René van der Gijp: ‘Wilfred weet hoe VI weer verder kan’

Geplaatst op do 30 jul 2020 om 8:30

René van der Gijp is terug van zijn huwelijksreis op Ibiza en werd gisteren op Schiphol opgewacht door Aran Bade, de steverslaggever van RTL Boulevard. De gemoederen tussen de mannen van VI zijn behoorlijk bedaard: Johan Derksen heeft alweer lopen keuvel met Wilfred Genee en iedereen sorteert inmiddels weer voor op een voortzetting van Veronica Inside. Vandaag zitten de mannen met z’n drieën aan tafel en Wilfred heeft volgens René de oplossing in handen.

Johan en René hebben de hele tijd geroepen dat Veronica Inside met geen mogelijkheid meer op een geloofwaardige manier verder kan, maar ze krabbelen nu voorzichtig weer een beetje terug.

Wilfred heeft goede ideeën voor hoe het allemaal verder kan, zegt René. “Ik heb Wilfred op de bruiloft gezegd dat ik niet zou weten hoe je het aan zou moeten pakken om weer geloofwaardig te zitten. Daar heb ik geen idee van. Hij zei: ‘Daar heb ik wel bepaalde ideeën over.’ Toen zei ik: ‘Nou, dan wil ik die weleens horen hoe je daar tegenaan kijkt.’ Ik hoor het wel. Ik hoop dat hij met een idee komt, waarvan ik denk: nou ja, daar is over nagedacht.”

Hij vindt het goed dat Wilfred en Johan al samen hebben gezeten. “Ik had best wel het idee dat Johan er klaar mee was en toen heb ik tegen hem gezegd: ‘Wilfred stuurde mij een mailtje dat we nog een keer moeten praten. Als je 14 jaar samengewerkt hebt is het wel normaal dat iedereen nog even zijn zegje doet.’ Ik heb gezegd: oké, ik ben op vakantie, maar als jij naar Johan toe wil… Toen heb ik Johan gezegd: ‘Daar moet je wel voor open staan.’”

De mannen van VI gaan vanavond dus om tafel. Of we vandaag al witte rook kunnen verwachten van de VI-dramaqueens is nog even de vraag.

Lees ook:
Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden (eergisteren)
Ook René van der Gijp draait: VI keert gewoon terug (gisteren)

Foto: RTL
49 Reacties op “René van der Gijp: ‘Wilfred weet hoe VI weer verder kan’”


 1. Curryworst

  Gelukkig is kwispelstaartje Aran Bade weer terug.
  Eindelijk verdieping en analyse. Komt bij dat hij mensen altijd het heetste nieuws weet te ontfutselen zonder dat ze het zelf willen.
  Waar is die andere grote sterinterviewer Buddy Vedder gebleven?

 2. Ard

  Wat een jokers

 3. Sandra

  Dus dit soort figuren moeten de kar trekken bij Talpa: kampers waar geen zinnig woord uitkomt.
  Dus is het niet geherl onlogisch dat die hele rommel daar bijna op z’n gat ligt!

 4. Bea

  Maar wat gaan de mannen doen als er weer zo een relie-storm langskomt. Wilfred heeft geen ruggegraat en is allemans vriend. Hij waait mee met de sterkste winden. Het is net als met Mark Rutjes: Nee zeggen, maar als de oppositie te moeilijk wordt gaat ie voor de fopspeen van loze beloftes.

 5. Theo

  BLVD heeft het er maar druk mee in komkommertijd.

 6. Sandra

  Dus dit soort figuren moeten de kar trekken bij Talpa: kampers waar geen zinnig woord uitkomt.
  Dus is het niet geheel onlogisch dat die hele rommel daar bijna op z’n gat ligt!

 7. adam

  Ze hadden geloofwaardiger geweest als ze meteen hadden gezegd dat ze Genee een misselijkmakend mannetje vinden maar dat ze voor 6 ton per jaar met iedereen lachend blijven samenwerken.

 8. WEST*

  @Sandra Gelukkig maar dat we RTL 4 hebben ! Wat zouden we zijn als die er niet meer zou zijn !Ik denk dat de kijkers een beetje dood zouden gaan!

 9. JM

  Nou, ben benieuwd hoe ze dat willen doen zonder aan geloofwaardigheid te verliezen..

 10. Laat

  Wat goooeeed

 11. Klaas

  Genee draagt het stokje over aan Hélène Hendriks.

 12. Oja

  Wat een blamage dit. Dik verdienen met flauwekul dan ruzie maken en terugkomen ondanks alles en weer doordraaien. Zou ik ook doen als ik hun was, maar ik haak af. En kijk niet meer.

 13. lvs2015

  ik zeg dat VI niet meer die aandacht en grote navolging krijgt , laat staan prijzen krijgt , laat staan prijzen wint , zoals voorheen want trouwe kijkers zullen nu dmen toch na alles wat gezegd is indertijd door Rene en Johan over Wilfred hun niet meer geloofwaardig vinden en ongeschikt om trouw te blijven volgen. En dat zal zich vertalen in dalende kijkcijfers en dus op langere termijn exit vanallen.

 14. Pim

  Haha…René is op vakantie omgelult door vrouw lief… die 6 ton per jaar is blijkbaar belangrijk genoeg om je principes aan de kant te zetten…. je draait wat… je doet wat… je geeft een ander de schuld… van we hebben een contract…. en gaan weer verder… niks meer dan slappe hap René… en dan durf je Genee een Judas of nsb’er te noemen… je zou excuses moeten maken voor je verder gaat… dat zou je sieren…niet zo maar doen als of het nu goed is…

 15. Per Huismans

  Mondkapje????? Hij staat op Schiphol.

 16. Boris

  Ik word hier toch zo moe van. Iedereen weet het, iedereen kondigt het al aan en nog moeten we allemaal heel verrast doen dat ze toch weer terugkeren.

 17. Hansworst

  Al die lui die die Hendriks willen hebben zullen er na 2 afleveringen ook achter komen dat ze het niet in haar vingers heeft om zo’n programma te maken…

 18. WEST*

  Pim en jij zou 6 ton laten schieten als je in zijn schoenen stond ? Principes tellen niet als het om veel geld gaat ! en voor elk probleem is er altijd een oplossing

 19. X

  @Hansworst
  Ze heeft 1 maand geleden getekend en meteen een huis van 8 ton gekocht.

 20. Peter Selie

  Gewoon weer op tv het trio – te lange cliffhanger – kijker voor de domme houden – opportunisme ten top !

 21. Bart

  @Curryworst Aran en Buddy doen gewoon hartstikke goed. Beter dan naar dat gelul Rob Goossens en Eric de Munk. Rob heeft het altijd fout. Eric meent altijd dat zijn mening voor iedereen geld. Die laatste komt ook altijd opdraven als het over Britney Spears moet gaan in Boulevard. Hij en een redactielid zijn blijkbaar na al die jaren nog steeds groot fan.

 22. Matthijs Zelf.

  Lachebekje Gijp dom figuur.

 23. Zomaar

  Oplossing van Wilfred.
  Sorry heren,miscommunicatie, mijn fout, en verder.

 24. ano@niem.nl

  Ze moeten terug naar de basis Anderhalf uur als er veel voetbal is en een uur op vrijdag wanneer er geen CL of Europacup is. Dan gaat het alleen over voetbal en hoeven de heren iet alles uit de media er bij te halen om het programma te vullen.

  Juist doordat de afgelopen vier jaar er ruimte kwam voor politiek en media gingen de meningen ook alle kanten op en is er ruimte voor het niet met elkaar eens zijn.

  Overigens moet Genee het eens zijn met uitlatingen of meningen van Derksen??
  Want dat pretendeert Derksen nu wel. Derksen die zelf zijn eigen mening wil kunnen ventileren? Is het dan niet gek dat hij Wilfreds mening niet respecteert omdat ze een team zijn. Ik ben het wel eens met Derksen dat Genee Derksen niet moet afvallen en schande gaan spreken een week later. Genee had de meteen in de uitzending moeten doen.

 25. Bert busser

  Allemaal voor het geld massaal afhaken lijkt me.

 26. ano@niem.nl

  Die uitspraak is onzin. De vaste aanhangers kijken gewoon weer. Wat dondert het mij nu of de heren ruzie hebben (gehad) ik kijk voor de inhoud, de lach. Het is vermakelijke tv.

 27. Wachter

  Dan moet er eerst een wonder gebeuren om een argument te vinden om door te gaan en toch geloofwaardig te blijven.

 28. Annoniemus

  Derksen en vd Gijp vinden poen toch belangrijker dan principes , zijn dus beiden onstabiele figuren !

 29. ikweethetbeter

  Als het allemaal echt is ,is het jammer dat v/d Gijp en Derksen zich zo hebben laten gaan tegen Wilfred .Het lijken wel puber jongetjes .Zonder Genee geen VI .

 30. MolTalk

  Als ze gewoon weer beginnen en ook nog eens veel kijkers trekken, dan worden de heren helemaal arrogant.

 31. floki

  blijken dus mannen zonder ruggengraat,
  waar is nu de zg oprechtheid van derksen?
  rene is ook een 2e hands wijf.
  aan genee is ieder woord verspilde tijd
  gewoon een stelletje WANKERS ofwel mannen zonderBALLEN.
  zum KOTZEN.

 32. Hans S.

  René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee, alles voor de poen, wat een slappe hap, het is het kijken niet meer waard.

 33. Kanjer.

  Yoehoe,…ik hoop dat het weer goed komt, dan kunnen wij hier weer lekker genieten.
  En iedereen die zit te zeiken over die 6 ton die ze ermee verdienen, denk eens na wat je zelf zou doen…..wie zegt het niet te doen, die liegt.

 34. Theo

  Ik zou kunnen begrijpen dat Wilfred de stekker uit VI trekt als Gijpje zijn belediging NSB niet terugneemt.

 35. Ron

  Het moet gewoon weer over voetbal gaan, terug naar de basis en niet altijd maar zijpaden bewandelen want dan krijg je weer andere meningen waardoor je weer mogelijk mensen tegen de schenen trapt. Dat moet je vermijden. En dan maar wat inkorten die uitzendingen en eens kijken hoe dit gaat.

 36. Cillie Dartelrok

  Komt er dan geen einde aan dit gezeur over dat frut programma ?

 37. Jiyani

  Johan Derksen is een misselijk oud mannetje. Hij heeft gezegd dat Wlfred Genee met de vijand heeft geheuld. Met die vijand bedoelt de vieze snor Dries Boussata en Natacha, de advocaat die ook aan tafel zat (haar achternaam ben ik kwijt).
  Wordt Johan Derksen in het nauw gedreven door zijn eigen uitspraken, dan gaat hij schelden. Hij beweerde dat hij kan uitdelen maar ook kan incasseren. Deze gek is er niet van gediend de deksel op zijn neus te krijgen, maar hij trapt wel de deksel op de neus van een ander.
  Zielige vent die Johan Derksen.

 38. joost

  Kijk de heren ( vooral die nagemaakte Genee) zijn uit hun foute grappenmakerij slaap ontwaakt en zien plotseling dat een salaris van 6 ton nu hun neus voorbij zal gaan.
  Het terug krabbelen is begonnen derhalve. Want het trio is gek op geld en hebben het gezien hun levens standaard ook nodig, tezamen met hun onderbroeken, sokken, schoenen, boekjes ( de dochter van Derksen leeft ervan) lezingen, radio, muziekpresentaties etc. etc.

  Als ze van TV zullen verdwijnen worden het “nobody’s ” en verdienen ze niks meer.
  Wij kijken nooit meer naar VI hebben wij besloten. Onechte mensen daar.

 39. Jos

  Ik krijg er braak neigingen van opdoeken dat progeamma

 40. Lois Verdonk

  Is “witte rook” niet racistisch en is het wel politiek correct ? Waarom heeft zwarte rook zo een negatief imago ?

 41. Hahahahaha

  VI dramaqueens? Al die mongolen die hebben lopen klagen dat VI van de buis moet of al die mongolen die aan tafel een debat hebben over zwarte piet dat zijn in Nederland de grote dramaqueens.

 42. ikweethetbeter

  Derksen en Gijp er uit ,Genee maakt een nieuw team ,jantje kieft wisselend helene.

 43. Brabants boerke

  Als die Genee terug komt haak ik af. Dit zou een blamage
  zijn voor het programma. Genee hoort daar niet
  meer thuis, Genee zou zijn eigen vrouw nog
  verraden. De gluiperd dat hij is.

 44. Bjorn

  Tja als je werkt voor een tientje per uur is er al snel jaloezie

 45. JM Winkels

  Als Johan en René niet meer met Wilfred wil werk dan hoppelen zij toch gewoon op. Want je kunt niet meer alles over een ander zegen zoalles zij iedere keer wel doen. Want in bedrijfsleven kan dat ook niet meer. Ik vind dat daar op tv ook rekening mee moet worden gehouden en de beide heren vinden dat het wel kan op tv.

 46. Sandy

  Een hoop gezeik voor niks. Die rotkop van een Genee, daar heb ik echt geen zin meer in. Nu denkt ie helemaal dat ie overal mee wegkomt. Niet van Johan gedacht, dat hij zo snel bijdraait. Maar goed, we hebben Boskamp en Kraaij en hopelijk komt Kieft ook nog eens langs(maar dat betwijfel ik na al dat spektakel). Daar krijg ik wel weer goede zin van. Maar mijn man begint nu wel te twijfelen, want het begint het op goede tijden, slechte tijden te lijken. Het lijkt me wel zeer ongemakkelijk worden om weer met zo’n nepperd aan tafel te gaan zitten.

 47. J. Bloemheuvel

  Komkommertijd en dus gaan 3 semi bejaarden met elkaar
  op de verbale vuist over een sport waar zij, fysiek, allang
  afstand van hebben moeten nemen.
  Het probleem is zo eenvoudig op te lossen:
  Stuur W. Genee het grote enge bos in en geef de grote boze wolf een seintje waar Wilfredje zich bevind.
  Probleem voor eens en altijd opgelost behalve voor de
  grote boze wolf, die heeft er mogelijk voedselverspilling aan overgehouden.

 48. Willem

  Met een NSBer samenwerken, wat ben je dan zelf?! Heeft geen basis meer om te bestaan. Niet meer kijken

 49. Rinze

  Droeftoeters

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.