk besproken met de politiek correctere Albert en de iets minder politiek correcte Guido den Aantrekker. Over één ding waren ze het beiden eens: de racistische reacties die Akwasi treffen gaan te ver.

Er was echter ook een meningsverschil. Albert vindt het ook schandalig dat foto’s van Akwasi’s huis zijn gepubliceerd, Guido vindt dat wat minder.

Albertt: “Ik vind het schandalig. We weten allemaal dat als er mensen bij je thuis komen werken, dat het altijd zoiets is van: goh, nu loop ik rond in het huis van Albert Verlinde. Dat vinden mensen interessant. Je zou niet willen dat het online komt en dan ook nog eens met zo’n mening erbij. Dat vind ik heel erg.”

Guido: “Dat is denk ik wel het ergste, want kijk: dat huis zelf… Laten we wel wezen, ik weet ook dat het om een nieuwbouwhuis gaat: als je alleen een huis afbeeldt en verder ook geen adres…”

Albert: “Ja, maar dit is ook haatzaaien. Dit is weer van: ‘Die meneer zegt het zo slecht te hebben, maar wel een huis van 500.000 euro! En dat moet ík opleveren vandaag!’ Ja, dat is natuurlijk schandalig dat iemand dat doet.”

Presentatrice Celine Huijsmans: “Er was ook nog wat te doen om het feit dat Akwasi dus op zijn eigen socials heeft gezet met de naam van die glazenwassersgroep erbij. Mag dat dan wel?

Ja, antwoordde Bram Moszkowicz. Maar Guido den Aantrekker merkte op: “Is het verstandig dat hij dat überhaupt doet? Is het niet olie op het vuur gooien?

Bram: “Ik kan me voorstellen dat die man Akwasi wil reageren. Ik ben het met een aantal dingen helemaal niet met die man eens, maar ik snap dat hij dit niet vindt kunnen.”

Celine: “Was het niet netjes geweest als hij het even geblurd had?

Bram: “Dat was netjes geweest, maar meneer Akwasi is ook wel eens niet netjes. Dat weten we.”

Lees ook:
Tv-rel achtervolgt Akwasi: ‘Mijn rechten geschonden’ (maandag)
Schoonmaakbedrijf vreest faillissement door Akwasi-rel (dinsdag)

Foto: SBS
72 Reacties op “Albert Verlinde: ‘Akwasi slachtoffer van haatzaaien’”


 1. Thomas

  Zowel dader als slachtoffer inderdaad.

 2. Pim

  Haatzaaier nu zelf slachtoffer, ach ja, karma zullen we maar zeggen.

 3. Minder of Mirjam

  Akwasi is slim, door uit te halen en tegelijkertijd in de slachtofferrol te schieten.

 4. By the way

  Moet elk wissewasje nou echt tot de bodem worden uitgemolken, beoordeeld en besproken door iedereen die niets beters te doen heeft? Wat zijn we in dit land afgegleden naar een cultuur van polderen tot we een ons wegen en uiteindelijk nog steeds concluderen dat we het niet met elkaar eens zijn.

  Geen woorden maar daden, laten we dingen gaan doen in plaats van maar blijven ouwenelen over van alles en nog wat.

 5. Sem

  Het is hoog tijd voor een oorlog.

  We zijn als samenkeving compleet aan het debiliseren en aan het verwatten.

 6. Klaas

  Is het oproepen tot kopschoppen door Akwasi dan geen “haatzaaien”?

  De glazenwasser vermelde een feit over het huis van Akwasi.

  Akwasi heeft opgeroepen tot tot geweld met zijn kopschoppen waarvoor hij nog geen excuus heeft aangeboden.

 7. Boris

  Albert heeft gelijk

 8. Yvonne

  Albert doet gedurende zijn hele tv-leven niet anders.
  De pot verwijt de ketel.

 9. Tom

  Ach. akwasi is toch zo graag slachtoffer? Krijgt precies wat ie wil en nu gaat albert dat ook nog lekker voeren. Stop daar mee!

 10. Curryworst

  Ligt het nu aan mij of krijgt Céline Huijsmans steeds grotere ti eten?
  Gisteren spatten ze zowat uit haar jurk

 11. Frits

  Dat volwassen mannen,met een goede opleiding,s’avonds bij Talpa,als beroep, dit staan te bespreken….
  Dan ben je diep gezonken.
  Akwasi kan beter gaan emigreren.Dat wordt niets meer met die man.Ook zijn eigen “achterban” heeft het wel gehad met hem.

 12. Tom

  @BY THE WAY helemaal eens. Jouw bericht is een goede samenvatting van wat er op dit moment gebeurt in de wereld en dan extreem in het oog zo nuchtere Nederland!

 13. pr aatjes

  deze “man?” blijft maar steeds schijnheilig op de achtergrond huilen terwijl HIJ de enige echte veroorzaker is met zijn gedrag en uitspraken op de dam. wie gaat dat nu eens goed belichten en hem daarop aanspreken.

 14. Captain Caveman

  Slachtoffer van zijn eigen succes! Nu weten de gene die verhaal willen komen halen waar ze naar toe moeten. Goed voor het milieu en klimaat. Hoeven die 6 auto’s net boze meneren erin niet onnodig rond te rijden in zijn nieuwe buurt! Scheelt weer Co2 en stikstof uitstoot👌👍

 15. Máxima de Parmaham

  Waarom draait die Verlinde elk onderwerp naar zich toe ? Wie wil überhaupt weten waar Verlinde woont, geen hond toch. Het blijft een ego kicker, moralist en vooral een vermoeiende man met die suffe jasjes uit Maastricht.

 16. Piet

  Voor degene die daar in de buurt wonen en rond december zwarte piet spelen is het toch wel handig als je weet waar die knakker woont.

 17. Henk

  Albert is rijk geworden van dit soort nieuws. Als een glazenwasser het doet dan is het een ….

 18. Harry

  Hdt is heel simpel:

  Dat aquasi verongelijkte geblaat van

  onze nationale haatrapper is niet

  terecht want hij heeft zelf deze

  ‘kampenoorlog’ in gang gezet met

  zijn foute optreden op de Dam.

  Het zou derhalve goed zijn als

  hij openlijk(!) zijn excuses zou maken.

  Dit zou een aanzet kunnen zijn tot het

  terugdringen van de huidige haatzaai-

  cultuur die ons land thans teistert…

 19. Karel

  HOE kan het zijn dat deze site en iedereen in de commentsectie eindeloos deze man loopt te bashen en nu :pickachusurpised: superverbaasd doet dat een glazenwasser het recht denkt te hebben om het huis van iemand op internet te zetten waardoor Akwasi voordat hij er woont zich er al niet veilig voelt.

  Zowel MC als alle anonieme zuurzeikers in de comments moeten zich diep schamen en hun eigen verantwoordelijkheid nemen hierin.

 20. G.ossip

  Wie is begonnen dan? Als stoer wilt zijn moet je niet janken als jezelf aan de beurt bent,dat heet karma.

 21. Wendy's dealertje

  Minder aandacht voor akwasie zou mooi zijn.

 22. Anti-racist

  Eerst wordt jarenlang de intelligente, vrolijke, chique, vrijgevige Zwarte Piet voor Afrikaan, black face en slaaf uitgemaakt en de blanke en donkere mensen die ZP spelen en hun aanhangers worden continu voor racist uitgemaakt. Daarna worden Zwarte Pieten bedreigd door Akwasi en activeert hij duizenden Zwarte Piethaters die zich nog nooit verdiept hebben in het anti-racistische karakter van ZP, om geweld tegen Zwarte Piet te gebruiken. Nu gaat Albert V. zeuren over het openbaren van een van de adressen waar provocateur A. woont. Terwijl de openbaarmaker al op non-actief is gesteld en excuses heeft gemaakt.
  Albert V. is hypocriet en dom. Het is niet relevant dat iedereen weet waar Akwasi of Verlinden woont. Want gelukkig zijn zwartepietvoorstanders net zo intelligent en vredelievend als Zwarte Piet

 23. Henry

  Dat heet inderdaad karma

 24. Marc

  Laat die Adwazie met rust, permanent!

  Geen aandacht meer aan geven

 25. Pietpiet

  Albert is de allerlaatste persoon die dat mag zeggen. Kocht en gebruikte zelf zonder terughoudendheid beelden van Yolanthe en Wesley in een parkeergarage voor zijn eigen gewin. Dat is nog wel een paar tandjes erger. Heeft hij nooit excuses voor aangeboden.

 26. Pieter

  Akwasi heeft zelf haat gezaaid.
  En hij krijgt het nu allemaal terug.
  Eigen schuld.
  De Nederlandse samenleving was klaarblijkelijk nog niet helemaal klaar voor een revolutie en hij is keihard terug in zijn hoek geramd.
  Akwasi moet gewoon niet zeuren.
  Hij heeft zijn hand overspeeld en moet nu niet de racisme kaart trekken; het is gewoon een onaangenaam despootje in de dop, die vinden we niet leuk.

 27. Logicus

  De kop was bijna goed. Moet zijn: Akwasi slachtoffer van zijn eigen haatzaaierij.
  Alleen in theorie is hij slachtoffer. Ook in juridische zin niet, want voor donkere bekende Nederlanders is er meestal sprake van institutioneel anti-racisme.

 28. Geert de Jonge

  Albert Verlinde is toch echt de weg kwijt als het om rapper Akwasi gaat. Akwasi wil Zwarte Piet op zijn bek slaan. De agressieve toon van Akwasi is verweroelijk en ook haatzaaien bij een groot deel van de Nederlandse bevolking. En wat die glazenwasser heeft gedaan is eveneens verwerpelijk. Rasicme wordt op deze manier niet opgelost maar aangewakkeerd.

 29. Akwalsi

  Het groeiseizoen is nog in volle gang. We zaaien wat af met z’n alle.

 30. snoezigkleinhertje

  Deze vieze homo wil ook graag deugen.

 31. Weert Gilders

  Deze alkwalzie vervreemdt zich wel van zijn hondstrouwe achterban. In de gegoede wijken waar deze zich resideert is niet de omgeving, kraakpanden, achterstandswijken, sociale huurflatjes, begeleid wonen, GGZ bewind, enz.. waar zijn discipelen meestal vandaan komen. Mensen die niet helemaal volwassen en klaar zijn voor de maatschappij! Daar moet de harde lat over, niet over de terecht protesterende boeren!

 32. Robert

  Albert, hij heeft er om gevraagd.
  Ik ben geen rassist omdat ik Sint Nicolaas vier.
  Bovendien laat akwasi is naar zijn voorouders in Ghana kijken, ik ben er van geschrokken.

 33. John

  Albert Verlinden heeft te veel verbeelding, hoezo is iedereen idolaat
  om in zijn huis te moge lopen!!!!!!!!!!!

 34. merel

  Nou, dan ben ik het helemaal niet met Albert Verlinde eens. Zoals ik het zie, is Akwasi op alle tot zijn beschikking staande manieren zoveel mogelijk haat en verdeeldheid aan het zaaien, dan weer keihard in een agressieve daderrol als would be kopschopper, maar dan roep je wel mensen op zoiets te gaan doen, vooral in de demo met gelijkgestemden, dan weer zogenaamd als slachtoffer, maar ondertussen wel het bedrijf waar een werknemer iets terug doet naar hem totaal kapot maken. Wat ben je dan als je objectief naar de zaak kijkt. Een uiterst agressieve haat en verdeeldheid zaaier en oproeper tot geweld.

 35. raam

  guido

  om hoe laat gaat MEVROUW Halsema!!

  Je grote mond in je kont

  kom je met plezier naar story

  er wordt over je ge praat by story

  mond in kont

 36. jam

  Welnee. Akwasi zaait zoveel mogelijk haat. Maakt niet uit op welke manier, daar is hij op uit. En op het vangen van subsidiegeld en sponsoring. Dat is Akwasi.

 37. 🗣(wordt straks verwijderd...)

  Akdwasig gaat helemaal niet in dat huis wonen! Hij heeft het gekocht om te verhuren voor heel veel geld!

 38. Cobweb

  Rasicme wordt op deze manier niet opgelost maar aangewakkeerd.

 39. Jon Hagedoorn

  @Cobweb

  Dit wordt ook nooit opgelost, het zit in de mens.
  We kunnen het alleen verzachten, door minder hard te schreeuwen.

 40. William Raaf

  Mocht er ooit een burgeroorlog uitbreken dan zal het gaan tussen Zwart + Wit (en alles daartussen) en de aanhangers van de Enlightenment (incluis talrijke Youtybe creators) versus Zwart (de gewelddadige fascisoide Akwasi types) de talrijke witte Quislings (en alle kleuren alles daar tussen) en de hun moreel failliete haatzaaiende MSM.

 41. Wie kaats, wit of zwart, moet de bal verwachten.

  Ach gossie toch, edoch, what goes around comes around, met zijn grote bek. Prima actie van die ramenwasser.

 42. Joop de viroloog

  Albert Verlinde, jij was er toch ook niet vies van om op blvd foto’s te plaatsen van Wesley en Jolanthe in een parkeergarage.

  Hypocriete zak!
  Voor mij geen stage entertainment meer zolang jij daar je zakken vult.

 43. HBaz

  Dat haatzaaien gebeurt vooral hier.

 44. JasperV

  Mijnheer Akwasi is slachtoffer van zichzelf, hij heeft het zelf over zich afgeroepen, ik heb helemaal geen medelijden met die z.g. “woordkunstenaar”.

 45. Wie kaats, wit of zwart, moet de bal verwachten.

  …. en die Alberta Verlinde heeft veel te veel vrouwelijke kwijl hormonen. Kan hij/zij ook niets aan doen. Blijft een menselijke speling der natuur.

 46. Jon Hagedoorn

  @HBaz
  Actie en reactie

 47. Merel

  Ik las dat Akwasi het slachtoffer was van zijn eigen haat zaaien.
  Het had anders geen glazenwasser geinteresseerd dat hij in het huis van A. de ramen aan het zemen was.
  Na al die commotie, en dan wetende dat het een huis van 500.000 betreft, snap ik die glazenwasser wel.

 48. Jon Hagedoorn

  Kom op mensen, al een paar minuten niks venijnigs meer gelezen.
  Anders ga ik me in de coronavrijetijd vervelen.

 49. Marcel Loosman

  Alwazig is een mooi instrument van Links. Laat die zwarte de hete kolen uit het vuur halen, jut links op de verre achtergrond, blijven ze lekker anoniem, verdeeldheid en onrust zaaien, hun bestaansrecht, al de linksaffers trappen toch altijd in deze opgezette vallen. Die geloven écht dat ze met hun reepje karton en merkstift een deuk slaan in een pakje boter. Al die bleke coffeeshop gezichtjes!

 50. Gerda

  Maar die Akwasi is toch huisjesmelker? Dus wat zou het? Ow hier gaat hij wonen..hmm

 51. Bart

  Nee Albert, Akwasi is de haatzaaier! Wakker worden!
  Deze man hoort achter de tralies.

 52. Jon Hagedoorn

  Wees een vent/vrouw/genderneutraal….of wat dan ook, en zet je echte naam erboven.

 53. drek

  Dat ze nu een meneer die 6 miljoen van zijn ouders erfde en nu huisjes melkt als inkomen, die uit een familie komt die zelf slaven verhandelde, die een totaal verkeerde agressieve toon aanslaat en zelfs oproept tot kopschoppen, die verwend en meisjesachtig overkomt, kiezen als een ´leider´ van die BLMatters. Je kon wat nu gebeurd bij voorbaat al voorspellen.

 54. Simon

  Bekende buren publiceert dagelijks foto’s van huizen van bekende Nederlanders. Maar ik begrijp dat Akwasi boos is omdat het nu niet bedoeld is om het huis te tonen en zijn privacy gevaar loopt. Akwasi brengt ook wel eens mensen in gevaar.

 55. Teuntje

  Bedrieger bedrogen whaaaaaaaaa heerlijk

 56. Momo

  Op welke wijze is hij het slachtoffer van haatzaaien??? Die vent is zelf schuldig aan haatzaaien en bovendien het oproepen tot geweld!

 57. anoniem

  Ach, net zoals ik zijn er voornamelijk idioten actief op het internet.. Ik probeer echter meestal niet onaardiger te doen dan ik ben.. :-)

 58. Mark

  Haatzaai? Albert is zelf een zaadhaai… :D

 59. A.K.W. Aso

  Als je je hier druk om kunt maken gaat het best wel heel goed in ons landje.

 60. Hoekie

  Akwasi is van de cancel culture. Dus dan zet meneer het online en dat dan een heel bedrijf naar de donder gaat maakt hem niks uit, iets met erf zonde maar dan horizontaal.
  Bij Dennis Schouten stonden ze aan de deur te bonzen, werd geen rel, goh hoe dan?

 61. Mareile

  Albert, ken je deze nog? Wie wind zaait zal storm oogsten.

 62. AxelF

  Mareile

  Wie zaad in de ogen spuit, moet douchen

 63. Flipperdeflap

  Er zit altijd een fecalish luchtje aan Albert de Kwalbert.

 64. Petra

  Ik weet niet hoor maar akwasi riep in de 1ste min. Van de blm demonstratie al op dat het maar eens gedaan moest zijn met wit privileges en dat het nu eens tijd is voor zwart priviléges. En dat maakt hem dus geen haar beter dan andere racisten, wit zwart groen rood akwasi is gewoon een haatzaaiende niets nut die alles aangrijpt om in de publiciteit te komen. Terwijl hij de grote rascict hier is. Blm inderdaad maar iedereen lives matter dus nee akwasi het is geen tijd voor zwart priviléges. Sukkel. Voor wie het nog niet begreep wat die eugenlijk zegt hier de link https://youtu.be/pj5a845k6Ls

 65. Lies

  You reap what you sow.

 66. Meindert Kramp

  Akwasi slachtoffer van haatzaaien.
  Je vraagt je af. Waar komt toch al dat zaad vandaan?

 67. De waarheid

  Die Awkwasi verdient het om gehaat te worden. Lang leve Zwarte Piet.

 68. Jaja

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/97362331/schoonmaakbedrijf-ernstig-bedreigd-na-rel-rond-akwasi

  Dat mag wel allemaal zeker?
  Wie zorgt er hier nou voor agressie?

 69. Lodewijck van Texel

  Hoezo is nu weer een glazenwasser de pineut gemaakt?
  Eerst hoor ik dat Johan Derksen de blaam krijgt toegespeeld. Heel tv-programma omgevallen..
  Volgens mij had deze Akwasi keihard bij een demonstratie foute dingen geroepen?? Daarom was hij onderwerp van gesprek. En zo polariseert het land.
  Zodirect valt er een compleet schoonmaakbedrijf om??
  Denk je dat het Akwasi interesseert?
  Akwasi heeft een sluipmoordenaarsagenda, die is nog lang niet klaar met verdeeldheid zaaien.
  Wacht maar af, hij gaat eerdaags een nieuwe streek leveren.
  Iedereen heeft het gedaan, behalve Akwasi.

 70. Lodewijck van Texel

  Akwasi heeft een sluipmoordenaarsagenda, die is nog lang niet klaar met verdeeldheid zaaien.
  Wacht maar af, hij gaat eerdaags een nieuwe streek leveren.
  Iedereen heeft het gedaan, behalve Akwasi.

 71. Huismaker

  Showbizzkenner = Relnicht

 72. Annabel

  hypocriete glijnicht Alberta Verlinde zal ook nog even een duit in het zakje doen.

  Los van het feit dat de foto van zeurpiet Akwasie in een privé omgeving werd gedeeld wordt op de site van bekende buren al heel lang PUBLIEKELIJK ( dus niet privé) huizen van bekende mensen bvan zowel de buiten als de binnenkant gedeeld.

  Akwasi is een zielige bange huilne*ger die aandachtsgeil is en er een slaatje uit wil slaan om zijn verderfelijke doelen te bereiken. Het is een sukkel die oproept tot geweld. Akwasi is een zakkenvuller, afstammeling van slavenhandelaren die het in het zogenaamde racistische Nederland alle kansen heeft gehad. “Niet schijten waar je eet” meneer Akwasi.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.