René van der Gijp: ‘Wilfred weet hoe VI weer verder kan’

René van der Gijp is terug van zijn huwelijksreis op Ibiza en werd gisteren op Schiphol opgewacht door Aran Bade, de steverslaggever van RTL Boulevard. De gemoederen tussen de mannen van VI zijn behoorlijk bedaard: Johan Derksen heeft alweer lopen keuvel met Wilfred Genee en iedereen sorteert inmiddels weer voor op een voortzetting van Veronica Inside. Vandaag zitten de mannen met z’n drieën aan tafel en Wilfred heeft volgens René de oplossing in handen.

Johan en René hebben de hele tijd geroepen dat Veronica Inside met geen mogelijkheid meer op een geloofwaardige manier verder kan, maar ze krabbelen nu voorzichtig weer een beetje terug.

Wilfred heeft goede ideeën voor hoe het allemaal verder kan, zegt René. “Ik heb Wilfred op de bruiloft gezegd dat ik niet zou weten hoe je het aan zou moeten pakken om weer geloofwaardig te zitten. Daar heb ik geen idee van. Hij zei: ‘Daar heb ik wel bepaalde ideeën over.’ Toen zei ik: ‘Nou, dan wil ik die weleens horen hoe je daar tegenaan kijkt.’ Ik hoor het wel. Ik hoop dat hij met een idee komt, waarvan ik denk: nou ja, daar is over nagedacht.”

Hij vindt het goed dat Wilfred en Johan al samen hebben gezeten. “Ik had best wel het idee dat Johan er klaar mee was en toen heb ik tegen hem gezegd: ‘Wilfred stuurde mij een mailtje dat we nog een keer moeten praten. Als je 14 jaar samengewerkt hebt is het wel normaal dat iedereen nog even zijn zegje doet.’ Ik heb gezegd: oké, ik ben op vakantie, maar als jij naar Johan toe wil… Toen heb ik Johan gezegd: ‘Daar moet je wel voor open staan.’”

De mannen van VI gaan vanavond dus om tafel. Of we vandaag al witte rook kunnen verwachten van de VI-dramaqueens is nog even de vraag.

Lees ook:
Veronica Inside lijkt gered, Johan draait 90 graden (eergisteren)
Ook René van der Gijp draait: VI keert gewoon terug (gisteren)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen